Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een villa in Oostenrijk

Boek een villa in Oostenrijk

Boek een villa in Oostenrijk

Wilt u luxe op vakantie naar een land waarin volop natuur te vinden is? Dan kunt u het beste een villa in Oostenrijk boeken bij Roompot. Dan kiest u namelijk voor een vakantie van een uitstekende kwaliteit. U kunt gemakkelijk online een villa huren in Oostenrijk. Het land Oostenrijk betekent puur genieten van veel natuurlijke schoonheid. De grote hoeveelheid bergen, alpenweiden, vriendelijke mensen en mooie uitzichten maken het tot een aantrekkelijk vakantieoord voor jong en oud. Al jarenlang is Oostenrijk een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders. Wanneer u nog nooit iets van Oostenrijk heeft gezien of ervaren, dan is het zeker aan te raden een mooie vakantievilla in Oostenrijk te boeken. Er zal zich namelijk geen moment voordoen dat u zich verveelt of niets te doen heeft.

Een villa huren in Oostenrijk

Wanneer u een villa in Oostenrijk boekt, dan kiest u voor een luxe en comfortabele vakantie. De villa's liggen op een mooi bungalowpark in Oostenrijk en zijn voorzien van alle gemakken om u zo een onbezorgde vakantie aan te bieden. Elke morgen kunt u een vers ontbijtje halen bij de supermarkt op het vakantiepark. Ideaal wanneer u niet te ver wilt rijden, maar wel wilt genieten van een goed ontbijt elke morgen. Zijn uw kinderen mee op vakantie? Dan kunnen ze zich prima vermaken in het zwembad of in de speeltuin. Natuurlijk kunt u ze ook meenemen naar een leuke activiteit of attractie in de omgeving. Er zijn namelijk voldoende activiteiten te ondernemen in Oostenrijk. Boek daarom een luxe villa in Oostenrijk en geniet met volle teugen.

Maak kennis met een veelzijdig land

Maak kennis met een veelzijdig land

Tijdens uw verblijf in een villa in Oostenrijk zult u er achter komen hoe veelzijdig het land eigenlijk is. Het heeft ongelofelijk veel moois te bieden voor elke vakantieganger. Een villa huren in Oostenrijk is daarom een prima manier om het land beter te leren kennen. Een indrukwekkende ervaring kunt u bijvoorbeeld opdoen bij de Krimmler Wasserfälle. Het water van deze waterval valt van een hoogte van 390 meter naar beneden. Het is mogelijk om bovenaan de waterval te komen. Dit kan door middel van een panoramatrap. Bent u een actieve sporter en geeft u de voorkeur aan meer uitdaging tijdens uw vakantie in Oostenrijk? Dan kunt u er voor kiezen om te paragliden. Wanneer u gaat paragliden heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en het is een ervaring die u niet snel meer zult vergeten. Een wandeling door de indrukwekkende bergen is natuurlijk ook zeker aan te raden. Boek daarom gemakkelijk en snel een mooie vakantie naar Oostenrijk!

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.