LARGO Beach Houses Den Haag

Kijkduin, Zuid-Holland, Nederland

  • Luxe beach houses
  • Zee en strand
  • Bij badplaats
Prijzen en vakantieverblijven

Op dit park zijn momenteel geen vakantieverblijven beschikbaar.

reviews

9.1

Vakantiepark LARGO Beach Houses Den Haag scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 565 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 565 reviews

10
Naam: A. Jansen
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Als je huisje 36-37-38 huurt, heb je waarschijnlijk een “binnenmeertje” voor de deur. Lekker warm water en ideaal voor de ( klein)kinderen ..
10
Naam: Bep van den Broek
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Ronald B.
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was geweldig, echt vakantie. We komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Willy Menten
Datum: 18 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Nina Toiviainen
Datum: 16 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fantastic place! Only thing I was missing was sunbrella, but not a big thing.
10
Naam: Nicolette Evers
Datum: 15 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
het was weer helemaal top!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Ejp Houtman
Datum: 15 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Vooral de directe ligging op het strand maakt het een hele fijne, ontspannen plek om te genieten van zon, zee, rust, vrienden & familie. Wij komen er sinds 2018 elk jaar en komen hopelijk voor vele jaren nog elk jaar terug. Qua inrichting van het huisje, ik mis in de keuken echt een magnetron of combi-magnetron.
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De meubels worden inmiddels wel wat sleets (gescheurde hoes op de stoel) matras in 2p bed krijgt een kuil in het midden. Verder heerlijk dat er zoveel aanvullende spullen zijn (keukenhandoeken, shampoo, badhanddoeken)
9
Naam: Ankie Uittenboogaard
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben genoten en erg attent dat er dagelijks iemand langs kwam.
9
Naam: John
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Leuke huisjes, mooie plek en een heel aardige resorthost, In alle opzichten een echte Hagenaar/-nees, recht door zee, voorkomend en authentiek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het internet en tv vallen geregeld uit, dit is niet optimaal. Op Tv waren nederland 1, 2 en 3 nauwelijks te ontvangen. Bij vorige verblijf eind maart soms helemaal geen internet gedurende langere tijd
9
Naam: Ruth Temmerman
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Plaids zouden fijn zijn.
10
Naam: Jose Scherphof
Datum: 11 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooie locatie op het strand , het huisje perfect !
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Agnes Boekema
Datum: 11 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Heerlijke midweek gehad op toplocatie!
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een heel onverwacht en fantastisch weekend in huisje 1. Hopelijk volgend jaar weer!
8
Naam: Aart van Kruistum
Datum: 8 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Johanneke Terpstra
Datum: 8 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hebben Jeroen al even persoonlijk gesproken maar wat extra koffie en thee zou wel gepast zijn aangezien dit wordt vermeld dat dit aanwezig is. (één bakkie is dan wat karig) Verder super gastvrij en behulpzaam, fijn dat er even werd gebeld of we het wel konden vinden. Ideaal met inlogpincode. Kortom wij hebben een heerlijk weekend genoten. De groetjes aan Teun.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ligging is fenomenaal, om je spullen er te krijgen is echter wat onhandig. Alles mooi en netjes voor elkaar, prijs is iets stevig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hadden huisje nummer 27 en daar was de bovenste trede aan het doorzakken en bewoog. Je moest oppassen dat je niet viel. Misschien iets meer vuilniszakken. We hadden er maar 1 voor een hele week.
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Sommige lampjes in het huisje deden het niet, en de strandstoelen voor op de veranda zijn wel aan vervanging toe. Kleine details, want we zijn erg enthousiast over ons verblijf; het was fantastisch!
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ik vond het super! Wilde meteen voor volgend jaar boeken, maar dat lukt niet… Jammer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een duidelijke lijst met inventaris zou nuttig zijn bij de reserveringsgegevens. Zoals de ligstoelen buiten, wcrollen etc. Nu moet je het overal bij elkaar zoeken. Wij hebben ons toch aangemeld bij receptie, wachten, omdat niet duidelijk was dat bolderkar bij het huisje klaar staat. Verder super tevreden, prettige relaxte strandbeheerder. En natuurlijk doet het weer heel veel !! Wij hebben niets ondernomen verder, alleen maar genoten van het huisje, het strand en de afhaalservice van Suiderstrand. Super !!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.