Stem op Roompot voor Website van het Jaar!

Roompot is genomineerd voor Website van het Jaar 2022 in de categorie Hotels & Accommodaties. Website van het Jaar is dé publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste website van Nederland. We zijn super blij en trots op de nominatie! Het afgelopen jaar hebben we grote stappen gezet met onze website. Ook de jury heeft dit opgemerkt waardoor we deze mooie nominatie te pakken hebben.

En wat is er nóg leuker dan genomineerd zijn? Winnen! Help jij ons om deze award binnen te slepen? Breng dan nu je stem uit via onderstaande button. Na het versturen van het formulier ontvang je een e-mail om je stem te activeren. Je maakt dan kans op een van de toffe prijzen die uitgereikt worden door de organisatie. Stemmen kan tot vrijdag 21 oktober 11.00 uur. Wil je meer weten over de recente ontwikkelingen van onze website en waarom we genomineerd zijn? Lees dan verder!

Ik stem op Roompot!

Onze website

Het afgelopen jaar is onze website op veel vlakken vernieuwd. Vooral de nieuwe zoekmogelijkheden blinken uit. Hiermee maken we het gasten makkelijker om hun ideale vakantie te vinden, ondanks dat we steeds meer en verschillende soorten bestemmingen aanbieden. En om dit visueel kracht bij te zetten, hebben we duizenden beelden aangepast. We zijn blij dat de jury van Website van het Jaar de vernieuwingen heeft opgemerkt en ons heeft genomineerd voor de award!

Een boodschap van onze collega's

Ik stem op Roompot!