LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Luxe vakantieverblijven
  • Zee en strand
  • Historische steden

reviews

8.6

Vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1799 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 1799 reviews

8
Naam: Belinda Peters
Datum: 2 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat we jammer vinden is dat er op site hotelservice staat en je daar ook voor betalad en dat dat er niet bij zat was alleen bij aankomst
9
Naam: Joke
Datum: 2 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wat we gemist hebben is de verkrijgbaarheid van broodjes op het park voor eigen ontbijt/lunch.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ontbijt service of gourmet op accomodatie aanbieden Maar eigenlijk is het al gewoon goed
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
wellicht is het een idee om iets te maken voor kinderen waar ze zich kunnen uitleven want het was wel irritant om alle kinderen op de straat voor je accomodatie te horen spelen met voetbal fietsen en het het gegier van de kinderen tot gevolg dat tast de rust wel aan. de weg/straat is in mijn oppinie geen speeltuin maar waar autos rijden.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een snijplank, citruspers en tweede parasol op het tweede terras gemist.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
ik miste een spiegel op het toilet. Er was geen toezicht op extra parkeerders in de straat waardoor het huisje moeilijk toegankelijk was voor mijn auto. Er was slecht ontvangst voor het 4G netwerk zowel Vodafone als KPN.
8
Naam: Corine Boxum
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij vinden de eetkamer tafel echt veel te klein voor 6 personen, en we misten haakjes en planken in de trapkast.
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
uitstekende accommodatie en mooie lokatie
7
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Marco Stolk
Datum: 27 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij vonden het een superfijn huis; de tuin met ligging op het zuiden ook erg fijn. Snoeiafval was echter ergens in de hoek gegooid, had ons inziens allemaal iets netter gekund. Wat we erg misten was een bakkerij/supermarktje met verse broodjes op het park. Dat zou een echte toegevoegde waarde hebben. Nu moest je of zelf afbakken of eerst naar een dorp verderop.
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij hadden een strandhuisje bijgeboekt. Een prima huisje maar wel pal naast een huisje van de lokale jeugd. Erg druk en rumoerig. Verder niets op aan te merken
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
6
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Spijtig, maar het appartement was niet heel schoon, we hebben het gemeld bij de receptie en alles zelf extra gepoetst. Het lijkt wel vlug vlug gepoetst en zeer oppervlakkig. Neen, het was niet geheel netjes. Dat mag beter opgevolgd worden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Servies was niet schoon, magnetron was niet schoon, balkon was niet schoon etc. advies om bij de schoonmaak voor de volgende gast alles goed na te lopen of het allemaal schoon en netjes is. In grote lijnen ziet het er goed uit, maar de details kunnen verbeterd worden. Ligging is top, berging voor de fietsen was heel erg fijn. Fijne vakantie gehad!
9
Naam: Chirine Bettaieb
Datum: 21 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Great place!!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
wij hebben een heerlijke vakantie gehad op het resort in Dishoek!
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Was helemaal prima. Hier wat tips: Keuken: Broodrooster, snijplank/broodplank, koksmes toevoegen In woonkamer zonwerende gordijnen ophangen ivm warmte. Op terras stoelen/tafel schoonmaken Zachtere kussens op bedden Wanneer mogelijk: lamp in doucheruimte zelf (is best donker), houder voor bad/douchespullen in douche.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij wisten van te voren dat we geen speel/voetbalveld in de buurt was maar we hebben het toch gemist.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 juli 2021
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.