Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeebad

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Zee en strand
  • Vlak bij België

reviews

8.2

Vakantiepark Zeebad scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2208 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 2208 reviews

9
Naam: Caroline Hoek
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rust en top locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een bijzondere ervaring, een prachtige lodge met alles er op en er aan, en mooi schoon. Dicht bij de kust en mooie plaatsen zoals Breskens en Sluis. Echt een vakantiegevoel en voor de kinderen bij het huisje voldoende grond om te spelen. In de avond nog lekker in de zon zittend met een drankje.
9
Naam: Ingrid Van Tiggelen
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verblijf schoon, mooi ingericht. Er wordt op het park te hard gereden, bewegwijzering onduidelijk. Personeel aan de receptie is onwetend. Vakantiehulpen? Laat ze eerst eens een rondje om en over het park fietsen zodat ze weten waar ze het over hebben.
10
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben een leuke ontspannende vakantie achter de rug. De lodge aan het water is een meerwaarde samen met de mooie lounge. We komen zeker terug! We hadden veel privacy in onze lodge.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie huisjes. Perfecte ligging.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Lekker dicht bij de zee
7
Naam: Anoniem
Datum: 9 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De lodge 6b is ons goed bevallen de binnen en buitenruimte zijn voor onze gezinssamenstelling ideaal. Het geen dat zichtbaar was, was schoon maar onder banken/bedden was nog wel veel stof. Het was ons vooraf niet goed duidelijk of tennis nu indoor of outdoor was. Dit bleek indoor, en helaas niet te gebruiken erg spijtig dat hier geen mouw aan te passen is, 1,5m is met tennis geen probleem en je zou kleedkamer en douches gewoon kunnen dichthouden zodat men thuis moet douchen. Dat hebben wij in onze eigen tennisvereniging ook zo geregeld. Zwembad is leuk, maar door de beperkingen konden we daar minder terecht dan gewenst. Tevens werden we de laatste zondag een kwartier voor tijd al weg gekeken. En mocht ons dochtertje (1,5 jaar jong) niet op de rand van het bad met water spelen, dan wordt alles nat en glad, oh echt? in een zwembad? Resultaat een huilend kind in plaats van even lekker genieten in het zwembad. Algemeen begrijpen we dat er in tijden van corona beperkingen zijn, jullie zoeken naar een oplossing om zoveel mogelijk, mogelijk te maken. Prettig maar door de beperkingen vonden we prijs t.o.v. mogelijkheden niet helemaal in verhouding staan tot de mogelijkheden. Maar een 7 omdat we in algeheel tevreden terug kijken op de vakantie
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ligging van het park is fantastisch, op het park zijn met name in Fort Soleil nog veel lelijke legen plekken, dat komt de uitstraling van het park niet ten goede. Receptie: bij aankomst in het park omstreeks 14.50 uur bleek ons huisje nog niet te zijn schoongemaakt. Wij kregen een drankje aangeboden tijdens het wachten. Een uurtje later konden we naar het huisje. Er was gepoetst aan de voordeur en tuindeur waren de ramen niet schoon (waarschijnlijk hondensnuit op de ramen) Van kennissen die ook op het park verbleven hoorde ik dat zij,naast een drankje, ook een gourmet pakket aangeboden hebben gekregen voor het wachten op hun huisje. Jammer dat klanten niet gelijkwaardig worden behandeld.
8
Naam: Frank Kuyper
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Qua huisvesting tijdens ons verblijf zeker genoten mede gezien de dichtbijgelegen culinaire horeca mogelijkheden in Breskens en aan de Belgische kust. De horecavoorzieningen bij en rond de receptie van het park waren echter voor ons gezelschap absoluut onvoldoende uitnodigend, sfeerloos en daardoor o.i. uiterst ongezellig. Hierdoor waren wij genoodzaakt om tijdens het regenachtige momenten gedurende ons verblijf vertier en gezelligheid elders en helaas buiten de deuren van het park te zoeken!
10
Naam: Desiree Willems
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke midweek gehad in een omgeving vol met verrassingen. We komen zeker terug !!
10
Naam: Greet Boer
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima schoon en luxe ingerichte lodge en erg veel ruimte om het huis met zelfs 2 ligstoelen!!. Was prima schoongemaakt niks op aan te merken! Zelfs de ramen werden nog gewassen toen wij er waren! We misten een kaasschaaf en een garde, die hebben we toen zelf maar gekocht! Zelden zo’n mooi vakantieonderkomen gehad!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooie lodge op een park nabij het strand en goede fietsmogelijkheden
10
Naam: Hugo Derbaix
Datum: 7 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij en de kleinkinderen waren weer eens zooo tevreden over ons verblijf. Alles wat we nodig hadden was er. Mooie nieuwe bungalow aan het water. Ondanks het minder goede weer hadden we een heerlijke tijd ook dankzij door het vriendelijke personeel. Top !!
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Danny Sterrenburg
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vakantiehuis en ligging is helemaal top. Alleen de schoonmaak van het huisje was slecht. Verder een hele fijne vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park, kort bij het strand. Ingediende klacht zou worden opgelost!
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig park, schitterende lodge, vlakbij veerboot voor overtocht per fiets naar Vlissingen, vlakbij leuke plaatsen als Sluis, Knokke-Heist, Brugge en Gent. Een verbeterpunt voor de lodge: een uitschuifbaar windscherm. Een verbeterpunt voor bewegwijzering naar de lodges: ook hier iets van een Roompot vlag zou bij het eerste bezoek eea vergemakkelijken. Veel nieuwe parkbezoekers rijden door naar de centrale hoofdingang en zitten vervolgens op de verkeerde plek.
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was erg fijn mede door het weer.Jammer dat je op Scheldeveste geen huisdier mee mag nemen , terwijl dat bij Breskens verhuur wel is toegestaan . En de bediening in de receptie bij de broodjesverkoop laat zeer te wensen over
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Horren op alle ramen en deuren! Buiten verlichting uit kunnen doen. Verduisterende gordijnen.
8
Naam: Gert Beukhof
Datum: 1 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi verblijf, wc was niet goed schoon.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
wij komen zeer zeker terug top vakantie gehad.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Bungalow beter proper maken.
8
Naam: Annet van Lopik
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie logde, modern ingericht en schoon Fijne lounge Mooi gelegen vlak bij zee
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wederom een heerlijk verblijf gehad niks mis mee
8
Naam: Danny van Voorst
Datum: 29 juni 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.