Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Zeeland Village

Zeeland Village

Scharendijke, Zeeland, Nederland

  • Zee en strand
  • Jachthaven
  • Vlak bij kustplaats

reviews

8.1

Vakantiepark Zeeland Village scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 438 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 438 reviews

8
Naam: Frans Valkenaars
Datum: 14 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
receptie weinig open waardoor de mogelijkheden om gebruik te maken van het zwembad op het park en de fietsverhuur zeer beperkt was dit is niet vermeldt op de site van het park verder zeer tevreden over het huis en de grote ruimte rondom het huis
8
Naam: Lucienne Bergmans
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooie bungalow , goede bedden , jammer dat er geen zwemgelegenheid is .
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
prima huisje, fijn verblijf gehad!
7
Naam: S. van de Velde
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was gewoon goed, we hebben genoten. Ondanks het baggerweer, dus dat zegt wat. Er zijn verder wat kleine aanmerkingen aan het onderhoud.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima ruime bungalow met een heerlijke grote tuin met de hele dag zon.
9
Naam: Sandra Van der Horst
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima!
10
Naam: Maikel Jochems
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Herma De Hoop
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer prettig
5
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak slecht of waarschijnlijk niet overal hondenharen, oppervlaktes vies, keukengerei en servies vuil. Erg slechte matrassen waar veren doorheen kwamen en doorgezakte bank. Mieren overlast waarbij ze eerst weigerde actie te nemen pas bij tweede melding actie. Slechte staat van onderhoud.
Wat vervelend dat de geboekte accommodatie niet schoon was bij uw aankomst en dat u overlast heeft ervaren van mieren. Onze welgemeende excuses hiervoor. Wij kunnen ons voorstellen dat dit geen prettige start is van uw verblijf. Wij hebben van de parkreceptie vernomen dat de huishoudelijke dienst bij u langs is geweest om alles schoon te maken. Wij hopen dat u verder een prettig verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi huisje
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ontspannend
8
Naam: L van IJsselmuide
Datum: 22 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 2 maal gebeld en geappt met de Roompot Village over een raam dat wij niet konden openen ivm het feit dat de handgreep weg was. Tevens gevraagd om lampen bij de nachtkastjes. Zou geregeld worden maar nooit een reactie ontvangen. Ook de combimagnetron ontbrak. Omdat de receptie meestal dicht was konden wij ook geen fietsen huren. Na contact via de intercom zei iemand. Helaas, het is wat het is. Wij zijn erg teleurgesteld omdat normaal gesproken als er iets kapot is er gelijk actie wordt ondernomen. Nu werden we doodgezwegen
4
Naam: Jos Janssen
Datum: 21 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Oud huisje. Op foto heel modern in praktijk slecht onderhouden, geen airco, minimaal tuinmeubilair.
Bedankt voor uw feedback. In onze accommodaties is geen airconditioning aanwezig. Wanneer dit aanwezig zou zijn, zou dit aangegeven zijn bij de specificaties van de accommodatie. Bungalow type Z4 is niet één van nieuwste accommodaties op Zeeland Village en is basic maar praktisch ingericht. Jammer dat deze accommodatie niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Inmiddels hebben wij diverse accommodatietypes op het park gerestyled en in de toekomst zullen er steeds meer volgen. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We misten enkel de stoelkussens voor buiten en een goede buitenlamp
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goede service van roompot met omboeken in het corona hoax gedoe , confortabel verblijf , prima. Dank!
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Kees Klasen
Datum: 12 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Perfect gelegen
9
Naam: J. Strik
Datum: 8 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk relaxed, en alles schoon op het park
9
Naam: E.J. van den Heuvel
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij zijn op verschillende parken geweest maar voor ons was deze super
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rust op het park
7
Naam: Johan von Hebel
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gerenoveerde woning, maar de bedden lijken erg gedateerd en liggen uiterst beroerd. Bovendien waren de matrassen verkeerd om neergelegd op de boxsspring waardoor de metalen vering er zeer voelbaar door heen stak. Omdraaien was noodzakeijk, maar desondanks een hele dikke onvoldoende. Matrassen zijn echt af en veel te zacht ook voor een normaal postuur. Rugklachten tot gevolg helaas...
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het was een groot huis met een ruime tuin. Aardig contact met receptie.
8
Naam: Janny Jansen
Datum: 5 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Omgeving is erg mooi en ruim opgezet. Je heb geen last van buren
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, rustig park. Dichtbij de kust.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk vakantie-gevoel! Rustig park, mooi bijgehouden natuurlijke uitstraling! Trekpleisters in directe omgeving! Supermarkt naast park! Fijn huisje met sauna en ligbad! En niet al te duur! Corona-proof! Tot de volgende keer in eigen land!
8
Naam: Bart Doggen
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk relaxed
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Receptie was in het weekend gesloten, helaas geen gebruik kunnen maken van het huren van fietsen ter plekke. Verder een fijn, verzorgd en rustig park direct aan het meer en vlakbij Noordzee.
6
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heb ik al gedaan
Bedankt voor uw bericht. Wat jammer om te lezen dat uw verblijf niet geheel naar wens is geweest. Om teleurstelling in de toekomst te voorkomen gaan wij met uw opmerking aan de slag. Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan onze uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Graag tot ziens op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.