Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een mooie vakantiewoning in Oostenrijk

Boek een mooie vakantiewoning in Oostenrijk

Boek een mooie vakantiewoning in Oostenrijk

Oostenrijk is een land dat veel bezocht wordt door Nederlandse toeristen. Geheel onlogisch is dat niet. Het land heeft namelijk een schitterende natuur en veel wintersportmogelijkheden, maar ook tijdens een zomervakantie is er genoeg te doen in het land. U kunt bij Roompot een betaalbare vakantiewoning in Oostenrijk boeken; Roompot heeft namelijk diverse vakantiewoningen in Oostenrijk voor u in de aanbieding. Een vakantiewoning huren in Oostenrijk is gemakkelijk en snel te realiseren. U kunt eenvoudig online een vakantie woning in Oostenrijk boeken via de website van Roompot. Daarmee verzekert u zichzelf van een mooie vakantie, welk seizoen van het jaar het ook is. Schroom daarom niet uw vakantie in Oostenrijk door te brengen, want in Oostenrijk vakantiewoningen boeken, betekent optimaal genieten van een heerlijke vakantie.

Diverse vakantiewoningen in Oostenrijk

De vakantie woningen in Oostenrijk liggen verspreid over diverse vakantieparken in het land: er zal vast en zeker een vakantiewoning in Oostenrijk tussen zitten die u aanspreekt en waar u gedurende één of twee weken kunt verblijven. De vakantiewoningen zijn ruim van opzet, zodat u echt het vakantiegevoel van vrijheid en ruimte zult beleven. De woningen zijn voorzien van alle faciliteiten om u een prettige vakantie te bezorgen. Zo kunt u bijvoorbeeld ontspannen buiten zitten. U heeft namelijk voldoende eigen ruimte rondom de vakantiewoning. Stelt u zich eens voor hoe fijn het is om te ontbijten in de Oostenrijkse ochtendzon, terwijl u omgeven bent door machtig mooie bergen. Wanneer u goed kijkt, kunt u zelfs sneeuw op de toppen zien liggen. Het is een onbeschrijfelijk iets, dat u zeker ervaren moet hebben.

Leer Oostenrijk kennen

Leer Oostenrijk kennen

U leert Oostenrijk pas echt kennen, wanneer u er op uit trekt en het avontuur aangaat. Er zijn diverse mooie plaatsen waar u een dagje kunt rondwandelen. Denkt u bijvoorbeeld aan Salzburg. Dit is niet alleen de geboortestad van de klassieke componist Mozart, u vindt er ook veel oude gebouwen die gebouwd zijn in de stijl van de barok. De stad Wenen is ook een aanrader, zeker wanneer u van opera's houdt. De opera in Wenen is wereldberoemd en biedt plaats aan bijna 2.300 bezoekers. Ook de natuur in Oostenrijk daagt u uit om er op uit te trekken. Zo kunt u kanoën op een van de vele meren in het land, maar ook een wandeling door de bergen is zeker aan te raden. Na een intensieve wandeling kunt u heerlijk ontspannen in een frisgroene alpenweide. Wilt u genieten in een van de vakantiewoningen in Oostenrijk van Roompot? Boekt u dan online een mooie vakantiewoning in Oostenrijk en geef uzelf een mooie vakantie cadeau.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.