Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustig gelegen
  • Vlak bij zee
  • Naast natuurgebied

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1399 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1399 reviews

10
Naam: Franca Gost
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Het was gezellig , rustig, ontspannen vakantie gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Schoon park met eigenlijk te veel honden
10
Naam: V Cras
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Prachtige ligging echt een 10, 2 minpuntjes de matige WiFi en het gras cq bagger op de camperplek.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Te Weinig info.
9
Naam: Bart
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heel goed is dat je van te voren op jullie site kunt zien welk plaatsen beschikbaar zijn. Dat is zeer klantvriendelijk en een van de dingen waarmee jullie van andere campings onderscheiden. Vriendelijke groet! Bart
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
We hebben een prima tijd gehad en komen volgend jaar weer. Tenminste als het ANWB arrangement weer geld !!
8
Naam: C van Tricht
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Telefonisch boeken gaan wij niet meer doen, als wij een betere plaats krijgen komen wij weer terug. Niet als wij op de camper plaatsen moeten staan...
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Vriendelijk personeel, lokatie vlak achter duinen, nette voorzieningen.
8
Naam: Carry Smeets
Datum: 20 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Fijne ligging ten opzichte van het strand en centrale ligging ten opzichte van de stadjes er rondom heen.
9
Naam: C. Machielse
Datum: 17 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij waren hier in de loop van lange jaren menigmaal en zullen in de komende jaren zeker terugkeren vooral in de voor- en naseizoenen.
10
Naam: J Seuren
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
We waren in juni ook al op de camping, zo goed bevallen dat we in augustus terug zijn gekomen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
1ste 2 weken goed maar de laatste week kwam er een familie staan met rond de 25 a30 personen die nergens iets om gaven wij stonden op 157+158
9
Naam: Mjm van den Heuvel
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
jammer dat wij met de camper niet meer op een vak mogen staan
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijke vakantie
8
Naam: L. v. V.
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Minpuntjes; 1) Wij stonden met de camper op de Zandput, plaats PP-1. Ik ben mindervalide en dan is het toiletgebouw nabij de hoofdingang erg ver. Halverwege is er nog een toiletgebouw maar dit is niet bereikbaar vanaf de route naar het eerder genoemde toiletgebouw. Een toegang tussen de 2 plaatsen zou een oplossing zijn om dit toilet gebouw te kunnen bereiken. 2) Onhandig de routing op de camping voor het legen van de toilet cassette en vuilwatertank bij vertrek. Met moet met de camper vanaf bv. plaats PP-1 de camping met de camper verlaten door de uitslagboom en vervolgens weer door de toegang slagboom de camping op om bij de stortplaats te komen. Daarna sta je in de verkeerde rijrichting en moet je de camper ter plekke draaien (gevaar voor spelende kinderen) of wederom de camping helemaal weer rondrijden om deze te kunnen verlaten. Op de meeste campings is het legen van vuilwater en toiletcassette op de route naar de uitgang. Het omdraaien van de rijrichting op de camping naar het achterste gedeelte zou hiervoor m.i. een oplossing kunnen zijn.
10
Naam: Jos Maas
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De bediening aan de receptie was uitstekend. Vriendelijk en behulpzaam. De woonruimte was was naar tevredenheid. We hebben een fijn weekend gehad.
10
Naam: J. de Graaf
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij komen graag op de zandput.de ligging is fantastisch heerlijk in de natuur
8
Naam: J.J. van den Houten
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Prima verblijf met uitstekende voorzieningen en hele vriendelijke en behulpzame medewerkers
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Wij hebben ons uitstekend geamuseerd
9
Naam: Peter Wijers
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne omgeving mooie vrije kampeer plekken en lekker kort bij het Noordzee strand. We waren in juni op camping Groede ook mooi maar wat de staanplaatsen betreft vonden wij camping de Zandput vele malen beter. Fijne vakantie allemaal. Gr. Fam Wijers Cuijk.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Heel fijn verblijf!! De camping is behoorlijk opgeknapt sinds ons laatste verblijf daar. Compliment!!
7
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke safaritent, heel dicht bij het strand.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enkel een slot op de safaritenten zou handig zijn. Zodat je ze kunt afsluiten. Dat geeft een geruster gevoel.. Verder prima park.
9
Naam: K.C.M. van de Pol
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Gastvrijheid
Prima, na ons verblijf in juni zijn er (dus) ook in september weer terug gekomen. Enig minpuntje: als je er voor de eerste keer komt, en er nog niet bekend bent, is de receptie bijna niet te vinden....
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Net park mooie locatie
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Geweldige ligging, mooie kampeerplaatsen,schoon goed onderhouden camping
7
Naam: Anoniem
Datum: 8 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Bewegwijzering naar de camping ontbreekt volledig. De grootte van de plaatsen is oke maar de onderlinge afstand tot de overburen is minimaal. Afhandeling van aanmelding met ACSI card is wazig omdat vooraf niet gemeld wordt dat er eigenlijk maar een paar plaatsen hiervoor beschikbaar zijn en van enige flexibiliteit in deze is geen sprake
10
Naam: Paul Kerckhoffs
Datum: 8 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het park is toch wel wat verouderd. Receptie zit helemaal verkeerd gesitueerd. Ver van de ingang en verstopt om de hoek van een gebouw. Onduidelijk waar je je camper tijdelijk moet wegzetten voor de slagboom. Dan ver lopen en zoeken naar de receptie. Service Point aanpassen in Receptie. Eenmaal door de slagboom lang moeten wachten op een vuilniswagen die de weg blokkeerde. Logistiek niet over nagedacht. Camperplaats had een hele grote kale zanderige plek, jammer. Groot voordeel is de ligging van het park dicht aan het strand en vlakbij het dorp. Maar het park heeft een facelift nodig en ik zou de receptie verplaatsen naar de slagbomen. Je voelt je dan ook meer welkom.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.