Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Wintersporten vanuit hotels in Tirol

Wintersporten vanuit hotels in Tirol

Wintersporten vanuit hotels in Tirol

Zoekt u een leuk adres voor uw wintersportvakantie? Dan is een hotel in Tirol een voor de hand liggende keuze. In Tirol zijn de hotels ingesteld op toeristen die komen voor de wintersport. Ook de andere hotelgasten komen allemaal voor hetzelfde. Dat schept direct een band en een bepaalde sfeer die je nergens anders aantreft. Meer algemeen heeft Tirol een heel eigen karakter. Dit komt vooral tot uiting tijdens de feestdagen, zoals de traditionele Oktoberfeesten en het Fronleichnamsfest (Fronleichnam = Sacramentsdag, de tweede donderdag na Pinksteren). Toch hoeft u niet bang te zijn dat u in hotels in Tirol uit de toon valt als u geen lederhose of Tiroler hoedje draagt. De mensen in Tirol hechten aan tradities, maar staan ook midden in het moderne leven. Tirol staat bol van tegenstellingen die wonderlijk goed samengaan. Vanwege zijn verscheidenheid is Tirol voor veel mensen de meest geliefde vakantiebestemming.

Sportieve mogelijkheden rondom uw hotel in Tirol

In de directe omgeving van uw hotel in Tirol zijn alle vormen van wintersport mogelijk. Beginners kunnen hier leren skiën, ervaren skiërs kunnen hier uitdagingen aangaan van iedere gewenste moeilijkheidsgraad. Als u wilt, kunt u in Tirol schansspringen, skivliegen of speed skiën. Daarnaast is het op veel plaatsen in Tirol mogelijk om te snowboarden. Bent u meer het rustige type ga dan heerlijk lange wandelingen maken. De meeste hotels in Tirol liggen in prachtige natuurgebieden waar zowel voor beginners als ervaren klimmers fraaie wandelroutes zijn uitgezet. Deze omgeving is ook ideaal om te langlaufen en zelfs voor schaatsers zijn er mogelijkheden. Liefhebbers van rodelen moeten in de Stubaivallei in Tirol een hotel boeken, want in de Stubaivallei liggen maar liefst 11 rodelbanen, met een totale lengte van meer dan veertig kilometer. Hier kunt u zich zelfs in de nachtelijke uren uitleven. De rodelbanen zijn dan namelijk sfeervol verlicht. Van december tot maart is er een heel bijzondere attractie geopend: de twintig meter hoge ijstoren op de gletsjer mag dan door iedereen beklommen worden. Uiteraard worden er ter plaatse lessen aangeboden voor wie dit nooit eerder heeft gedaan. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om de speciale stijgijzers te huren die voor deze unieke sport nodig zijn.

Uw verblijf in Tirol

Uw verblijf in Tirol

Roompot heeft voor u een aantal hotels in Tirol geselecteerd die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en gastvrijheid. Welk hotel in Tirol u ook kiest, u kunt rekenen op een ruime slaapkamer met zachte bedden en een luxe badkamer. Tegen een geringe extra vergoeding kunt u zelfs draadloos internetten. Een zorgeloze vakantie in Tirol begint bij Roompot.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.