Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustige camping aan de duinen
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Kamperland
  • Vlakbij Noordzee en Veerse Meer
8.6

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 863 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 863 reviews

7
Naam: Erwin Vos
Datum: 30 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Ik vind het niet normaal dat het mogelijk is om een plaats te boeken door iemand anders terwijl wij al een aantal jaar op deze plaats staan en wij zelf hier ook weer willen gaan staan volgend jaar. Hierdoor kom ik volgend jaar niet terug!!!!! Ik vind dit van de zotte
5
Naam: Marcel Joosen
Datum: 30 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Aanbevelen
Wij wilden naar domburg maar mochten niet binnen met onze voyers. Niet voor herhaling vatbaar
8
Naam: L. Plum
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
9
Naam: Ben Simonetti
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
8
Naam: Monique Marijnissen-Hoosemans
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Wij zijn graag op de zandput. Buiten het seizoen zijn we daar heerlijk bij zee de hond mag mee is ook welkom in de horeca gelegenheid. Waar personeel vriendelijk is naar ons en onze hond.
8
Naam: Annabelle Boesveld-Verdonschot
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Een heerlijke vakantie gehad op Roompot de Zandput. Zeer vriendelijk personeel, zowel in de horeca als supermarkt als het animatieteam. Een gevoel alsof je thuiskomt. Mooie comfortplaatsen voor de caravan. Net onderhouden camping, zowel de plaatsen als de sanitaire unit. Kortom, zeer tevreden
9
Naam: H. Broeders
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Het geheel ligging vriendelijkheid en het sanitair. Ook al kan er wat aangedaan worden. Het was iedere dag schoon dat is heell belangrijk.
8
Naam: M.K.L. Bus-Neven
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Prachtige ligging, mooie natuur en dicht bij
8
Naam: J.M. Wijk
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Heerlijk rustig, vlak bij de zee en schoon
9
Naam: P. Nieuwstadt
Datum: 29 oktober 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.