Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Park Zeedijk

Park Zeedijk

Herkingen, Zuid-Holland, Nederland

  • Duurzame bungalows
  • Rust en ruimte
  • Tussen 2 natuurgebieden

reviews

8.8

Vakantiepark Park Zeedijk scoort gemiddeld een 8,8

Dit is het gemiddelde cijfer uit 132 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 132 reviews

10
Naam: Hay van Dijk
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
de vriendelijkheid van de medewerkster van de receptie, ze had alle tijd voor je en gaf leuke informatie over wat we konden ondernemen. Ik heb ook wel eens wat anders meegemaakt alsjeblief de sleutels en zoek het maar uit
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van het huisje!
9
Naam: Astrid Meeuwsen
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima park, we hebben ons zeer vermaakt en konden vanaf hier op veel leuke plekken komen. Geen last gehad van werkzaamheden, alles was schoon en de info duidelijk. We misten enkel een aantal spullen, dit heb ik eerder al in dit formulier beschreven.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel rustgevend
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden persoonlijk de bedden wat hard en de WiFi niet geweldig, dit werd ook netjes aangegeven door de medewerker van de receptie. Maar verder... een prachtig huisje!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie locatie, mooi huisje, wel erg warm, doordat er geen zonwering is aan de achterkant van het huis. Nu waren we er wel net met de warmste dagen, maar de airco had dan moeite om het koel te houden, doordat we de zon niet konden weren. Horren zouden ook fijn zijn in de ramen/deuren. Luxere tuinstoelen zouden ook een extra toevoeging zijn.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super moderne huisjes op een klein park. Erg fijn om een week vakantie te vieren.
7
Naam: Jenneke Lankhorst
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden graag wat faciliteiten op het park gehad( broodjesservice en krantje). Voor kinderen niet geschikt( geen speelfaciliteiten en gevaarlijk met diepe onveilige sloten). Niet dichtbij stadje of restaurant om te eten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustige vakantie gehad in een mooi ingerichte bungalow.
10
Naam: Marjolein
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Op wat kleine puntjes na een heerlijke tropische vakantie gehad in eigen land :-)
9
Naam: Petra Nijst
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspanning na hectische tijd!
9
Naam: Michael Regensburg
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend park, weliswaar zonder faciliteiten zoals kampwinkel, zwembad e.d. maar wel heerlijk rustig en landelijk gelegen. De bungalows zijn heel comfortabel, licht en ruim alleen jammer dat er geen zonwering bij de vele ramen zit. Omgeving is uitermate geschikt om wandel of fietstochtjes te ondernemen.
9
Naam: R. Hollanders
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie en nette bungalow. en voor rust
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij houden van rust en natuur en leuke huisjes. En dit was 3 uit 3! Dus een top park!
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Zeer tevreden over de ligging van het park en de rust. Ideale uitvalsplek voor fietsers en wandelaars.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie rustige plek om bij te komen, uit de hectiek.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ligging van de bungalow aan het natuurgebied is schitterend, prachtig opstaan en heerlijk in de zon zitten overdag met een mooi uitzicht. Het huisje is heel nieuw en netjes schoon. Hardlopen, wandelen of fietsen in het nabijgelegen natuurgebied is ook een echte aanrader!
9
Naam: Gustaaf Kamphorst
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten in dit verblijf. Heb 2 puntjes van aandacht, de bank zakt zover door, dat lekker zitten niet echt mogelijk was. En wellicht handig om koffielepels in het huisje aanwezig te hebben. De lepels die er nu lagen, waren te groot voor de koffiekopjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk genoten in het huisje en de omgeving. Fijn dat de auto bij het huisje kon staan en dat onze hond ook mee kon genieten!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie nieuwe huisjes. Ondanks dat het park (Zeedijk) in aanbouw is, hebben we genoten dan de rust. Er is onwijs mooie natuur en de huisjes grenzen hier mooi aan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Marco
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ruimte om je heen
9
Naam: Annette Driehuis - Van Der Plas
Datum: 2 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons verblijf is fantastisch geweest na een hele heftige periode in ons leven hebben wij het nodig er tussen uit te gaan en de stilte op te zoeken,park zeedijk is daar de uitgelezen plek voor en we hebben genoten en weer even op kunnen laden. We hebben wat geluidsoverlast gehad maar na dit gemeld te hebben is er uiterst goed gehandeld. Met vriendelijke groet, Fulco en Annette
9
Naam: Miriam van Gelder
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben erg genoten van de ligging aan het natuurgebieden de oude dee/klaasjeswater. Variatie aan vogels. Ook de kleinschaligheid van dit park vonden wij erg prettig.
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooi nieuw huisje op een prachtige locatie met uitzicht over de natuur.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De sfeer van het park en van het huisje is super. De ligging van het park zo dicht bij de natuur is heerlijk. Het park is ruim opgezet.
9
Naam: Corinda van Duyn
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.