Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Vanaf 09:00 uur kunt u ons weer bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeebad

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Mooie ligging aan het Noordzeestrand
  • Niet ver van België
  • Overdekt zwembad
  • Uitgebreide sport- en spelmogelijkheden
  • Gratis wifi

reviews

8.2

Vakantiepark Zeebad scoort gemiddeld een 8,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1918 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 1918 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 13 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Superweekend gehad: kerstshopping in Sluis,gezellige restaurantjes en strippenkaartactiviteit in Breskens.We voelden ons LEVEN. De lodge aan het water is prachtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was heerlijke accommodatie modern en stijlvol ingericht.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: T. Imcke
Datum: 7 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Meubilair in de zithoek zeker niet geschikt voor 4 personen. Ook qua comfort van het meubilair: niet voor ouderen / mensen met rugklachten. Zou vermeld moeten worden, dit is heel lastig als je bijna een week niet goed kunt zitten.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima verblijf gehad ,maar de openingstijden van het zwembad zijn vooraf niet op de website bekend. Vooral bij aankomst op vrijdag willen mensen en vooral kinderen graag zwemmen. Ging nu om 16:00 al dicht. Wellicht zou dit wel in de app staan, maar hoort op website voor gewaarschuwd te worden.
9
Naam: Debby Laros
Datum: 2 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij zaten in een volledig gerestyled huisje, wat de dag voor aankomst was opgeleverd. Dus alles netjes en schoon. Ligging is super
9
Naam: J Baay
Datum: 30 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heerlijke week gehad, ondanks het slechte weer. Het is altijd weer een feestje om naar Zeebad te gaan!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
ik heb al uitgebreid contact met jullie gehad over de punten die wij aantroffen tijdens ons verblijf. ik wil nogmaals benadrukken dat niet het personeel schuld is van onze bevinding maar het beleid van Roompot.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.