Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Noordzee Résidence Cadzand-Bad

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Je eigen luxe villa aan het water
  • Kinderen vervelen zich geen minuut
  • Leuke uitstapjes, ook naar België

reviews

8.6

Vakantiepark Noordzee Résidence Cadzand-Bad scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10216 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 10216 reviews

9
Naam: Thomas Vles
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We komen snel terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Leuk en relaxed!
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig en keurig, wij hebben genoten
9
Naam: H.D.N. Tompot
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gastvrij
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Yvette D.
Datum: 17 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Op vriendelijkheid en hulpvaardigheid niets aan te merken, maar de beperkte openstelling was niet altijd makkelijk. Wiij hadden s avonds rond 19.30u problemen met onze pas en konden ons verblijf dus niet in. Er reageerde niemand op de intercom en er was geen noodnummer wat we konden bellen ergens vermeld. De gids waar het nummer in stond lag in ons verblijf. Heel ongemakkelijk als je dan niemand ziet die je kan helpen.
8
Naam: Perry Spronk
Datum: 16 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Viswater
8
Naam: Rochus Kieboom
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
heerlijk relaxed
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Alsnog een ontspannen vakantie dankzij Roompot. Super dat jullie ons zo opgevangen hebben!
9
Naam: Andrienne Van Schoonhoven
Datum: 13 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Romy was super behulpzaam en vriendelijk!
8
Naam: Nettert Smit
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
zeer prettige, rustige vakantie in een bijzondere tijd.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel mooie vakantiewoning op een goed onderhouden park. Door de coranacrisis heel rustig zonder aktiviteiten. 5 minuten lopen naar het strand. Top!
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het verblijf was ontspannen en aangenaam de sfeer was gemoedelijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, prima huisje met alles erop en eraan!
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park
7
Naam: J.M. van Uffelen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie het antwoord hiervoor. Wij als vaste klanten zijn erg teleurgesteld in hoe Roompot met zn gasten omgaat
7
Naam: M.B.Willemsen
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Vakantie gevoel was anders, ivm corona virus. We zijn eerder naar huis gegaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam:
Datum: 27 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten, wij komen terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk, ondanks de Corona ongemakken
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enkel practische opmerkingen Reeds in dec 2019 en dus nu in maart 2020 logeerden we in Laan van Cavelot 106 (Cadzand): - rolgordijn in keuken nog steeds erg bespat en te vervangen -tefalpan (nog steeds ...) aan vervanging toe - kapstokknoppen in hall zijn echt te groot (diameter) met tot gevolg dat men men slechts ternauwernood een jas kan ophangen. - in badkamer (met bad) ontbreken wat ophangmogelijkheden en ook een legplank of klein opbergmeubel
7
Naam: G.J. van Rijsoort
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak matig, karige inrichting, ruime tuin met kapotte ligbank, slecht in te regelen verwarming
7
Naam: Marijke Velraeds
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Verouderde inventaris vernieuwing noodzakelijk
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje zag er goed uit, hiegene wat minder. Heel veel stof aanwezig (ook onder de bedden) en de wc was niet goed schoon. Voor de rest waren de badkamers en de kamers netjes.
7
Naam: Conny Debruyne
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Over het algemeen zijn we tevreden, het is een heel mooi park, alleen de bedden en zetels zijn heel oncomfortabel, pijn aan de rug na zitten in de zetel, wat niet plezant is. Ook hebben wij een mail gestuurd naar de receptie 2 uur na onze thuiskomst omdat we een jas vergeten waren in ons huisje laan van cavelot 80, maar daar hebben we op heden nog geen reactie op gekregen, jammer, dat is toch een deel van de service ....
8
Naam: Dominique Peeters
Datum: 21 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
netheid en vriendelijkheid
9
Naam: Olivier van Damme
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Toen in België de eerste verstrengde maatregelen genomen werden, hebben wij snel beslist om van de noodzaak een deugd te maken en snel iets te boeken bij Roompot. De sfeer was natuurlijk uiterst rustig onder die omstandigheden, maar ons gezin heeft met volle teugen genoten van de rust, van het huis en vooral van de aanwezigheid van de zee. Elke dag hebben we lange zee-wandelingen gedaan. De Wifi was echt wel nodig om aan telewerk te kunnen doen en de online taken voor de kinderen. Dat was geen enkel probleem. Echt prima WiFi! Een echte echte aanrader dat verblijf!
9
Naam: Margriet De Rijck
Datum: 20 maart 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren over alles super tevreden, behalve de properheid van het huisje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.