Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantie in Zeeland: de plek om samen te genieten!

Vakantie in Zeeland: het ultieme genieten

Vakantie in Zeeland: het ultieme genieten

Vaak zoeken vakantiegangers voor hun verblijf het water op. Als er water in de buurt is, is de vakantie al half geslaagd. Als u kiest voor een vakantie in Zeeland weet u zeker dat uw vakantie een groot succes wordt. Zon, zee en strand zijn woorden die onlosmakelijk met een Zeeland vakantie zijn verbonden. Uit onderzoek blijkt ook dat dit mooie deel van Nederland de meeste zonuren per jaar heeft. Vakanties in Zeeland geven dan ook de meeste zekerheid op een zonnig verblijf. Bovendien komen de Zeeuwse stranden als een van de mooiste en schoonste van Nederland uit de bus. Voor een perfecte locatie en een uitstekende accommodatie kunt u terecht op de vakantieparken van Roompot. Roompot heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd met zijn vakantieparken. De naam Roompot staat dan ook garant voor kwaliteit en diversiteit, waarbij ook de vele faciliteiten op de parken uw verblijf zullen veraangenamen.

In Zeeland vakantie vieren

Een vakantie in Zeeland hoeft zich niet te beperken tot een van de vele stranden. Zeeland herbergt vele leuke dorpen en steden met een authentiek karakter. In veel van deze steden zult u mooie historische gebouwen aantreffen die een beeld geven van het vroegere leven. Denk hierbij aan Veere met zijn mooie haven of Zierikzee waar u via en echte stadspoort het oude centrum betreedt. Maar ook andere bezienswaardigheden in Zeeland zijn een bezoek waard als u voor een vakantie in Zeeland verblijft. Denk hierbij aan de Oosterscheldedam, die ook wel het achtste wereldwonder wordt genoemd. Hierbij kunt u ook pretpark Neeltje Jans bezoeken. Zeeland heeft het allemaal en ook op een regenachtige dag hoeft u zich op vakantie in Zeeland dus niet te vervelen.

Zeeland, een fietsprovincie bij uitstek

Zeeland, een fietsprovincie bij uitstek

Zeeland vakanties zijn ook voor fietsliefhebbers een uitstekende keuze. Deze provincie herbergt namelijk talloze fietsroutes die door het schitterende landschap leiden. Bovendien zijn de mensen er vriendelijk en niet zo gehaast als in andere delen van Nederland. Hier kunt u nog eens rustig stoppen en een praatje maken met een lokale bewoner. Een vakantie in Zeeland is dan ook een uitstekende manier om te onthaasten en af te komen van de alledaagse stress. Een Zeeland vakantie staat dan ook garant voor genieten en bovengemiddeld veel zon. Als u dus op vakantie in Nederland wilt, denkt u dan eens aan Zeeland en bekijk de vele mogelijkheden bij Roompot Vakantieparken. U zult er geen moment spijt van hebben.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Vakantiepark Aquadelta

Vakantiepark Aquadelta

  • VAan het Grevelingenmeer
  • Veelzijdige vakantieverblijven

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.