Lichaamsbehandelingen

Onze lichaamsbehandelingen geven, naast ontspanning en verwenning, daadwerkelijk resultaat bij de bestrijding van bijvoorbeeld stress, cellulite, overgewicht, spier- en gewrichtsklachten.

Nieuw: Nature Body Rituals. Deze behandelingen bestaan uit een peeling, een reinigende behandeling en een lichaamspakking, aangepast op jouw wensen. Hierbij worden de dode huidcellen verwijderd, zodat de huid na afloopt weer zacht en schoon aanvoelt. Er is keuze uit vier varianten, kijk hieronder welke het best bij jou past.

Body Ritual Plant

Body Ritual Plant

Behandeling bestaande uit een bodypeeling en een bodytreatment met lavendel. Deze pakking heeft een herstellende werking en een heerlijk ontspannende geur. Hierdoor zal de balans tussen lichaam en geest herstellen, waardoor zelfs het slaapritme verbeterd kan worden.

55 minuten € 59,50
   

Ga verder om te reserveren
Body Ritual Sea

Body Ritual Sea

Behandeling bestaande uit een bodypeeling en een bodytreatment met Thalasso algen. Deze pakking is rijk aan mineralen, vitaminen en aminozuren. Het wordt gebruikt bij een detox (kuur) of bij afslankprogramma's voor het lichaam. De pakking zuivert de huid, stimuleert de celstofwisseling en activeert de vetstofwisseling.

55 minuten € 59,50
   

Ga verder om te reserveren
Body Ritual Earth

Body Ritual Earth

Behandeling bestaande uit een bodypeeling en bodytreatment met Ghassoul pakking. Deze pakking is op basis van klei en lava-aarde. Dit maakt dat deze zeer geschikt is voor een vette of acnéhuid. De pakking werkt zuiverend, ontspannend en verkwikkend. Ook is deze effectief voor natuurlijke afslanking en het verminderen van cellulitis.

55 minuten € 59,50
   

Ga verder om te reserveren
Body Ritual Season

Body Ritual Season

Behandeling bestaande uit een lichaamsscrub en lichaamspakking season. Deze pakking is verrijkt met diverse ingrediënten die allemaal pH-neutraal zijn voor de huid. Dit betekent dat deze pakking ook geschikt is voor de gevoelige huid. Ook is hij volledig aangepast op het seizoen.

55 minuten € 59,50
   

Ga verder om te reserveren