Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgi√ę op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Wadden hotel, dat is een ervaring om nooit te vergeten!

Hotels Waddeneilanden: volop keus bij Roompot

Hotels Waddeneilanden: volop keus bij Roompot

In het uiterste noorden van ons land, in de Noordzee, vindt u de Waddeneilanden. Kiest u voor een vakantie in een Wadden hotel, dan begint het plezier al voordat ter plekke bent: de bootreis naar de eilanden is (zeker voor kinderen) al een belevenis op zich. Roompot biedt een ruime keus in Waddeneilanden hotels. Of u nu naar Texel of Ameland wilt, of liever op Schiermonnikoog verblijft, Roompot heeft altijd een comfortabel Waddeneilanden hotel voor u.

Een Waddeneilanden hotel: om nooit meer te vergeten

Een wadden hotel van Roompot staat garant voor een onvergetelijke vakantie, in welk seizoen u ook gaat. In de zomer kunt u heerlijk op het strand liggen, in zee zwemmen en een drankje nemen op het terras van een strandpaviljoen of in een van de gezellige dorpen. Maar ook bij guur weer is een verblijf op de Wadden een aanrader. Lekker wandelen langs de woeste branding en daarna een warme chocolademelk bij het haardvuur in een dorpscafé. Lekker lezen en tot rust komen, uitgebreid tafelen in een sfeervol restaurant, tijdens een verblijf in een hotel Waddeneiland behoort het allemaal tot de mogelijkheden. Op de Wadden bent u op vakantie in eigen land terwijl u zich mijlen ver van alle dagelijkse beslommeringen waant. Een heerlijk vooruitzicht, toch? En waarschijnlijk blijft het niet bij die ene vakantie; veel mensen zijn verkocht en komen meermaals terug.

Snel en eenvoudig uw hotel boeken via Roompot

Snel en eenvoudig uw hotel boeken via Roompot

Kijkt u eens rustig rond op de website van Roompot en maak een keus uit de vele vakantiemogelijkheden die we op de Waddeneilanden bieden. Hebt u een wadden hotel naar uw wens gevonden, dan kunt u dit online zelf snel en eenvoudig boeken. Onze website is makkelijk in gebruik en het wijst zich in feite vanzelf. Lukt het niet of hebt u vragen, dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor u klaar. U kunt ze telefonisch en per mail bereiken. Ook voor een vakantieadvies op maat bent u bij hen aan het juiste adres. Eenmaal aangekomen in uw Waddeneilanden hotel kunt rekenen op een uitstekende service. Bij Roompot maken we het u graag naar uw zin. De kamers in onze hotels hebben goede, comfortabele bedden en onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om uw vakantie tot een succes te maken. Aarzel niet en ga gauw naar de website van Roompot. Wellicht vindt u een aantrekkelijke aanbieding en zit u binnenkort al op de Wadden. We verwelkomen u graag!

Onze suggesties

Boomhiemke

Boomhiemke

  • Gelegen op het mooiste stukje van Ameland
  • Grenst aan een uitgestrekt natuurgebied

Kustpark Texel

Kustpark Texel

  • Eigen zwemparadijs en vlak bij het Noordzeestrand
  • Gelegen in bruisende badplaats

Appartementencomplex Bosch En Zee

Appartementencomplex Bosch En Zee

  • Centrale ligging op Texel
  • Aanbevolgen voor jonge gezinnen en senioren

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.