Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Zee en strand
  • Vlak bij België

reviews

8.3

Vakantiepark Zeebad scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3198 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3198 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wat je nodig hebt is er. Ik miste een kleine supermarkt met wat basisbehoeften. Fijne vakantie gehad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel fijn en comfortabel huisje, Wat ik zelf heel belangrijk vind, het huisje was heerlijk schoon, Hele fijne service medwerkers receptie. We waren in al in Belgie, toen ik me bedacht dat mijn telefoon incl pasjes, nog buiten op de tafel lag. Met de receptie gebeld, ze waren direct zo vriendelijk om mijn telefoon op te halen en veilig te bewaren. Was het toch nog mogelijk om te genieten van dit uitstapje. Heel goed.
9
Naam: Bram Jippes
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en ruim opgezet park!
7
Naam: Jeroen De Rooij
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We dachten dat er een snackbar en een eetcafé was,dit was in een gebouw met weinig uitstraling en sfeer. Gelukkig hadden we een leuke strandtent net over de duinen. De huisjes waren prima. Verder heel weinig te doen. Ik zou zeggen investeer in een leuk restaurant gebouw, met bowling of zoiets i.p.v. Nieuwe huisjes. Gr Jeroen de Rooij
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Service gericht park, met vele mogelijkheden. Top.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park en huisje. Lekker dichtbij strand!
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Ahpj Gesthuizen
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi en rustig park .goed onderhouden tuin heeft een nette en schone indruk achter gelaten.ook erg fijn dat de tuin was afgezet zodat onze hond ook een heerlijke vakantie heeft gehad. Het zag er heel net en verzorgd uit. Sanitair was niet echt schoon en wat weinig duk bij het douchen van het water. Serviesgoed was niet echt schoon hebben we zelf nog afgewassen. Sproeier in vaatwasser lag in de vaatwasser hebben we zelf gerepareerd. Erg prettig dat er een was machine en droger in het huisje aanwezig was Moechten we in de toekomst dit park nogmaals boeken vragen we naar huisje 1019 Vriendelijke groet Fam Gesthuizen
7
Naam: Liesbeth
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie accommodatie (fijne tuinmeubelen, wasmachine en droger!), weinig ontmoetingsplekjes/speeltuintjes voor kleine kinderen en de Koosclub was weinig gezellig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heb een leuke en gezellige vakantie gehad. Heb alleen een opmerking. Woensdag 28 juli was het de sporthal gesloten tot een uur of 2 smiddags. Voor een vergadering. Vonden mijn kinderen wel erg jammer. Dat ze niet konden tennissen en voetballen. Was die dag ook niet echt mooi weer. Dit vind ik wel een minpunt. Mvg. Jordi van den Heuvel huisje nr 807.
10
Naam: Dennis Zeestraten
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij komen jaarlijks een weekje terug als komen wij volgend jaar 2 Weken omdat wij een weekje toch nog tekort vonden …oja en joey vinden wij een topper dat mag gezegd worden
8
Naam: Femke van Leeuwen
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Personeel vooral jong en weinig ervaring in warm welkom heten van de vakantiegangers. Ze zijn erg druk, maar waarmee… Receptie ook op ongezellige plek. Was even zoeken…
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park kwam op ons over of het allemaal net is gestart daar. Een oude ongezellige sporthal ingericht als ontvangstruimte, kantoor, horeca en plek voor kinderanimatie. Huisjes wel duidelijk vrij nieuw en prima/netjes. Handig inchecken met een code bij slagboom en het huisje. In de omgeving is genoeg te doen dus we hebben een prima week gehad. Personeel op Zeebad absoluut onvoldoende. Komt onopgeleid en onervaren over. Niemand bij de receptie weet iets als je een vraag hebt en alles moet worden nagevraagd. Het lijken wel allemaal stagiaires. Men merkt je vaak niet eens op bij de balie en is ongemotiveerd/hangt er een beetje bij en ziet er ook onverzorgd uit. Dieptepunt is het personeel bij de kinderanimatie. Ze doen he-le-maal niks met de kinderen. Zetten een bak met potloden neer en je moet jezelf maar redden zonder dat je even leuk welkom wordt geheten of dat wordt uitgelegd wat er voor activiteit is. Éen keer zat zon meisje van de kinderanimatie zelfs zelf een beetje te tekenen en ze zag niet eens dat er kinderen waren gekomen! Ik vind dit echt absurd voor een park van Roompot, daar verwacht ik echt (veel) meer van voor de (pittige) prijs die we moeten betalen voor het verblijf! Dat gezegd hebbende begrijp ik ook niet dat je voor sommige animatieactiviteiten ook nog moet betalen. Het is allemaal al duur genoeg en zeker als je als gast wordt afgescheept met zon animatieteam wekt dat weinig sympathie. Ik vind dit echt een héél stevig verbeterpunt voor jullie park! Verder zou Zeebad nog aan aantrekkelijkheid kunnen winnen door een buitenzwembad (ook voor de kleinsten) aan te leggen en de bestaande speeltuinen verder aan te kleden, het is nog wat magertjes allemaal. Tevens misten wij een mini supermarkt, dat is toch wel erg handig voor de dagelijkse dingetjes.
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een leuke vakantie gehad. Wij vonden alleen de animatie een beetje knullig, sorry voor dit woord. En het zwembad was echt te vol. Huisje was prima alleen was het fijner geweest als je iets meer privacy zou hebben. Volgens mij makkelijk op te lossen om tussen de lodges iets hogere grassen of heg te laten groeien. De receptie en het restaurant vonden we tegenvallen. Vorig jaar zijn we naar Roompot op Ameland geweest, daar kon je zo gezellig zitten en de kinderen lekker spelen. Ik zou bij jullie een gedeelte van de parkeerplaats weghalen en daar een mooi terras maken met een leuk speeltoestel. We hebben een leuke vakantie gehad ook vanwege het mooie weer en de fijne locatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: A.Y.A. Snel
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park. We waren blij dat we niet tegenover de bouwwerkzaamheden zaten. Ik vermoed dat dit wel geluidsoverlast geeft. Ter compensatie van deze overlast kregen we een horecavoucher, ondanks dat we niet in de buurt zaten. Heel netjes. Huisje 1033 ligt leuk aan het water en vlakbij het strand. Handig een aparte berging bij je huisje. Echt top! Enig minpuntje in het huisje: de wc- en doucheventilatoren blijven geruime tijd loeien terwijl het licht allang uit is. Eerste nacht last van gehad. De rest van ons verblijf iedereen maar een verbod gegeven om voor bedtijd de lichten in wc en badkamer aan te doen. We hebben een heerlijke week gehad, ook dankzij het prachtige weer....
9
Naam: Susan
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Positief Toegangscode, niet langs de receptie. Twee douchen, lekker ruim. Bedden. Tuin, groot. Wc schoon, douchen schoon, vloer schoon, meubels schoon, keukengerei schoon. Chromecast. Bij mooi weer strand vlakbij. Wasmachine en droger. Eigen parkeerplaats. Accessoires in en om het vakantiehuis. Zwembad. Schoon, gezellig en goede instructeurs. Rust in de avonduren. Op de pomp na. Afvalbakken buiten. Schoon en nooit vol. Aandachtspunten: Hitte vakantiehuis ligt de gehele dag in de zon, airco nodig bij warme dagen. Schoonmaak puntjes: afzuigkap heel erg vettig, bovenop keukenblok niet schoon, hier en daar stoffig. Werkzaamheden aan de overkant. Begintijd 7.00 uur met graafmachine langs ons huisje, lag in bed te trillen. Waterpomp voor onze deur die 24 uur draait, dat geeft best wel wat lawaai. Gelukkig niet de gehele week. Wij wisten tijdens het boeken dat men aan werk waren, maar zo vlakbij ons huisje hadden wij niet verwacht. Park is hier en daar gedateerd. Animatie is wat eentonig. Bijna iedere dag hetzelfde. Weinig voor de oudere kinderen. Voor vertier moet je echt naar Centerparcs of Landal. Daar ligt de prijs voor het huren van een luxe bungalow ook vele malen hoger. Dus best tevreden met alles. Veiligheid: Vervoer houdt zich niet aan de 15km. Af en toe schrokken wij van de snelheid die sommige reden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prachtig verblijf met mooi vrij uitzicht. Huisje 833
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg genoten met zijn viertjes van een weekje Roompot Zeebad. We hadden graag een week langer willen blijven! (Zelfs gezocht of er een mogelijkheid was) Mooi verblijf, super tuin(!), heerlijke locatie aan het strand en op korte afstand van Breskens. Top! Onze enige 2 aandachtspuntjes: 1. Bij een reservering van een week+ met tegenvallend weer is er voor de kinderen minder te ondernemen. Een binnenspeeltuin, bowlingbaan, indoor midgetgolfbaan kan daarbij helpen. (Overigens hebben wij heerlijk weer gehad afgelopen week!) 2. Het gemis van een klein supermarktje op het park voor de kleine (vergeten) boodschappen.
9
Naam: Bjorn L
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het hoofdgebouw lijkt een sportkantine, hier zou een restaurant, snackbar en receptie in zitten. De receptie lijkt hier voor nood ingezet, wanneer dit wat netter aangepakt word en duidelijker aangegeven word dat het de receptie is straalt dit meer een receptie uit. Ook de snackbar, dit zit in dezelfde ruimte, voor ons was het niet gelijk heel duidelijk wat de snackbar is, wanneer hier iets van een balie gecreeerd word met een bord snackbar er boven is het al snel duidelijk voor de gasten waar ze moeten zijn, nu kon het blijkbaar gewoon aan de bar besteld worden. Het stukje restaurant wat ook in deze ruimte zou moeten zitten bleek een zaaltje met wat tafels en stoelen, dit straalde meer de sfeer van een sportkantine uit waar je even wat kan drinken na het sporten of zwemmen. De wasmachines waren ook niet aangegeven waar deze te vinden waren, na navraag te hebben gedaan bleken deze ergens achter in een hal te staan waar je ze nooit zelf had gevonden. Bij het inchecken om 15:00uur staan er 2 dames van Roompot bij de slagboom om iedereen welkom te heten en wegwijs te maken waar ze heen moeten op het park met een plattegrond, bij vervroegd inchecken vanaf 12:00uur moet je het zelf uit zoeken, dit is ons prima gelukt maar zou wel fijn zijn als er bekend is dat er mensen vroeger inchecken er dan ook bemanning is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel aangenaam verblijf, zeer mooi park waarbij ieder verblijf zijn stukje privacy heeft. Leuk zwembad.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Aafke
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een aantal puntjes ter verbetering: - De heggen/struiken wat meer snoeien zodat je de bewegwijzering beter kan zien. - mogelijkheid tot scheiden van plastic afval! - openingstijden horeca verbreden (langer open tot bijv. 21.00 uur - betere communicatie (bijv dmv borden of door medewerkers bij receptie) over activiteiten / sport/spel mogelijkheden - in huisje 31 van Fort Solei misten we haakjes in de keuken voor thee/handdoekjes en zouden we nieuwe/andere hoofdkussens voor op de bedden prettig hebben gevonden. Tenslotte is het erg jammer dat je in de ouderslaapkamer de bedden niet tegen elkaar kan schuiven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genieten
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig en fijn park, nog steeds na al die jaren dat we hier al komen. Punt van aandacht is het plaatsen van horren tegen de muggen. Geldt vooral voor de huisjes aan het water. Kleine investering, maar groot genot!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Erg mooie accommodatie, alles aanwezig en schoon. Ligging ook perfect aan de kust. Enige wat ontbrak wat wij echt misten waren de faciliteiten, geen winkeltje, geen restaurant, geen indoor speeltuin etc. Animatie was ook erg beperkt, op afstand of in een gymzaal wat weinig uitstraling geeft.
8
Naam: Tjitske Roest
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bungalow is vrij krap. We hadden een 6-persoons bungalow met z’n 3en en dat was prima, maar met zes personen was het te klein geweest. Er zat een behoorlijke laag stof op kastjes en tv’s. De keukenla met bestek was vrij leeg: er was geen schaar, maar 1 scherp mes en er was geen snijplank. De ventilator in de badkamer deed het niet en de doucheruimte is behoorlijk klein. Verder is het park wel netjes verzorgd en werden we goed geïnformeerd over de werkzaamheden naast/op het park. De ligging is ideaal: Breskens is op loopafstand en het strand op steenworpafstand. Jammer dat je ‘s morgens niet gewoon bij een campingwinkeltje broodjes kan halen maar een dag vooraf moet bestellen.
10
Naam: Dirk Dictus
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een top vakantie gehad. Mooi verblijf. Schitterende ligging. Wij gaan zeker nog terug komen en wel in dezelfde lodge
8
Naam: Meijer
Datum: 23 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De bestelling bij de cafetaria had een wachttijd van 45 min, en bleek bij aankomst in accommodatie deels koud en niet compleet. Ons is geld retour beloofd samen met de borg. Op dinsdag is bij de werkzaamheden een aggregaat geplaatst recht voor de slaapkamer van de kinderen. Deze verspreidde een vieze stank in de tuin en in het huisje. De bewaking heeft dezelfde avond ervoor gezorgd dat deze is uitgezet. De volgende ochtend stond het aggregaat weer aan en toen heeft een medewerker van jullie met de bouwvakkers overlegd en is het aggregaat verplaatst. Nu waren we op de hoogte van werkzaamheden op het park, maar niet dat deze slechts voor onze gezondheid zouden zijn. Helaas heeft het telefoneren en de beveiliging helpen wel de hele dinsdagavond gekost
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.