Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiehuis op de Veluwe? Tientallen huisjes bij Roompot!

Vakantiehuis op de Veluwe?

Vakantiehuis op de Veluwe?

Op zoek naar een leuke vakantiewoning op de Veluwe? Vakantiehuis, bungalow of villa voor een groot gezelschap: bij Roompot vindt u altijd een ideale accommodatie op een mooie locatie voor zowel kleine als grote groepen. Of u nu een knus huisje op de Veluwe zoekt voor u en uw partner of zoekt naar grotere verblijven voor de complete familie: comfortabele vakantiehuizen op de Veluwe, zoals een bungalow of chalet, vindt u nergens lager geprijsd dan bij Roompot. Bungalow op de Veluwe huren of een vakantiewoning met meerdere verdiepingen? Hier heeft u volop keuze!

Huisje op de Veluwe: voor jong en oud

Als u een vakantiehuis op de Veluwe boekt bij Roompot, kunt u alle kanten op. U bent in de eerste plaats verzekerd van voorzieningen en faciliteiten voor jong en oud op ieder park, maar wie op de Veluwe een bungalow of ander vakantiehuis boekt heeft natuurlijk ook meer dan genoeg mogelijkheden buiten het park. Het immense laaglandnatuurterrein is een feest voor liefhebbers van natuur, water en met name bossen. Uw vakantiewoning op de Veluwe gebruiken als uitvalsbasis voor een fietsvakantie? Een bungalow op de Veluwe boeken voor een familieweekend? Of op de Veluwe een vakantiewoning vastleggen voor een ontspannen vakantie met het gezin of vrienden? De vakantiehuizen op de Veluwe van Roompot zijn aan iedereen besteed.

Zoek uw vakantiewoning op de Veluwe!

Zoek uw vakantiewoning op de Veluwe!

Snel een huisje op de Veluwe zoeken voor een uitgebreide vakantie met het gezin, een weekend met vrienden of collega’s of een midweek met uw partner? Wie op de Veluwe een vakantiehuis wil boeken zonder veel geld uit te geven, zit zonder meer goed bij Roompot. Een bungalow of vakantiehuis op de Veluwe boeken inclusief arrangement of extra’s? Bekijk de huidige mogelijkheden en vergeet ook niet bij de aanbiedingen te kijken welke vakantiehuizen op de Veluwe momenteel extra aantrekkelijk zijn geprijsd!

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.