Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeeland Village

Zeeland Village

Scharendijke, Zeeland, Nederland

  • Familiepark
  • Zee en strand met Blauw Vlag
  • Naast jachthaven
  • Vlak bij kustplaats Renesse
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark Zeeland Village scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 388 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 388 reviews

8
Naam: Leonie Slenders
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk rustig weekend gehad. Precies wat we nodig hadden
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk licht huis met een prachtig uitzicht
8
Naam: Jos Bekker
Datum: 9 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
via de app een zeer vriendelijk persoon. er was per ongeluk een geen schoonmaakset voorhanden. binnen een half uur was het geregeld. top
8
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Are Kalsbeek
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prachtig huisje,flink wat tuin erom heen,goed verwarmd en centraal gelegen op Schouwen.
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben gemerkt dat de schoonmaak maar matig gedaan was er was zeer veel stof aanwezig, etensresten onder de zetel, en in de hoek aan het schuifraam rook je hondenurine (dit was ook te zien en te ruiken aan het gordijn) en nee was niet van onze hond want we roken het bij binnenkomst nog voor we onze hond binnen gelaten hadden. Dit was niet zo fijn maar we hebben toch van onze vakantie genoten mede door het goede weer en de mooie wandelingen in de omgeving.
Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u een fijne tijd gehad heeft op Zeeland Village. Vervelend dat de accommodatie niet geheel schoon was. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses. Mocht dit in het vervolg nog eens voorkomen dat iets niet naar wens is, raden wij u aan dit kenbaar te maken bij de receptie. Zij denken graag met u mee naar een oplossing. Graag tot ziens, zodat wij u kunnen laten zien dat dit niet de standaard is op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Uitstekende ervaring op alle gebied. We komen volgend jaar zeker terug!
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima huisje met nette voorzieningen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Sauna werkte niet vanwege defecte knop. Verder lagen er muizenkeutels in de bijkeuken.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.