Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bungalow Veluwe, prachtige bossen en kleurige heide!

Schitterende bungalows op de Veluwe

Schitterende bungalows op de Veluwe

U heeft vast weleens een bezoek gebracht aan de Veluwe. Deze schitterende regio in de provincie van Gelderland is voor veel mensen de ultieme plek om tot rust te komen. De Veluwe wordt begroeid door prachtige bossen en kleurige heide. Zelfs in de winter, wanneer de loofbomen hun blad hebben verloren, heeft de Veluwe iets sprookjesachtigs. Alleen daarom al is een vakantie in een bungalow Veluwe de moeite waard. Een Veluwe bungalow boekt u uiteraard bij Roompot, zodat u verzekerd bent van een schitterende bungalow op een prachtige plek op de Veluwe. De bungalows staan op diverse parken op de Veluwe en zijn voorzien van alle gemakken om u een heerlijke vakantie te bezorgen. U bent altijd omgeven door een schitterende, veelzijdige natuur, die voor veel rust kan zorgen na een periode van stress op uw werk. Tot rust komen in een bungalow van Roompot Soms breken er momenten in uw leven aan dat u rustpunten nodig heeft. Ieder mens heeft elke keer weer momenten nodig om op te laden. Roompot weet dat als geen ander en dat is ook de reden dat we een veelzijdig aanbod hebben van bungalows op de Veluwe. Een bungalow Veluwe kunt u heel eenvoudig boeken via de website van Roompot. Voordat u boekt, doet u er verstandig aan het hele aanbod te bekijken en uiteindelijk een keuze te maken voor de bungalow die het beste bij u past. U kunt namelijk een Veluwe bungalow boeken voor uzelf, maar ook voor uw gezin, of misschien wel met een aantal vrienden. Want u hoeft echt niet voor alleen rust naar de Veluwe te komen. Ook voor een actieve vakantie is de Veluwe erg geschikt.

Boek een vakantiebungalow op de Veluwe

Boek een vakantiebungalow op de Veluwe

Naast een zeer natuurrijke omgeving, is de Veluwe ook uitermate geschikt om actief bezig te zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van paardrijden? Er zijn diverse ruiterpaden aangelegd, waardoor u naar hartenlust korte en lange ritten kunt maken. Maar ook voor een stevige wandeling of een tocht op de mountainbike is de Veluwe een prima optie. Een bungalow Veluwe is dan aan het eind van een actieve dag een heerlijk plek om naar terug te keren. Een Veluwe bungalow is voorzien van alle gemakken, zoals een heerlijk bed, een prachtige keuken en een warme douche. U zult absoluut niets te kort komen. In het voorjaar en in de zomer kunt u er heerlijk buiten zitten, terwijl in de winter de kachel de bungalow lekker warm houdt. Boek daarom vandaag nog een schitterende vakantiebungalow Veluwe.

Onze suggesties

Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort

  • Subtropisch zwemparadijs
  • Kindvriendelijk strand

Weerterbergen

Vakantiepark Weerterbergen

  • Veelzijdig vakantiepark
  • Uitgestrekte bossen

Hof Domburg

Hof Domburg

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.