Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Luxe vakantieverblijven
  • Zee en strand
  • Historische steden

reviews

8.6

Vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1079 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 1079 reviews

9
Naam: Dirk Dewaele
Datum: 14 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Doe zo verder!!!!
8
Naam: hooglanders
Datum: 14 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
wifi verbinding in app 28F is alleen in de slaapkamer en gang bruikbaar, in de woonkamer, balkons e.d. nier bruikbaar. de vaatwasser afvoer maakt veel lawaai. de slaapkamers graag aanvullend voorzien van kleding haken zoals in gang. de badkamers graag voorzien van mogelijkheid om toilettassen e.d. neer te zetten. er waren nieuwe handdoeken uit gegeven, deze waren niet bruikbaar omdat we dan onder de pluizen zaten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het is misschien handig om er voor te zorgen dat de volgende keer wc papier en vuilniszakken aanwezig zijn in het appartement. Verder zou een asbak op het balkon ook niet misstaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima kleinschalig park met luxe accommodaties, ligging heerlijk zo dicht tegen het strand en receptie is behulpzaam. Wel zijn de openingstijden van de receptie in het weekend erg beperkt, en jammer dat de huisjes zo dicht op elkaar zijn gebouwd (je kunt normale gesprekken van de buren in de tuin helaas volgen..).
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Tevreden
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toen we aankwamen en om kwart voor 4 het appartement betraden lagen er schone handdoeken in de gang en verder was alles nog vies. kortom er was nog niet schoongemaakt. we moesten dit zelf gaan melden bij de receptie. We kregen een drankje aan goede en hebben bijna twee uur moeten wachten. Dat was geen fijne start. Verder viel het me wat tegen dat de loungehoek bij een 6 persoons appartement bestaat uit 2 stoelen en een tafeltje. Verder was het een fijn ruim appartement. Wel was het erg warm en moeilijk om de slaapkamers wat te laten afkoelen. We hebben veel last gehad van geluiden van buiten. Mensen die van het strand komen diep in de nacht, hard praten, scooter en autoss. In het straatje klinkt dat als een klok. Met de ramen dicht geen probleem, maa dat was met de warmte geen optie Verder is er in de slaapkamers aan het straatje geen vitrage of iets dergelijks. Dit betekent dat je steeds de gordijnen dicht moet houden want van de balkons tegenover kijkt men recht op je bed. Wij hadden het luxe wellnes appartement. Voor die prijs verwacht je wel dat aan dat soort dingen is gedacht.
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het appartement was niet echt goed schoongemaakt. We hebben zaken nog na moeten lopen. Krijgen ook niet de indruk dat het trappenhuis regelmatig wordt gereinigd (mn veel zand) Wij hadden een app op de eerste verdieping en dan heb je best wel last van de de muziek die wordt afgespeeld op het terras van Grand Cafe Blur. Als je voor 24 uur naar bed gaat is deze muziek duidelijk hoorbaar en storend. We begrijpen dat de locatie van het app dit wellicht met zich mee brengt en dat dit moet kunnen op een terras maar dit draagt niet bij tot het Relux gevoel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Accommodatie is prima geschikt voor 6 personen, ligging is fijn. Alleen de schoonmaak liet te wensen over maar wij hadden ook de pech dat er een heel slordige hondenbezitter voor ons in huis had gezeten. Problemen met de wasmachine werden door de servicemedewerker serieus genomen en zo geen als mogelijk opgelost.
8
Naam: Anoniem
Datum: 9 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was een slecht begin van onze vakantie toen wij, na een lange reis met zeer hoge temperatuur, niet direct in ons huisje terecht konden omdat deze nog niet schoongemaakt was. Wij arriveerde om 15.30 uur dus wij verwachten dan direct de spullen uit te kunnen laden, ons op te frissen (het was immers 36gr.) en naar het strand te gaan. Onze 1e dag was hierdoor verpest! Verder hebben wij wel kunnen genieten van onze vakantie op jullie mooie park.
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Fraaie villa. Leefruimte echter veel te klein voor 6 personen. De eettafel met veel te grote stoelen staat onhandig en is te klein voor 6 personen maar nu al te groot voor dit huisje. Weinig privacy in de tuin daar deze omringd wordt Door wel 6 aansluitende tuinen. Gezien de prijs ( hoogste segment) valt het geheel een beetje tegen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Leon Buijs
Datum: 3 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Beddengoed mag beter (ouderwetse lakens ipv hoezen) en betere kussens
9
Naam: Hans de Jong
Datum: 3 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De keuken inrichting is net een tandje te eenvoudig. In deze prijsklasse mag de keukenvoorziening, badkamerafwerking en bedden best wel van iets hogere kwaliteit. betaal er graag iets meer voor.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We zijn nu voor de tweede keer bij jullie in Dishoek geweest, maar de schoonmaak van vooral toilet is voor de tweede maal niet naar wens, helaas. (Dit hebben we zelf opgelost met onze eigen schoonmaakmiddelen!) Voor de rest hebben we geen opmerkingen en hebben we genoten van ons verblijf.
9
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was een fantastisch weekje..helaas vonden we een aantal zaken niet helemaal schoon, zoals de oven. Ook het rooster van de droogtrommel zag er érg vies uit. Zo lag er ook het stof op de kast dus daarbovenop iets leggen was geen goed plan. Dat we een week met de handdoeken en beddengoed moesten doen was ons Van te voren niet Duidelijk. Vandaar het wassen en drogen. Toppunt was dat er in de gang op twee plaatsen vier dagen plas van een hond heeft gelegen .....
6
Naam: Patrick Verscheuren
Datum: 31 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Voor kinderen is het park minder geschikt. Geen kinder speel voorzieningen. Geen tennisveld of swimming pool. Te duur voor wat het geeft .
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen omtrent de parkfaciliteiten voor kinderen en de service en zichtbaarheid van het (receptie)personeel ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad in Zeeland. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We misten wel echt een bakkertje op loopafstand
9
Naam: Danny van den Heuvel
Datum: 30 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: I. de Vugt
Datum: 28 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We misten in de badkamers een planchet. De wifi is zeer slecht in de woning. En daar ondervond iedereen in de vakantie last van. De kode van de voordeur is met zoveel mensen een prachtformule. Heerlijke bedden echter bij een verblijf van 14 dagen zou een extra wissel in mogen zitten. Zonder betaling voor die prijzen. Gewoon service. We hebben genoten echter de privacy was er niet echt. Terwijl het huis prachtig ligt. Maar dat was echter wel bij woning nr. 55 en wij zaten in woning 43. Niet goed gekozen, volgend keer beter. De stepjes van kinderen reden harder dan de toegestane snelheid en dat leverde gevaarlijke situaties op. Misschien een aandachtpunt om ze te verbieden of de snelheid drastisch te reduceren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Receptie is verstopt , veel zand in de kozijnen onderin , geen thee pot en snijplank, weinig privacy in de tuin door zeer armzalige heg misschien toch een paar schuttingen plaatsen
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
8
Naam: Eduard Boxman
Datum: 26 juli 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.