Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Soeten Haert

De Soeten Haert

Noordwelle, Zeeland, Nederland

  • Buitenactiviteiten
  • Zee en strand
  • Bij badplaats

Adres

De Soeten Haert

Rampweg 14
4326 LK Noordwelle
Zeeland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

U kunt uw auto parkeren nabij het vakantieverblijf. U mag alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken parkeren en niet op het gras.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons heeft overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak hebben wij een serviceset in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf bij de parkreceptie te melden en te parkeren op de extra parkeerplaats bij het recreatieveld op het park.

Keycard

Bij uw aanreisinformatie heeft u een keycard ontvangen. Deze geeft alleen toegang tot het zwembad, niet tot het park of uw vakantieverblijf.

Waarborg groepen

Bij groepsboekingen nemen wij voor aanvullende informatie telefonisch contact met u op. De boeking zal na het telefonische contact pas definitief worden gemaakt. 

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De parkreceptie zal hierover contact met u opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt. 

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag tot uiterlijk 20.00 uur en op maandag tot 17.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u op vrijdag tot 21.00 uur terecht in het eetcafé ernaast. Komt u niet op vrijdag of maandag aan, of op maandag na 17.00 uur, dan verzoeken wij u tijdig contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)111 460 606. U kunt dan een afspraak maken voor het afhalen van uw sleutel.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houd er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang zwembad

Alle gasten van De Soeten Haert hebben gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs De Roompot in Kamperland en zwembad Zeeland Village in Scharendijke. U kunt met uw keycard tijdens openingstijden van het zwembad toegangskaarten verkrijgen.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Vertrekt u op een tijdstip dat de parkreceptie gesloten is, dan kunt u de sleutel deponeren in de brievenbus die bevestigd is aan het hoofdgebouw.

Nadat u vertrokken bent, controleert de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf op hygiëne, inventarisgebreken en schade. Deze eindcontrole is de reden dat wij een waarborg in rekening brengen van € 65,- per vakantieverblijf per periode. Als u het vakantieverblijf achterlaat volgens onze voorschriften en uw IBAN bekend is, maken wij dit bedrag 7 dagen na vertrek naar u over. Als de huishoudelijke dienst (schoonmaak)werkzaamheden moet uitvoeren, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.