Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een hotel in Oostenrijk

Boek een hotel in Oostenrijk

Boek een hotel in Oostenrijk

Er zijn van die momenten dat u de behoefte heeft om er even tussenuit te zijn. Weg van alle drukte en stress in Nederland en volop genieten van een ontspannen vakantie in een natuurrijke omgeving. Dit kunt u uitstekend realiseren wanneer u een hotel in Oostenrijk boekt bij Roompot. Deze reisorganisatie heeft diverse hotels in Oostenrijk voor u in de aanbieding. Tijdens uw vakantie in een van de Oostenrijk hotels zult u ervaren hoe prachtig en mooi het land eigenlijk is en u zult zich afvragen waarom u nooit eerder een vakantie heeft geboekt naar dit veelzijdige land. Een hotel boeken in Oostenrijk is daarom absoluut de moeite waard, al is het alleen maar om het feit dat u volop de ruimte krijgt om heerlijk te kunnen ontspannen in een vriendelijke en natuurrijke omgeving.

Diverse hotels in Oostenrijk

U kiezen uit verschillende hotels wanneer u bij Roompot een hotel in Oostenrijk boekt, maar natuurlijk bent u vrijwel altijd omgeven door de prachtige hoge bergen. Wanneer u vanuit uw hotelkamer naar buiten kijkt, kunt u nog net de met sneeuw bedekte bergtoppen zien. Alleen al voor het uitzicht zou u een vakantie boeken naar Oostenrijk. Natuurlijk zijn de hotelkamers voorzien van een uitstekende kwaliteit. U kunt prima een ontspannen bad nemen na een intensieve wandeling in de bergen. Ook de matrassen liggen prima en zorgen voor een fijne nachtrust. En wat dacht u van een gezond ontbijt elke morgen? Het hotel heeft alles tot in de puntjes geregeld voor u, zodat u verzekerd bent van een comfortabele en luxe vakantie. En mocht u vragen hebben, dan kunt u natuurlijk altijd even langslopen bij de receptie in het hotel.

De bijzonderheden van Oostenrijk

De bijzonderheden van Oostenrijk

Oostenrijk is in velerlei opzichten een verrassend land. Enerzijds heeft u de mogelijkheid om u actief bezig te houden met sportieve activiteiten. Denkt u bijvoorbeeld aan mountainbiken, fietsen, wandelen, kanoën en paragliden. Anderzijds zijn er ook volop culturele uitstapjes te maken in het land; vooral de grote steden Salzburg en Wenen zijn prima plaatsen waar u kunt verblijven en waar u kennis kunt maken met historische bezienswaardigheden. Ook de gastvrije bevolking zorgt ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt. Laat u daarom verrassen door de veelzijdigheid van het land en boek een hotel in Oostenrijk. De hotels in Oostenrijk zijn absoluut de moeite waard wanneer u er even tussenuit wilt zijn en optimaal wilt genieten van de mensen die u lief en dierbaar zijn. In combinatie met een prachtige omgeving is dat natuurlijk een absoluut pluspunt.

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.