Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Noordzee Résidence De Banjaard

Noordzee Résidence De Banjaard

Kamperland, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwembad
  • Zee en strand

Adres

Noordzee Résidence De Banjaard

Banjaardboulevard 1
4493 RZ Kamperland
Zeeland
Nederland
+31 (0)113 - 885100

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op de voorziene parkeerplaatsen bij uw vakantieverblijf. Parkeren is alleen toegestaan in de daarvoor bestemde parkeervakken, niet op het gras en andere groenstroken! Auto's die niet in de vakken geparkeerd kunnen worden, kunt u op de parkeerplaats voor bezoekers zetten.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en vrijdag tot 19.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)113 885 100.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 17.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Keycard

De keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het zwembad van De Banjaard en subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland
  • legitimatie op het park (bijv. voor de fietsverhuur)


De keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in de buurt van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun keycard verliezen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

Wifi

U kunt de wifi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang subtropisch zwemparadijs

Alle gasten van Noordzee Résidence De Banjaard hebben gratis toegang tot het verwarmde zwembad met speciaal kinderbad voor de kleintjes en tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland.

Toegang zwembad de Banjaard

Tijdens uw verblijf kunt u op vertoon van uw keycard gebruikmaken van het zwembad.

Toegangskaarten subtropisch zwemparadijs De Roompot

Op vertoon van uw keycard kunt u, tijdens openingsuren, bij de zwembadreceptie uw toegangskaarten voor het zwemparadijs ophalen. De toegangskaarten zijn alleen geldig voor het zwemparadijs De Roompot in Kamperland. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart. Uw toegangskaarten zijn 4 uur na entree weer geldig.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,-/€ 115,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.