Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Buitenhof Domburg

Buitenhof Domburg

Domburg, Zeeland, Nederland

  • Luxe villa's
  • Zwemparadijs
  • Bij badplaats

reviews

8.4

Vakantiepark Buitenhof Domburg scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 1985 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Chillzone
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 1985 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben erg genoten! Een minpunt vonden we dat het huis niet erg schoon was. Besteklade en bestek was vies en koelkast was ook niet fris. Algemene indruk van huis was matig/voldoende.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Logerend aan de Vloedlijn met 6 personen is perfect. Ruime woning met dito voorzieningen. Storing aan koelkast werd direct verholpenbdoor een andere erbij te plaatsen. Mooie omgeving om te fietsen en of te wandelen. Domburg is een gezellig stadje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging maar te weinig kwaliteit/onderhoud van het huis TOV de prijs. Ook weinig speeltuinen of klimrozen. Geen Landal Ouddorp.
8
Naam: Jeroen Smit
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park buitenhof ligt wat ver van de faciliteiten op het park en door de golfbaan is het strand wel erg ver weg. Dat laatste zou duidelijker aangegeven kunnen worden (20 minuten lopen). Het huisje was qua ligging, onderhoud en ruime tuin precies wat we gehoopt hadden. Heerlijk kunnen zonnen, bbq’en en ontspannen. Het park zou nog wat drempels kunnen gebruiken. We zaten aan eb en vloed en daar werd toch wel hard gereden
9
Naam: George Kuntz
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn huis, fijn park
9
Naam: Schuwer
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een leuke week doorgebracht in het park. Zie eerder uitgebreide antwoord. Ligging, inventaris, zwemparadijs zijn de grote pluspunten van dit park. Punt voor verbetering is de take away. Op de folder staan pizza’s en friet/snacks maar je kunt dit niet tegelijk op 1 plaats bestellen. Op de folder staat ook niet dat je telefonisch kunt bestellen. Personeel was erg vriendelijk en werkte mee om De bestellingen tegelijk klaar te hebben.
9
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Gastvrij, attent. Opmerking; warmte watervoorziening slecht te regelen. Veel te heet water voor de douche.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
bijzonder vriendelijk en heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Comfort van het huisje en de huurprijs staan niet in verhouding tot elkaar. Badkamer is flink verouderd evenals de keuken. In een comfort huisje voor deze prijs mag je daar minimaal een oven verwachten. Dit jaar wederom slecht onderhoud t.a.v. doucheputje en gootsteen die niet goed doorliepen. De prijs - kwaliteitverhouding is voor ons reden om dit huisje niet nog eens te boeken. Ondanks de mooie ligging.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje is goedkoop bij gehouden. Voor dat geld zijn er veel betere villa’s te krijgen.
5
Naam: Jeroen Naaktgeboren
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij zijn vaste klanten en zeuren niet graag. Eerder waren wij zeer te spreken over Cadzand maar dit huisje was echt niet oké. Heel veel geld voor 0 aan luxe. De half afgebroken parasol, vuile Bbq, kapotte lampen, beschadigde deuren, vervangen rookmelder en niet even bij getipt, oude kapotte metalen badkuip en idem douche (gordijn?!). Echt niet oké. Als ik de eigenaar van dit huisje was zou ik me kapot schamen.
Bedankt voor uw review, Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie geeft echter aan dat dit niet is gebeurd. We hadden dit graag vernomen, zodat we dit konden oplossen. We gaan hier dan ook naar kijken, zodat wij zulke situaties kunnen voorkomen! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
6
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zie mijn eerdere opmerkingen over de schoonmaak
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Dit vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Kees Schouten
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Toiletten roken onfris ( naar urine) het doucheN in bad hoort niet bij een chalet van dit niveau. Afzuiger In badkamer en bubbelbad kon niet bubbelen. Overal veel spinrag wat al enige tijd niet weggezogen was. Douchebak beneden was instabiel. Ligging en grootte van het chalet was prima!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Rustig en prettig
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben erg genoten van onze villa, zeer ruime en complete keukeninrichting, waarbij we een (roer)pollepel gemist hebben. De vaatwasser wast niet meer zo heel goed.. maar heerlijke tuin en lekker de ruimte als je maar met 4p volwassenen boekt! Dichtbij zee en dorp. Veel te zien en te doen in omgeving. Wel ietwat raar zonder persoonlijke incheck maar gezien re omstandigheden prima!
6
Naam: Anoniem
Datum: 18 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
tijdens ons verblijf was er geen sleutel van de achterdeur. die hadden wij wel nodig aangezien onze gehandicapte zoon anders zelf de deur kon openen. twee keer langs receptie geweest hiervoor. toen bleek er toch een sleutel te zijn bij de receptie. 5x geklaagd over wasmachine, deur kapot, slot zou besteld, toch een ruilmachine toen deur helemaal afbrak, toen terwijl de machine draaide kwam er een nieuwe, ongevraagd werd de was eruit gehaald door monteur ! grasonderhoud kwam in de avonduren terwijl wij buiten aan het eten waren.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat de accommodatie bij aankomst niet schoon was. Dat is uiteraard niet de bedoeling en hier bieden wij dan ook onze excuses voor aan. Wat fijn dat de door u gemelde punten zijn opgelost. Wel zullen we met de receptie oppakken, waarom dit niet duidelijk naar u is gecommuniceerd. Dat vinden we erg vervelend! Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: LTH
Datum: 17 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Om het huis niet opgeruimd en gras gemaaid. Binnen in huis verouderd . Bijv,deuren sluiten niet goed. Tv werkt niet gied valt af en toe weg. Bestek en servies niet schoon.
9
Naam: Anoniem
Datum: 15 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Primagehad, luxe villa, maar vooral de aanplant van de tuin vonden we prachtig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Schoonmaak was matig, buiten lagen volop sigarettenpeuken onder de loungeset, nauwelijks toiletpapier, vieze ramen, onopgemaakt babybed stond beneden ipv boven.... Vies ruikende bank en kussens in de zitkamer...
8
Naam: Anoniem
Datum: 14 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Helaas waren er in de badkamer en slaapkamer zilvervisjes die ik later in mijn koffers thuis weer terugvond...dat is niet hygiënisch en daarover dien ik ook hierbij een klacht in ..!!, t kimt waarschijnlijk door de situering van de sauna, helemaal zonder ventilatie naar buiten. Ik hoor graag van u...
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel mooi, goed onderhouden park, met bijzonder sfeervolle riante huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Filip van Wijnendaele
Datum: 12 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik was aangenaam verrast !
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huis was niet goed gepoetst. In het huis lag info over zwembad en restaurant die gedateerd bleek te zijn
10
Naam: Jeroen
Datum: 10 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Echt een top park! Komen zeker nog eens weer.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Top weer naast een golfbaan
8
Naam: M.A. van Mil
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juli 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben genoten, de rustige ligging van het huisje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.