Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Veluwe vakantie, ontspannen in een schitterende provincie!

Een ontspannen Veluwe vakantie

Een ontspannen Veluwe vakantie

Wanneer u nog nooit naar de Veluwe op vakantie bent geweest, dan is het zeker aan te raden dit eens te doen. Vakantie op de Veluwe is namelijk leuk voor jong en oud, voor kleine en grote gezelschappen. Gelderland is een schitterende provincie, waarin de natuur volop aanwezig is en centraal staat. Wanneer u een natuurliefhebber bent, of u heeft gewoon behoefte aan rust, ruimte en ontspanning, dan is een Veluwe vakantie een erg geschikte keus. Op de Veluwe gaat alles namelijk net iets langzamer dan bijvoorbeeld in de drukke Randstad. Wanneer u een veeleisende en stressvolle baan heeft, kan het heel fijn zijn om op de Veluwe te ontspannen. Deze omgeving biedt volop leuke, comfortabele accommodaties waar u weer tot rust kunt komen.

De vele mogelijkheden van Roompot

De Veluwe is een zeer natuurrijke omgeving, met veel bos en heidevelden. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Of misschien houdt u meer van paardrijden. De talloze ruiterpaden zijn hier uitermate geschikt voor. Neemt u eens een kijkje op de website van Roompot en ontdek zelf welke mogelijkheden er allemaal voor u zijn. Het kan geen kwaad de omgeving vooraf te verkennen, om zo inspiratie op te doen voor een nieuwe vakantie. Ook voor uw kinderen is er volop mogelijkheid om te genieten van een Veluwe vakantie. En het maakt niet uit in welk jaargetijde u komt, er zijn altijd voldoende activiteiten die ervoor zorgen dat u en uw gezin zich goed ontspannen en vermaken. Gun uzelf daarom gerust een vakantie op de Veluwe.

Een veelzijdige vakantie op de Veluwe

Een veelzijdige vakantie op de Veluwe

De Veluwe biedt meer dan alleen natuur en rust. Er zijn talloze opties voor leuke uitstapjes. Wat dacht u van een bezoek aan de Apenheul, Paleis het Loo of familiepretpark Koningin Julianatoren? Ook een dag naar het Openluchtmuseum en winkelen in het gezellige Arnhem behoort tot de mogelijkheden. Ook kunt u tijdens uw vakantie op de Veluwe lekker uit eten, want in de omgeving vindt u diverse goede restaurants en sfeervolle pannenkoekhuizen. Kijk eens rustig rond op de website van Roompot. Al onze parken hebben een eigen sfeer en een ander aanbod van accommodaties en faciliteiten. U vindt er ongetwijfeld iets dat precies bij uw vakantiewensen aansluit. Wilt u meteen boeken? Dat is op onze site geen enkel probleem: het wijst zich vanzelf en gaat snel en gemakkelijk. Komt u er toch niet uit of hebt u vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Roompot. Onze medewerkers helpen u graag met uw keus voor een prachtige Veluwe vakantie.

Onze suggesties

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.