Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

LARGO De Parade

LARGO De Parade

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Premium villa’s
  • Ligging op het zuiden
  • Bij badplaats

reviews

9.1

Vakantiepark LARGO De Parade scoort gemiddeld een 9,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 83 beoordelingen

  • Onderhoud
  • Schoonmaak

Bekijk 83 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 juni 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Op benedenverdieping misten we zonwering. Hierdoor was het erg warm. Een airco zou je bij een luxe villa verwachten.
8
Naam: Dirk Snapper
Datum: 22 juni 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hebben een trampoline voor de kids wel gemist
10
Naam: Patrick Masquillier
Datum: 19 juni 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtige vakantie beleefd in alle luxe alles was aanwezig
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was een beetje vreemd dat we naar de receptie moesten gaan voor de WiFi-code. Maar langs de andere kant ook fijn dat we daar extra info kregen. Een extra aanvullende service zou eventueel smorgens een bakkerslevering aan huis zijn. Maar het was nu al top!
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Graag hadden we vooraf geweten via een folder of mail wat er aanwezig was in het huis,nu hadden we zaken dubbel mee en zochten we bijvoorbeeld naar een simpele broodrooster en een haardroger
10
Naam: Jeroen Hendriks _ België
Datum: 9 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We vonden de zwembad iets minder. Daarom hebben we hier geen gebruik van gemaakt. Verder was het uitstekend !
10
Naam: Anoniem
Datum: 6 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Het was een top vakantie in een super mooie villa.
8
Naam: Gert-Jan Nicolaï
Datum: 3 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ik vroeg me af wanneer de waarborg wordt teruggestort. Voorlopig heb ik hier geen communicatie ontvangen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Julien SChauvliege
Datum: 2 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Wij gaan sinds 2010 elk jaar met gans ons gezin in de krokus vakantie op weekend . Dit verblijf was voor ons echt bico- bello op alle gebied. Dank daar voor. Blijf het zo houden. Ook de kleinkinderen waren heel blij.
9
Naam: Hans
Datum: 2 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Dany De Soomer
Datum: 2 maart 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prima vakantiehuis met voldoende slaapkamers en douchegelegenheid. grote keuken en eetkamer alsmede zitkamer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een extra koelkast zou nuttig zijn. De donsdekbedden mogen wat ruimer zijn in lengte en breedte.
10
Naam: Anoniem
Datum: 17 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
We hadden een superfijn verblijf in een prachtig, praktisch, sfeervol en proper huis! Zalig dat de hondjes welkom waren. Genoten van de koffie-en thee verwennerij, de bad-en verzorgingsproducten en de sauna! En wat een mooie servies...uitnodigend om lekker samen in het huisje te eten.
10
Naam: Marcia Broekaert
Datum: 17 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 februari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 januari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 januari 2020
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Mooie nog nieuwe residentie. Alles voorzien voor 14 man. Toch 2 suggesties 1. Grotere koffiezet 2. Minder logge stoelen aan de eettafel
9
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
kookuitrusting is zeer miniem tip : vb handklopper , pannenlikker , mixer , ovenschotel , broodrooster , kurkentrekker , lookpers ...... Wat we verder een beetje misten was een bad , zeker voor onze kleinsten .
9
Naam: Robert De Beul
Datum: 28 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Liever en vroeger instapuur.
8
Naam: Johanna Althuis-Schouten
Datum: 27 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Een paar puntjes van aandacht; - De badkamers geven niet veel privacy omdat ze open zijn naar de slaapkamer. Een paar louvredeurtjes op romp-hoogte zijn al voldoende om dit te ondervangen. - Een (gas) openhaard zou het helemaal perfect maken, speciaal in de winter. - Jammer dat er geen tweepersoonsbed was, alleen enkele bedden.
9
Naam: A Gangapersadsing
Datum: 23 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
De deur van de badkamer beneden klemt! Dit is voor zo een accomodatie niet acceptabel.
9
Naam: Mendoots Dokmen
Datum: 10 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Ondanks hoge score toch 3 aandachtspunten: 1. Stofzuiger was vol en stonk. 2. Tuin pas aangeplant en dus geen privacy. Vaste (glazen) windschermen plaatsen op terras. 3. Airco ontbreekt. Een MUST in de zomer. Zeker bij deze luxe accommodatie !
9
Naam: Marc Ramioulle
Datum: 7 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
Prachtige luxueuze villa’s die op wandelafstand van het strand en het centrum liggen!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 december 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
wat een prachtig ruim huis. we hebben er van genoten.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.