Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een hotel in Spanje

Boek een hotel in Spanje

Boek een hotel in Spanje

Spanje is een heerlijk land om uw vakantie in door te brengen. Het land van de zon nodigt u uit om te komen genieten van een aangename temperatuur en een culinaire levensstijl. Wilt u voordelig op vakantie, maar wel optimaal genieten van alle weldaden? Kiest u er dan voor om een hotel in Spanje te boeken. Roompot heeft diverse hotels in Spanje voor u in de aanbieding. De hotels van Roompot liggen in prachtige streken van Spanje, dichtbij de kust. Vanuit uw hotel wandelt u zo de zee in. Wanneer u op uw hotelkamer ligt en u luistert goed, dan kunt u de golven van de zee horen. Het is dan ook de moeite waard om een zonnige vakantie te boeken naar dit veelzijdige vakantieland.

Verschillende hotels in Spanje

Een hotel in Spanje ligt niet alleen dichtbij de kust, het is ook een prima verblijfplaats voor tijdens de zwoele zomeravonden. U kunt bijvoorbeeld uitstekend een drankje doen in het hotel. En wat dacht u van een overheerlijk diner in het restaurant van het hotel? Uiteraard is er de mogelijkheid om elke morgen vers te ontbijten. De hotelkamers zijn van een uitstekende kwaliteit en garanderen u een prettige nachtrust. Mocht u tijdens uw vakantie vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij de receptie van het hotel. De receptie helpt u graag verder bij het beantwoorden van uw vragen. U kunt er ook divers foldermateriaal vinden, zodat u een indruk krijgt welke activiteiten u allemaal kunt ondernemen tijdens uw vakantie in Spanje.

De mooie plekjes van Spanje bezoeken

De mooie plekjes van Spanje bezoeken

Het is een uitstekende keuze om er op uit te trekken tijdens uw verblijf in een hotel in Spanje. Het Spaanse land heeft namelijk veel moois voor u in petto. Wanneer u in het zuiden van Spanje op vakantie bent, dan is het de moeite waard een bezoek te brengen aan de Britse kolonie Gibraltar. Hier lopen talloze aapjes vrij rond. Zeker uw kinderen zullen dat grappig en interessant vinden. Het is een toeristische plek, maar u moet het zeker een keer mee hebben gemaakt tijdens een vakantie in de Spaanse zon. Zowel de huizen als de mensen die er wonen zijn typisch Brits. Er wordt niet alleen Engels gesproken, er wordt ook in de Engelse stijl gegeten en gedronken. Ook een toer rond de Spaanse kust ontkomt u niet aan. De kust van Spanje wordt gekenmerkt door een grote hoeveelheid bergen. De witte zandstranden zijn een ultieme plek om tot rust te komen. Boek daarom een van de hotels in Spanje en laat u verrassen door de veelzijdigheid van het land. Later zult u terugkijken op een fantastische vakantie-ervaring.

 

Onze suggesties

Cypsela Resort

Cypsela Resort

  • Luxe camping
  • Avontuurlijk waterpark

Playa Brava

PLAYA BRAVA

  • Gelegen aan kilometerslang zandstrand
  • Twee prestigieuze golfbanen in de buurt

Valldaro

Valldaro

  • Zon, zee en strand
  • Levendige camping

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.