Boomhiemke

Hollum / Ameland, Waddeneilanden, Nederland

  • Familiepark
  • Veel voorzieningen
  • Zee en strand

reviews

8.3

Vakantiepark Boomhiemke scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5672 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 5672 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Echt ontzettend genoten. Vooral de ligging, de privacy van het huisje, het huisje en de omgeving hebben we ontzettend van genoten. De keuken inventaris van het huisje was zeer summier. Wij hebben op het eiland koffie mokken gekocht om fatsoenlijk koffie te kunnen drinken. We dronken koffie uit een soepkommetje... De schoonmaak van de cottage was zeer slecht! De ramen waren echt smerig en niet alleen van de zoutaanslag, vooral kinder vingers, handen etc. (wij hebben geen kinderen) Er zaten vieze zichtbare vlekken op de vloeren, spiegels en afzuigkap waren ook zichtbaar vies. In deze corona tijd vind ik dit eigenlijk echt niet oke!
10
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park!
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: PJ ten Dam
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Yvette
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heel leuk park, mooie huisje en veel faciliteiten. Prima ligging. Jammer van de ontzettend slechte schoonmaak. Echt alles was heel vies, etensresten, haren etc. Kan echt niet! 1,5 uur bezig geweest met schoonmaken. Personeel erg vriendelijk maar kwam wel erg bleu/houtje touwtje over.
9
Naam: J. Hendriks
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Katja Van der Lubbe
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een super verblijf gehad met onze twee honden. Vanaf het park loop je met enkele meters de duinen in, dichtbij bos en strand. Alleen het bed met los liggende schuivende bovenmatrassen had ik graag anders gezien. Verder een topverblijf gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Personeel zo vriendelijk! Het huisje zo gezellig! Echt een aanrader voor iedereen!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een prima tijd gehad. Maar aangezien er geen supermarkt in de directe omgeving is zou een uitgebreider assortiment qua groenten en fruit in de winkel op het park, zeer welkom zijn Groetjes aan Esmée!
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we hebben fijne week gehad, animatie voor de kinderen kan echt veel beter. En de bediening op terras ed. helemaal. Daar mist echt sturing en iemand die het vak horeca begrijpt. Op die manier valt er ook veel meer uit halen, financieel gezien.
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed verblijf wel prijzig maar dat is niet anders gewoon een goed weekend gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vond het een heel fijn verblijf omdat ik de locatie van ons huisje heel mooi vond, het park goed bereikbaar en een fijne sfeer. Daarnaast was het een fijn en gezellig huisje met voldoende privacy. Ten slotte ben ik gewoon verliefd op Ameland:)
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Enno van Tulder
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wat een fijn huisje was deze Bornriffcottage! Mooie ligging, heerlijk beschut terras, alles aanwezig wat je je maar kan wensen. Weliswaar op het oudere gedeelte van het park, maar wij waren heel blij dat we voor zon huisje gekozen hebben.
9
Naam: Frederik Martens
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk verblijf op een rustige en aangename locatie. Het contactloos in en uitchecken was heel makkelijk. Mooie ruime en goed onderhouden huisjes met bijhorende berging voor de fietsen. Ik kom zeker terug.
10
Naam: Kelly
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Enige verbeterpunt wat ik heb is de gourmet. Wij hebben deze gereserveerd maar het doosje pannenkoekenmix was niks.. dit kan je er beter uithalen en vervangen door wat extra stukjes vlees
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van een heerlijke vakantie op een geweldige plek. Helaas was het huisje niet schoon, zat de bank onder de vlekken en hadden we een beschimmelde douchekop (wel een nieuwe gekregen). De schoonmaak viel dus zwaar tegen, maar verder echt genoten.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een hele leuke tijd gehad om het park! Het huisje zag er heel goed uit en hadden hier niks op aan te merken. Ook de locatie van het park, met uitzicht op de vuurtoren en vlakbij het strand, is heel erg goed! Het zwembad is niet heel groot, wat aan de ene kant wel jammer is als je hier met kinderen naartoe gaat. Verder is het een leuk park met goede service en we zullen het zeker aanbevelen bij anderen.
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij vonden het fantastisch en keren graag snel terug! Fijne bungalow, zeer vriendelijk personeel, en een prachtige ligging op het eiland.
8
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! Personeel is servicegericht en evt. problemen worden voortvarend en professioneel opgepakt. Complimenten hiervoor. Tip: de tredes van het trapje naar de veranda naar het duinchalet zijn niet gelijk. Dit geeft een verhoogd risico op vallen. Zeker bij mensen die iets minder goed ter been zijn ( maar normaal gesproken wel trap kunnen lopen). Ook voor (kleinere )honden ; het gat tussen veranda en 1e trede is relatief groot waardoor er een risico is dat ze eraf vallen of er doorheen schieten
8
Naam: René Van Den Boom
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Arjen van Houten
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een prima vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk park met veel privacy. Net huisje.
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en lekker dicht bij het strand en duinen mooi eiland een aanrader
9
Naam: Ton / Aam Broeckx
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische rustige kwaliteit vakantie locatie, prachtig gelegen dichtbij natuurgebieden en prachtig strand om eindeloze wandelingen te maken zonder de drukte van véél mensen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heeft meer dan aan onze verwachtingen voldaan.
8
Naam: Carla den Duijn
Datum: 11 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben het erg naar onze zin gehad. Een leuk huisje, mooi ingericht en comfortabel. Een leuk park met prima voorzieningen. Het weer werkte ook mee, wat erg prettig was. Het enige wat jammer was, dat er door personeelstekort sommige dingen niet mogelijk waren en dat we in het restaurant soms wel erg lang op ons eten moesten wachten, wat dan werd opgelost door een kopje koffie van het huis. Dat hebben we erg gewaardeerd. We hebben bewondering voor de wijze waarop jullie alle medewerkers op allerlei verschillende plekken inzetten. Iedereen was bereid om iets voor je te doen, ook al was het misschien niet hun eigenlijke baan. We hebben een heerlijke tijd gehad en wie weet tot ziens.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.