Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Ruime villa's
  • Eigen aanlegsteiger
  • Walhalla voor watersporters

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 378 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 378 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 19 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een heel mooi huis, waar je gelijk thuis voelt Eigenlijk zou je in je dagelijks leven ook zon huisje willen hebben
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super leuk zo aan het water en ondanks beperkingen vanuit Covid 19 prima vermaakt door lekker te wandelen in de omgeving en natuur.
7
Naam: Anoniem
Datum: 6 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park zelf is prachtig. Leuk aan het water en veel privacy. Het huisje zelf viel nogal tegen. De schoonmaak was slecht. Het meubilair was erg verouderd en het keukeniventaris was incompleet. Verder werd er niet goed aangegeven dat vuurwerk niet was toegestaan. In het huisje naast ons werd gewoon vuurwerk afgestoken, terwijl dit niet was toegestaan.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige plek
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastisch
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geboekt ivm vuurwerkverkoop park en is ons maar voornamelijk onze hond erg goed bevallen
9
Naam: Wil Kenter
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn gehad, eerste keer boeking bij Roompot, wel wat kleine die even aandacht vragen.
7
Naam: C Molenaar
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden behoorlijk wat gebreken aan bungalow, lekkende toilet, lekkende gootsteen, waar iemand voor geweest is. Maar was 1 dag verholpen, toen lekte beide dingen weer. 3 stukende lampjes. Stofzuiger die stonk en waar we zelf schone zak voor gevraagd hebben.
10
Naam: Anoniem
Datum: 1 januari 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 28 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super rustig. Mooie ligging van alle huisjes.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij kwamen voor rust, erg hectisch ons werk
10
Naam: Azim Koyuncu
Datum: 24 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel fijn 6 nachten vakantie gehad, zowel interieur als exterieur woning heeft een dikke 10 verdient. Vooral het uitzicht vond ik heel spannend. Elektronische apparaten in woonkamer en keuken was helemaal compleet en handig. Ik zal zeker mensen uit mijn omgeving aanbevelen.
7
Naam: Ton
Datum: 18 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De verlichting in de vakantiewoning ontbeert sfeer. Matige tot slechte wifi verbinding Matig onderhoud van de vakantiewoning.
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 14 december 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi huis met prima ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
geen van de faciliteiten open wegens corona, was bekend van te voren dus ook niet gemist. huisje heel comfortabel, de douche is wel erg waterbesparend, mag wel minder, je bent minstens 10 minuten bezig shampoo uit je haar te spoelen, de wifi in de woning is ronduit slecht! maar het belangrijkste, het huisje is praktisch, mooi, comfortabel en de omgeving is schitterend!
10
Naam: Raymund De Bont
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Rustig
9
Naam: P. Weyden
Datum: 9 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Lise
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis is het beste Roompot huis waar we zijn gebleven : het comfort, de decoratie en het uitzicht waren fantastisch. We hebben al 6 verblijven in Roompot parken doorgebracht.
10
Naam: Johan Hoogendoorn
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huis en de ligging was helemaal top horeca en personeel is niet te beoordelen vanwege de corona
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geel hoed
9
Naam: Marco Gesthuizen
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf, mooie ligging. Enige minpunt van dit park was de verlichting. ‘s Avonds kon je geen hand voor ogen zien door een tekort aan verlichting op het park zelf en tevens aan de achterkant van de accommodatie werkte de verlichting in de veranda niet.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Jacobs
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Receptie na 17 uur dicht op aankomstdag was even onhandig, maar lukte uiteindelijk goed. Wifi signaal niet heel sterk. Wij misten een beetje 2 persoons bed. Verder heerlijk huisje op mooie locatie ana het water.
8
Naam: Alex Jansen
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging en omgeving. Verder geen faciliteiten maar voor ons geen probleem Voor jonge gezinnen waarschijnlijk minder geschikt
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi park met een prachtige ligging aan het water Sfeervol vakantiehuis
7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was huisdier vrij, maar was toch een hond binnen geweest. Het bed in de hoofdslaapkamer, was nog opgemaakt en beslapen. Dit ook aangegeven bij de receptie
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Omdat het een aanbieding was, was de accomodatie betaalbaar. De prijzen in het hoogseizoen zijn echt absurd hoog. Helaas zullen wij daardoor nooit meer naar deze prachtige plek terug keren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad. Alleen weinig te doen in omgeving door Covid - 19
8
Naam: Maurice Boutkan
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.