Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Appartementencomplex Bosch en Zee

De Koog/Texel, Waddeneilanden, Nederland

  • Kleinschalig park
  • Zee en strand
  • Natuurgebied

Appartementencomplex Bosch en Zee

Dorpsstraat 235
1796 CD De Koog/Texel
Waddeneilanden
Nederland
+31(0)222-327357

Reisinfo

Receptie

De receptie is te bereiken op 0031-(0)222 327 357.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 8.30 uur - 12.00 uur en 13.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag: 8.30 uur - 12.00 uur en 13.00 uur - 18.00 uur
Zaterdag: 8.30 uur - 12.00 uur
Zondag: Gesloten

Algemeen

  • Bedlinnen zijn verplicht om te huren. Mocht u bij uw reservering een kinderbedje besteld hebben, dan is hiervoor geen bedlinnen aanwezig. Wij verzoeken u dit zelf mee te nemen. Bad- en keukenlinnen kunt u zelf meenemen of huren bij de receptie. Het badlinnen bestaat uit een badlaken en een handdoek. Het keukenlinnen bestaat uit 1 theedoek en 1 keukendoek.
  • Overnachtende bezoekers dienen bij de receptie te worden aangemeld en hiervoor dienen parklasten en bedlinnen te worden betaald. Het aantal personen zoals vermeld bij het vakantieverblijf is het maximaal aantal toegestane personen inclusief kinderen en baby's.
  • Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Waarborg groepen

Bij groepsboekingen nemen wij voor aanvullende informatie telefonisch contact met u op. De boeking zal na het telefonische contact pas definitief worden gemaakt.

Voor groepen hanteren wij een waarborgsom van € 500,- per persoon. De parkreceptie zal hierover contact met u opnemen alvorens de boeking definitief wordt gemaakt.

Aankomst

Op de dag van aankomst kunt u uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur betrekken. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.

Bij aankomst dient u een machtigingsformulier in te vullen voor de waarborg.

Vertrek

Wij verzoeken u op de dag van vertrek uw vakantieverblijf om uiterlijk 10.00 uur te verlaten.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.