Gezichtsbehandelingen

In Thermaalbad Arcen kun je een heerlijk dagje wellness perfect combineren met een van onze gezichtsbehandelingen. Net als voor de rest van je lichaam, is het heerlijk om een gezichtsbehandeling te ondergaan. Een gezichtsbehandeling verwijdert dode huidcellen en laat de huid weer stralen.

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring. Ze maken gebruik van de producten en methoden van het merk Malima Skincare. Deze producten zijn natuurlijk, huidvriendelijk en zorgen door de huididentieke ingrediënten voor het beste resultaat. De schoonheidsspecialisten gebruiken de juiste producten aangepast op jouw huidtype.

Een lichte druk tijdens de massage stimuleert de doorbloeding van de huid. Dit zorgt voor een betere aanvoer van voedingsstoffen. Afvalstoffen worden daardoor juist sneller afgevoerd en de spieren in je gezicht ontspannen volledig.

Door een professionele gezichtsmassage vervagen fijne lijntjes waardoor er minder rimpels zichtbaar zijn. Neem daarna een verzorgend masker om je huid nog meer te laten stralen. Laat je lekker in de watten leggen en ontspan.

Andere behandelingen

Naast het masseren en reinigen van je gezicht bieden wij ook andere behandelingen. Laat je gezichtsbeharing harsen of je wenkbrauwen verven en epileren. Heb je een feestje? Onze specialisten brengen ook make-up aan. Of neem een workshop make-up verzorging zodat je zelf expert wordt. De behandelingen zijn geschikt voor elk type huid.

Onbezorgd laten verwennen

Een gezichtsbehandeling is een ware beleving voor lichaam en geest. Onze schoonheidsspecialisten zorgen ervoor dat je met een stralend gezicht en een gereinigde huid de deur uitgaat. Kijk snel welk arrangement aan jouw wensen voldoet en laat je gezicht, hals en decolleté eens onbezorgd door ons verwennen. Zo sluit je je dagje sauna helemaal verzorgd af. 

Aanbiedingen

Malima gezichtsbehandelingen
Wij werken met producten van Malima
Harsen, verven en epileren
Specialisten in haarverwijdering en wenkbrauwen verven