Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Ruim park
  • Overdekt zwembad
  • Grevelingenmeer

Adres

Vakantiepark Aquadelta

Hageweg 't Centrum 269
4311 NS Bruinisse
Zeeland
Nederland
+31 (0)111 - 481940

Reisinfo

Algemeen

U kunt uw auto op de aangegeven parkeerplaatsen parkeren. Bij de villa’s en buitenhuizen kunt u twee auto’s bij het vakantieverblijf parkeren.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de receptie te melden. Dagbezoekers kunnen hun auto op het algemene parkeerterrein parkeren. 

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan a.u.b. vooraf bij de parkreceptie, via telefoonnummer 0031 (0)111 481 940.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Als uw arrangement op vrijdag of maandag begint, denkt u er dan aan om vóór 18.00 uur aan te reizen i.v.m. openingstijden van de horecagelegenheden.

Toegang park/vakantieverblijf

Gasten van Vakantiepark Aquadelta die een appartement of hotelkamer geboekt hebben, kunnen automatisch inchecken met hun thuisgestuurde deurcode. Gebruik de code om de deur van uw appartement te openen. Als de deur opent, bent u automatisch ingecheckt en kunt u direct van uw vakantie gaan genieten.

Gasten van Vakantiepark Aquadelta die een bungalow, villa of buitenhuis geboekt hebben, kunnen binnen de openingstijden inchecken bij de receptie en ontvangen daar de sleutel van het vakantieverblijf en een slagboompas.

Bij verlies of diefstal van deurcodes, slagboompassen of sleutels verzoeken wij u onmiddellijk de parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de slagboompas niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons. 

WiFi code

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis WiFi, kunt u de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad 

Alle gasten van Vakantiepark Aquadelta hebben tijdens hun verblijf op vertoon van de persoonlijke zwembad/animatiepas gratis toegang tot het zwembad. Deze pas ontvangt u bij incheck.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Wanneer u vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeert u dan de sleutel in de brievenbus in de deur van de parkreceptie.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.