Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Camping De Zandput

Camping De Zandput

Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

  • Rustige camping aan de duinen
  • Toegang tot subtropisch zwemparadijs Kamperland
  • Vlakbij Noordzee en Veerse Meer
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Camping De Zandput scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 575 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 575 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Aanbevelen
Leuk park, maar wel krappe veldjes. leuke omgeving
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Na een probleem met de douche wat meteen goed opgelost werd, hebben wij een heerlijk verblijf gehad. Misschien wel een tip: in de safari tent was er per bed een dun zomerdekbed aanwezig. Om het verblijf ook in het voor- en najaar prettig te houden, er in deze seizoenen per bed een tweede dekbed neerleggen. Wij hebben het de eerste nacht heel erg koud gehad. Nadat we bij de receptie extra dekbedden hebben gekregen was de rest van het verblijf goed.
8
Naam: J. Jol
Datum: 20 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
8
Naam: H Evers
Datum: 20 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Mooi gelegen camping aan zee in een informele sfeer
9
Naam: Anoniem
Datum: 20 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het huisje was prima. Vlak bij zee en een mooi uitzicht. Veel privacy.
9
Naam: Johnny Brackeva
Datum: 19 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
9
Naam: Hilde Vandermeulen
Datum: 17 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Rust, strandwandelingen, zeelucht
6
Naam: Ton Kardolus
Datum: 13 mei 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Aanbevelen
Bij aankomst niemand bij de receptie. Heel ver van het toiletgebouw en de hele dag loslopende honden op het veld !!
Uw vakantie op De Zandput is niet geheel verlopen zoals gehoopt. Dat vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Wij willen graag dat iedereen met een grote glimlach vertrekt, dus we gaan ons uiterste best doen u de volgende keer een fijne tijd te bezorgen. Het is daarom erg fijn dat u deze ervaring met ons heeft gedeeld. Wij hebben inmiddels uw opmerkingen kenbaar gemaakt aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.