Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Zeebad

Zeebad

Breskens, Zeeland, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Zee en strand
  • Vlak bij België

Adres

Zeebad

Nieuwesluisweg 1
4511 RG Breskens
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is er één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op het parkeerterrein bij het hoofdgebouw. De parkeerplekken van de lodges op Zeebad zijn genummerd.

Openstaande posten

Heeft u nog een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom op ons park. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot uiterlijk 17.00 uur en op vrijdag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 18.00 uur. Indien u niet binnen deze tijden kunt arriveren of arriveert op een andere dag, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)117 388 000.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd rekening dat u vóór 18.00 uur aanreist als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang park/vakantieverblijf

Huurders van lodges kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde pincode. Gebruik de pincode om de slagboom te openen. Als de slagboom open gaat bent u automatisch ingecheckt. Vervolgens kunt u direct doorrijden naar uw lodge, welke u ook vanaf 15.00 uur met de pincode kan openen. Wij verzoeken u zich later te melden bij de parkreceptie zodat zij op de hoogte zijn van uw aanwezigheid. Huurders kunnen zich melden bij de receptie. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telfoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode van de vakantieverblijven op Fort Soleil en Scheldeveste en de lodges vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten hebben gratis toegang tot het zwembad op Zeebad (Sportpark Scheldeveste) en subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland (Sophiaweg 1). Om hiervan gebruik te maken kunt u gebruik maken van dezelfde code als voor uw lodge. 

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf verlaten. 

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.