Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Diverse goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk

Diverse goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk

Diverse goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend als het land met de grote bergen. Daarnaast is het gebied wereldberoemd geworden vanwege keizerin Sissi, de klassieke muziek en de wereldberoemde musical "The sound of music". Er zijn diverse goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk te boeken, en het land is al jarenlang een van de meest geliefde vakantielanden onder Nederlanders. Jaarlijks trekken duizenden Nederlands naar het land voor de wintersport. Toch is Oostenrijk meer dan alleen een wintersportland. Juist in de zomer is het land uitermate geschikt voor iedereen die van natuur en cultuur houdt. Bent u op zoek naar een indrukwekkende vakantiebestemming? Kiest u er dan voor om uw vakantie door te brengen in Oostenrijk. Roompot heeft diverse goedkope vakantiehuisjes in Oostenrijk voor u in de aanbieding en wij garanderen u een absolute topvakantie die u helemaal zo invult als u zelf wilt.

Goedkope vakantiehuisjes in Oostenrijk

Door een van de goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk te boeken, verzekert u zichzelf van een comfortabele en luxe vakantie waar u nog lang van kunt nagenieten. De huisjes liggen op een bungalowpark op een prachtige locatie in Oostenrijk. Uw vakantiehuisje is omgeven door een natuurrijke omgeving, waardoor u volledig tot rust kunt komen. U heeft er een prachtig uitzicht en wanneer u goed kijkt, kunt u de sneeuw op de bergtoppen zien liggen. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn om elke morgen te ontbijten in uw vakantiehuis, terwijl u de koebellen hoort klingelen vanaf de alpenweiden. U kunt bijvoorbeeld een mooie ochtendwandeling maken over het bungalowpark en genieten van alle mooie bloemen en planten die u tegenkomt.

Indrukwekkende bezienswaardigheden in Oostenrijk

Indrukwekkende bezienswaardigheden in Oostenrijk

Heeft u een van de goedkope vakantiehuizen in Oostenrijk geboekt bij Roompot? Dan kunt u er tijdens uw vakantie prima op uit trekken om de omgeving beter te leren kennen. Wanneer u graag actief bezig bent, dan heeft u voldoende mogelijkheden om een uitgebreide wandeling te maken door de bergen. Geeft u de voorkeur aan extreme sporten? Dan kunt u ook gaan paragliden. Dit wordt volop gedaan in Oostenrijk. U kunt daarnaast een bezoek brengen aan de grootste waterval van Europa. De Krimmler Wasserfälle is een indrukwekkende waterval die van 380 meter hoogte naar beneden valt. Een panoramaweg maakt het mogelijk om tot aan de bovenkant van de waterval te komen. Een andere bijzondere ervaring kunt u opdoen in de ijsgrotten van Werfen. Het is een behoorlijke klim, zeker wanneer u deze met uw kinderen bezoekt, maar absoluut de moeite waard! Boekt u daarom een van de goedkope vakantiehuisjes in Oostenrijk voor een mooie en onvergetelijke vakantie-ervaring!

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.