Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Gelegen aan grote waterpartij
  • Strand op 350 meter
  • Dicht bij Brugge en Knokke
  • Gratis wifi

reviews

8.6

Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9449 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 9449 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
jammer dat de muntjes afgeschaft werden in de bar
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bravo!
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De rust die het park uitstraalt en de ligging dicht bij het strand
7
Naam: Dinie Witte
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben het prima naar ons zin gehad, maar de matrassen zijn knetter hard daar hebben we allemaal last van gehad.We waren met 8 personen. Verder geven wij een dikke pluim voor de huisjes.!
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Genieten! We kregen in de tuin wel bezoek van een rat!... Hopelijk kunnen jullie die bestrijden, want in de zomer met terrasdeuren open en op een stoel in het zonnetje, lijkt mij dat geen fijn gevoel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, nette huisjes. Alleen zouden de schoonmakers ook wat tijd moeten krijgen om bedden en banken van zijn plaats te halen en daar te schoonmaken
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Accommodatie prima. Alleen koelkast te klein voor 9 personen en beschikbaarheid snijmessen te summier
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een fantastisch weekendje in een perfect onderhouden vakantiepark!
10
Naam: Ineke Deckers
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het was echt een superverblijf! Wij komen zeker graag nog eens terug!
8
Naam: Cees Borg
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.