Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

LARGO Noordzee Résidence Dishoek

Koudekerke, Zeeland, Nederland

  • Aan de Zeeuwse kust
  • Unieke ligging in duinlandschap
  • Strand op loopafstand

reviews

8.6

Vakantiepark LARGO Noordzee Résidence Dishoek scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 923 beoordelingen

  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 923 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede formule, huisjes en accommodaties hoogwaardig afgewerkt . Alleen prijzen in hoogseizoen naar onze mening te hoog. Ons verblijf in de maand februari is ons uitstekend bevallen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het enige nadeel is het bereiken van het strand
9
Naam: M.J.A.B. Wouters
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is een geweldige appartement maar het zou praktisch zijn om een extra kast in de keuken te hebbenom dingen op te bergen. Ook in de douche is het misschien handig om een plankje te hebben om iets ol te leggen. Maar dat is dan ook alles. Perfect appartement.
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Guus de Kanter
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Geweldig ruim en mooi appartement! Tip: dat er 2 sifons en een kraan loszaten! Had voor verhuur gemakkelijk geconstateerd en gerepareerd kunnen worden.
8
Naam: Rit De Vocht
Datum: 28 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
wifi : werkt niet altijd optimaal // terras bij de keuken niet betreedbaar wegens 3cm water (afloop na te kijken)
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima accommodatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super ligging.
8
Naam: Jeroen
Datum: 25 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heb een vraag gesteld om een dag langer te kunnen blijven. 1 dag van te voren werd door de receptie gemeld dat dit mogelijk was, inclusief prijs die ok was. Dus per ommegaande bevestigd dat we graag gebruik wilden maken van deze mogelijkheid. Enkele uren later werd ik opnieuw gebeld dat het helaas toch niet mogelijk was. Op dat moment had ik een optie op een B&B in Middelburg geannuleerd er vanuit gaande dat we in Dishoek zouden blijven. Helaas geen nieuwe betaalbare optie gevonden en daardoor een dag eerder dan gepland naar huis gegaan...
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Katrien Welvaert
Datum: 24 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Largo residence heeft ons in het algemeen verrast. geen incheck nodig, begint automatisch bij openen deur netjes onderhouden huis in alle comfort ligging vlakbij de zee vlakbij leuke stadjes en omgevingen clean terrein
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vinden het jammer dat het allemaal zo dicht op elkaar staat waardoor in zomer weinig privacy. In de winter is het fijn om dikkere dekbedden te hebben of extra deken.
9
Naam: Greet de Clerck
Datum: 24 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Graag ook poetsen op de kast van de oven en de wc bril boven vasthangen of maken. Een blaadje om kleine ongemakken op te noteren kan handig zijn. Verder super verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Caty Meul
Datum: 23 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje was netjes maar kon properder, bloedvlekken op koelkastdeur, stofpluizen onder bankstel. Ben longpatient en vind het jammer dat deze plekken vergeten worden. Park en omgeving te mooi om er weg te blijven. Hopelijk als gezondheid het toelaat dit jaar er nog eens als gast te mogen zijn
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
alles is perfect op het park, alleen is de receptie amper open. Mensen zijn meer bezig met het restaurant dan met de receptie.
9
Naam: Ellen Lumbantobing
Datum: 17 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vindt het alleen jammer dat ik via Largo het ontbijt enzo niet kon reserveren
8
Naam: Johan van den Driesschen
Datum: 16 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anton Burm
Datum: 3 februari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Niets op aan te merken was een leuk weekend in een mooi huis.
8
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We zijn erg tevreden over ons verblijf. Het enige wat we miste waren mogelijkheden om spulletjes weg te zetten in de badkamer. Onder de spiegel, in de douche maar ook ook een stoel of iets waar je een koffertje op kwijt kan. Verder geen op en aanmerkingen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 20 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hadden een zeer leuke tijd in ons huisje, het was super proper en ook de ligging was perfect. Dicht bij de zee en de restaurantjes vlakbij waren ook een meerwaarde. Top locatie, top accomodatie wij komen hier zeker terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2020
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi huisje met alle faciliteiten voor een goed verblijf in alle rust op een klein park. Wij hadden nummer 26 en ik zou willen adviseren de afvoer van de badkamers een keer te controleren. Het water bij het douchen loopt erg moeilijk weg.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.