Zonnestudio

Snel en moeiteloos een gezond kleurtje krijgen? Onze zonnebanken staan garant voor verantwoord bruinen in een plezierige ambiance.

Zonnestudio

Zonnestudio

In onze zonnestudio hebben wij de nieuwste professionele Hapro Luxura zonnebanken. Deze zonnebanken staan bekend om hun klasse en kwaliteit en voldoen aan alle Europese richtlijnen van de zonnebranche.

De Luxura X7 is een professionele zonnebank die gebruikt kan worden voor zowel beginnende als gevorderde zonners. Deze zonnebank staat bekend om zijn luxe, comfort, 3D surround met subwoofer en natuurlijk het prachtige bruiningsresultaat. De Luxura X7 heeft 42 160W UV-lampen met 4 400W SLi gezichtsbruiners en een mp3-aansluiting.

Tussen de lampen zijn SPr ‘spaghetti’ lampen geplaatst voor extra bruining van gezicht en decolleté. Een vriendelijke stem begeleidt je door het menu. Muziek naar jouw keuze maakt de sessie een ware minivakantie. Je kunt genieten van een heerlijke zonnesessie met een prachtig resultaat. Dit filmpje geeft je een indruk van de Hapro Luxura zonnebanken.

Bij je eerste bezoek krijgt je advies op maat. Door middel van een intakeformulier bepalen we je huidtype en kijken we hoeveel minuten je gebruik mag maken van de zonnebank of snelbruiner.

Zonnebank 5 minuten € 3,75
Zonnebank kaart 20x € 67,50
Snelbruiner 5 minuten € 4,50
Snelbruiner kaart 20x € 77,50

Ga verder om te reserveren