Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan je van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

LARGO De Parade

LARGO De Parade

Cadzand-Bad, Zeeland, Nederland

  • Premium villa’s
  • Ligging op het zuiden
  • Bij badplaats

Adres

LARGO De Parade

Duinzicht 1
4506 GV Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Route

De ingang van LARGO De Parade Cadzand-Bad is op de hoek Bastingweg en Scheldestraat.

Receptie

Telefoonnummer

De receptie is te bereiken op telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u op problemen stuiten, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie van Noordzee Résidence Cadzand-Bad via telefoonnummer 0031 (0)117 396 577.

Vertrek

Wij verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te  verlaten.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 300,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.