Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantievilla Veluwe, even de batterij weer opladen?

Tot rust komen op de Veluwe

Tot rust komen op de Veluwe

Wilt u even weg van uw drukke werk en alle huishoudelijke beslommeringen? Er echt even tussenuit om te ontspannen, goed tot rust te komen en u weer helemaal op te laden? Dan is het tijd voor een vakantie in een comfortabele villa in een mooie, natuurrijke omgeving. Bij Roompot boekt u snel en makkelijk zo’n prachtige vakantievilla Veluwe. U vindt onze villa’s op verschillende lommerrijke vakantieparken, te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Aan rust en ruimte is er dan ook geen gebrek. Een ideale plek om bij te komen van de drukte van alledag. Onze parken zijn overigens niet alleen geschikt voor volwassenen; ook kinderen vermaken zich er uitstekend. Ze kunnen er zwemmen en naar hartenlust buiten en binnen spelen.

De Veluwe: mooi in elk jaargetijde

Wanneer u bij Roompot een vakantie op de Veluwe boekt, bent u verzekerd van een aantal belangrijke ingrediënten. Zo is er volop mogelijkheid om de natuur te verkennen. Gelderland is een veelzijdige en natuurrijke provincie, met veel bos, talloze heidevelden en uitgestrekte zandverstuivingen. U kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken, en ook voor een rit te paard is deze omgeving erg geschikt. Ook uw kinderen zullen zich in het bos prima vermaken, zeker wanneer het herfst is en de kastanjes en dennenappels van de bomen vallen. Maar ook in andere jaargetijden kunt u uitstekend terecht in een vakantievilla Veluwe. ’s Winters zet u lekker de open haard aan en drinkt u met uw familie een heerlijke kop warme chocolademelk. De lente is juist het moment om naar buiten te gaan en te genieten van het ontluikende groen.

Een actieve vakantie op de Veluwe

Een actieve vakantie op de Veluwe

U kunt er ook voor kiezen om met een aantal vrienden een sportieve vakantie te boeken op de Veluwe. Een vakantievilla Veluwe is hiervoor een goede uitvalsbasis. Uw villa is voorzien van alle moderne gemakken, zodat u in huis maar weinig zelf te doen om het naar uw zin te hebben. En wanneer u te moe bent om te koken, dan zijn er altijd prima restaurants in de buurt waar u heerlijk een hapje kunt eten. Wanneer u bijvoorbeeld graag wilt mountainbiken, dan kunt u met uw eigen fietsen prima terecht op het park van Roompot. Vind u het handiger om ter plekke fietsen te huren? Dan kan dat uiteraard bij onze vakantieparken op de Veluwe. Bent u benieuwd welke faciliteiten er nog meer zijn? Kijk dan snel op de website van Roompot en laat u verrassen door de gastvrijheid en vele voorzieningen.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.