Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustige camping aan de duinen
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Kamperland
  • Vlakbij Noordzee en Veerse Meer
  • Gratis wifi

reviews

10.0

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 10,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 2 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 2 reviews

8
Naam: T Gorter
Datum: 17 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
wij hebben gebruik gemaakt van de mindervalide badkamer en ons viel op dat er geen noodknop aanwezig was
9
Naam: W. Laurentzen
Datum: 15 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij komen graag bij de Roompot op vakantie de zandput is 1 van onze favorieten. Er zijn ook parken bij waar de camper plaatsen erg klein zijn en vaak afzijdig zijn vsn de rest van het park.
8
Naam: Jan Barendregt
Datum: 9 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prima gekampeerd, faciliteiten ok
10
Naam: Wim Bartelings
Datum: 29 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
We hebben het heel fijn gehad ondanks dat ik zo ziek ben geweest van een pissa
9
Naam: Rob Aalbers
Datum: 28 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het was wederom weer fantastisch, de omliggende steden en dorpen zijn mooi en de ligging aan het strand is top. Aldus volgend jaar weer.
8
Naam: Herman Velthuys
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Leuke camping direct aan de duinen. Net sanitair. Vriendelijke medewerkers??
7
Naam: Ronald van Doremalen
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Aanbevelen
Sanitair is wat verouderd. Zwemparadijs roompot kamperland is nodig aan renovatie toe. Vooral het zwembad.
8
Naam: Freddie van Loosdrecht
Datum: 27 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Mooi geleden bij het strand :)
9
Naam: Gusta Postma-Lutt
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Mooie camping met zeer vriendelijk personeel
9
Naam: J van de Werken
Datum: 23 mei 2018
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Twee super weken gehad, mooie ligging aan natuur gebied in duinen.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.