Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Roompot Beach Resort

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Vlak bij zee
  • Kindvriendelijk
  • Rust én gezelligheid

Adres

Roompot Beach Resort

Mariapolderseweg 1
4493 PH Kamperland
Zeeland
Nederland
+31 113 855 300

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Per vakantieverblijf is één parkeerplaats beschikbaar. Een tweede auto kan geparkeerd worden op de grote parkeerplaats bij het zwembad. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en de dijk.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Ook in het privé-sanitair op de camping is een set aanwezig. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie. De bezoekersauto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats bij het zwemparadijs.

Uw persoonlijke Guestcard

Een aantal dagen voorafgaand aan uw vakantie krijg u een persoonlijke Guestcard toegestuurd. Met die Guestcard kunt u profiteren van praktische en financiële vakantievoordelen. Indien u korter dan 7 dagen van tevoren heeft geboekt, dan kunt u uw persoonlijke Guestcard bij aankomst bij de receptie ophalen. Op  Mijn Roompot, kunt u altijd checken wat het saldo van uw Guestcard is. Bekijk ook de voorwaarden van de Guestcard.

Indien u een vakantie heeft geboekt in een type Beach House of NT Comfort heeft u een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot uw vakantieverblijf. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag en vrijdag tot 17.00 uur. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is dagelijks vanaf 13.00 uur beschikbaar. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kunt u terecht in het terrascafé naast de parkreceptie. Wij verzoeken u in dat geval tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)113 85 53 00.

Heeft u het type Beach House geboekt?

Indien u een Beach House heeft geboekt, wordt uw bagage door ons naar uw verblijf gebracht (uitgezonderd nummers 7501 t/m 7510). Op de dag van aankomst kunt u uw bagage afgeven bij het bagage verzamelpunt wat zich achter Beach Club Bestevaer bevindt. U kunt uw bagage aanbieden van 14.30 uur tot 17.30 uur. Op de dag van vertrek zal de bagageservice tussen 9.00 uur en 11.00 uur uw bagage vanaf uw vakantieverblijf naar het verzamelpunt brengen. Zodra u de bagage heeft in- of uitgeladen verzoeken wij u direct het bagage verzamelpunt met uw auto te verlaten om een goede doorstroom te bevorderen.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 17.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint!

Toegang park/vakantieverblijf

Campinggasten, huurders van types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A,RP6B en RP6C kunnen automatisch inchecken met de thuisgestuurde Keycard. Gebruik de Keycard om de slagboom te openen. Als de slagboom opent bent u automatisch ingecheckt op het park en kunt u doorrijden naar uw vakantieverblijf. Hier kunt u de Keycard gebruiken als sleutel van uw verblijf.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het verblijf voor types Wigwam, RP4B, RP4A, RPK4A, RP6A, RP6B en RP6C
  • toegang tot de camping met eigen vervoermiddel en privé-sanitair
  • toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot
  • legitimatie op het park (bijv. bij het huren van fietsen)


De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Indien u een vakantie heeft geboekt in een type Beach House of NT Comfort heeft u een mail ontvangen met daarin de toegangscode tot uw vakantieverblijf. Huurders van de overige types kunnen zich melden op de receptie bij de hoofdingang. Op vertoon van uw bevestiging ontvangt u de sleutel van uw verblijf.

Wifi

Indien uw vakantieverblijf beschikt over gratis wifi, kunt u de inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Roompot Beach Resort hebben gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Roompot. Gasten die particulier via een eigenaar hebben geboekt hebben geen gratis toegang. Heeft u  een Beach House of NT Comfort geboekt, dan krijgt u geen keycard. U kunt zich melden op achternaam of huisnummer bij het zwemparadijs. De zwembadkaartjes voor de gehele verblijfperiode krijgt u bij de balie van het zwemparadijs. Wanneer u in het bezit bent van een Keycard kunt u hiermee tijdens openingsuren van het zwemparadijs bij de ingang uw toegangskaarten uit de ticketautomaat verkrijgen. Wanneer u niet in het bezit bent van een Keycard kunt u uw toegangskaarten ophalen bij de receptie van het zwembad. De toegangskaarten zijn geldig voor de duur van uw vakantieverblijf en worden slechts éénmaal verstrekt. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart en mogen op de arm van de ouders/begeleiders worden meegenomen.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten en de sleutel in te leveren op de parkreceptie. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. Wanneer u vertrekt als de parkreceptie gesloten is, deponeert u dan de sleutel in de grijze brievenbus naast de parkreceptie.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Wanneer u een keykaart of persoonlijke code heeft ontvangen hoeft u zich persoonlijk niet uit te checken op de parkreceptie. U kunt gemakkelijk en snel uitchecken via de QR code die in zich in de accommodatie bevind. Uw persoonlijke Guestcard kunt u recyclen bij 1 van de uitgaande slagbomen of in de brievenbus voor de parkreceptie.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.