Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Soeten Haert

De Soeten Haert

Noordwelle, Zeeland, Nederland

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

reviews

8.1

Vakantiepark De Soeten Haert scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 3800 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 3800 reviews

8
Naam:
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een fijne tijd gehad. In een heerlijk ruim huis
9
Naam: Henri Kox
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij waren positief verbaasd over de grootte van het huis, de uitstraling van het huis met mooie badkamers, keuken en vloeren. Het meubilair was ook heel mooi. Ik zou alleen voor bij de zithoek 1 of 2 schemerlampen hebben gehangen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was karig ingericht (geen kast in enorme woonkamer bv), de kookplaat werkte slecht. Maar de ligging was perfect, vlak bij zee! En geen poespas op t park: simpel maar prima.
9
Naam: Jw Bosveld
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben genoten van het park goede uitstraling schoon en ruimtelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park voor een leuke prijs in een mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Niet altijd telefonisch bereikbaar om eten te bestellen
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij vonden het huisje niet erg schoon. Interieur is opgefrist maar deuren en kozijnen zijn nog oud en vol strepen, gaten, .... Dat is jammer. Ook werkte de vaatwasser niet goed, de vaar in de kastjes was bij aankomst waarschijnlijk daardoor ook niet heel schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Even een weekje weg in deze Corona tijd . Geslaagd verblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een fijne vakantie gehad al hadden we te maken met het coronavirus
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig park, goede ligging. Mooie huisjes, van alle gemakken voorzien, zeer compleet!
10
Naam: Ayoub El Jilali
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk vakantie gevoel!
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park is schoon en de service die de balie medewerkers hebben gegeven tijdens ons verblijf was ronduit TOP. We hebben een echt een zorgeloze midweek gehad en daar was het ons om te doen. Ik raad iedereen aan om één van de Roompot parken te boeken.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig
8
Naam: Mark
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Was heerlijk verblijf!
8
Naam: R. Neijman
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk rustig, park was nagenoeg leeg. Prachtig weer, veel buiten geweest. Goede Wifi. Mooie badkamer met heerlijk groot ligbad.
8
Naam: Meggy Stolk-Den Stolk-den Doop
Datum: 20 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De Soeten Haert is een fijn vakantiepark met een fantastische ligging (door 1 duin van het strand gescheiden). In de omgeving kun je heerlijk wandelen en fietsen. En mooie oude steden als Zierikzee en Middelburg zijn makkelijk te bereiken. De huisjes zelf zijn comfortabel met goeie bedden en tuinmeubelen plus 2 ligbedden. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar ????
7
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De rust en ruimte. Mede dankzij corona, maar het was heerlijk. Ruim huis, grote tuin met voorzieningen, toplocatie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Echt een perfecte vakantie aan zee in een mooi gelegen woning
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustgevend, even eruit
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke, behulp[zame mevrouw bij de receptie.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ruim en fris huis op geweldige locatie
9
Naam: J.H. Bolle
Datum: 19 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ons eerste bezoek aan de Soeten Haert afgelopen weekend is zo goed bevallen dat we de week er op een midweek hebben geboekt in hetzelfde huisje. Dit zegt voldoende denk ik.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben het heerlijk gevonden. Komen zeker terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie plek, heerlijk rustig in prachtige provincie
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben genoten !
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.