Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Boek een goedkoop hotel in Oostenrijk

Boek een goedkoop hotel in Oostenrijk

Boek een goedkoop hotel in Oostenrijk

Naar een mooie bestemming op vakantie gaan hoeft zeker niet duur te zijn. Zeker niet wanneer u kiest voor een land als Oostenrijk. U kunt bij Roompot een goedkoop hotel in Oostenrijk boeken. Daardoor houdt u voldoende geld over om tijdens uw vakantie leuke activiteiten te kunnen ondernemen. Roompot heeft diverse goedkope hotels in Oostenrijk voor u in de aanbieding en er zal zeker een hotel tussen zitten dat u aanspreekt en dat tegelijkertijd ook nog eens een mooie ligging heeft. Daardoor kunt u optimaal genieten van een ontspannen vakantie in het land van de hoge bergen. De alpenweides, bossen en meren zorgen voor het totaalplaatje. Wanneer u een echte natuurliefhebber bent, dan mag een goedkope vakantie naar Oostenrijk eigenlijk niet ontbreken op het lijstje van uw favoriete vakantiebestemmingen. 3

Diverse goedkope hotels in Oostenrijk

U kunt bij Roompot kiezen uit verschillende goedkope hotels. Een goedkoop hotel in Oostenrijk is voorzien van alle basisbenodigdheden. Denkt u bijvoorbeeld aan een warme douche en een bed waarop u heerlijk kunt slapen. Elke morgen kunt u genieten van een overheerlijk ontbijt in het hotel. Natuurlijk heeft u vanuit uw hotelkamer ook nog eens een prachtig uitzicht over de omgeving waar u verblijft. Wanneer de mist en wolken zijn weggetrokken kunt u volop genieten van de prachtige bergen. Natuurlijk is het zonde om de gehele dag op uw hotelkamer te blijven zitten. De natuur zal er alles aan doen om u naar buiten te lokken om zo diverse activiteiten te gaan ondernemen. Er is in elk geval voldoende te doen in Oostenrijk!

Indrukwekkende bezienswaardigheden in Oostenrijk

Indrukwekkende bezienswaardigheden in Oostenrijk

Wanneer u een van de goedkope hotels in Oostenrijk boekt bij Roompot, dan kunt u onder andere verschillende plekken in de natuur opzoeken. U kunt een wandeling maken in de Oostenrijkse Alpen, maar ook een bezoek aan de Krimmler Wasserfälle is zeker aan te raden. Het water valt hier maar liefst 380 meter naar beneden, in 3 verschillende fases. Het plaatsje Werfen is bekend geworden vanwege de ijsgrotten die er te vinden zijn. Zeker voor uw kinderen zal dit een unieke ervaring zijn die ze niet snel meer zullen vergeten. In de ijstunnels zijn diverse ijsfiguren te vinden. Bent u een liefhebber van de schilderkunst? Dan is het Kunsthistorisch Museum Wenen een bezoekje zeker waard. U vindt hier een prachtige collectie schilderwerken uit de 15e tot 18e eeuw, onder andere van de Nederlandse schilder Rubens. Boek daarom een goedkoop hotel in Oostenrijk bij Roompot en geniet van een ontspannen vakantie. Wie weet keert u er volgend jaar weer met veel plezier terug!

Onze suggesties

Natterer See

Natterer See

  • Gelegen aan een prachtig meer
  • Vlak bij Innsbruck

Sportcamp Woferlgut

Sportcamp Woferlgut

  • Tal van sportfaciliteiten
  • Prachtige, natuurlijke omgeving

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.