Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een vakantiewoning in Tirol

Boek een vakantiewoning in Tirol

Boek een vakantiewoning in Tirol

Het hart van de Oostenrijkse Alpen vindt u in Tirol, en zowel in de winter als in de zomer is dit een prachtige plek om te verblijven tijdens uw vakantie. Het is daarom zeker de moeite waard een van de vakantiewoningen in Tirol te boeken bij Roompot. Een vakantiewoning in Tirol is gemakkelijk en snel online geboekt. Wanneer u een vakantiewoning in Oostenrijk in Tirol boekt, dan bent u niet alleen verzekerd van een mooie omgeving, maar zult u ook volledig tot rust kunnen komen. En is dat niet precies waar een vakantie voor bedoeld is? Boekt u daarom een mooie vakantiewoning in Zuid Tirol bij Roompot en ervaar hoe mooi een land als Oostenrijk kan zijn. U zult zeker geen spijt krijgen van uw keuze voor Tirol, maar er ook later nog met veel plezier op terugkijken.

Diverse vakantiewoningen in Tirol

Een vakantiewoning in Tirol is gelegen op een mooi vakantiepark; alle faciliteiten om er een geslaagde vakantie van te maken zijn op het op vakantiepark aanwezig. Uw kinderen kunnen zich bijvoorbeeld uitstekend vermaken in het zwembad of de speeltuin. Maar ook het animatieteam zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw kinderen zich geen moment zullen vervelen. Ideaal wanneer u zelf ook wat rust wilt hebben. Misschien heeft u dan eindelijk weer eens tijd om fijn een boek te lezen, of gewoon even een paar uurtjes in de zon te zitten. Bij de supermarkt op het vakantiepark kunt u prima uw boodschappen doen. En mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd even langslopen bij de receptie. Boekt u daarom een van de vakantiewoningen in Oostenrijk in Tirol en geniet met volle teugen.

De mooie plekjes van Tirol ontdekken

De mooie plekjes van Tirol ontdekken

Wanneer u een vakantiewoning in Tirol boekt bij Roompot, dan is er voldoende mogelijkheid om Tirol te ontdekken. Bent u sportief aangelegd? Dan zult u zich prima kunnen vermaken. U kunt in de omgeving namelijk volop mountainbiken, fietsen, klimmen en wandelen. Geeft u de voorkeur aan meer uitdaging? Dan kunt u ook overwegen om eens te paragliden. Dat zal een ervaring zijn om nooit meer te vergeten! De echte cultuurliefhebber zal een bezoek aan de stad Wenen zeker waarderen. De hoofdstad van Oostenrijk is wereldberoemd geworden vanwege de klassieke muziek. Gaat u in de winter op vakantie naar Tirol? Brengt u dan een bezoek aan het Iglodorp in Wilder Kaiser Brixental. U kunt hier eventueel een nachtje verblijven in een echte iglo. Boek daarom een van de vakantiewoningen in Tirol bij Roompot en geef uw gezin, partner of vrienden een mooie vakantie cadeau!

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.