Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Waterpark Belterwiede

Waterpark Belterwiede

Wanneperveen, Overijssel, Nederland

  • Ruime villa's
  • Eigen aanlegsteiger
  • Walhalla voor watersporters

reviews

8.6

Vakantiepark Waterpark Belterwiede scoort gemiddeld een 8,6

Dit is het gemiddelde cijfer uit 352 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad

Bekijk 352 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje was huisdier vrij, maar was toch een hond binnen geweest. Het bed in de hoofdslaapkamer, was nog opgemaakt en beslapen. Dit ook aangegeven bij de receptie
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Omdat het een aanbieding was, was de accomodatie betaalbaar. De prijzen in het hoogseizoen zijn echt absurd hoog. Helaas zullen wij daardoor nooit meer naar deze prachtige plek terug keren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne vakantie gehad. Alleen weinig te doen in omgeving door Covid - 19
8
Naam: Maurice Boutkan
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Jos van der Borst
Datum: 20 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige locatie
8
Naam: Marvin Van Klinken
Datum: 18 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk huis met een prachtig uitzicht over de Belterwiede
9
Naam: Zemira Enuma
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden huis 27. Leuk met extra boot. Bedden wel wat hard en de wifi niet geweldig maar wij gingen heen voor rust en gezelligheid met elkaar. Dit hebben we gevonden. Top tijd gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het erg naar ons zin gehad op de locatie, Het huis lag mooi aan het water. We hebben als gezin genoten
9
Naam: Joke Robbemont
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een fijn verblijf gehad. Ondanks dat de inrichting wat gedateerd was, zag het er netjes uit. Mooie ligging, vriendelijke receptie. Wie weet komt er nog een keer een verblijf!
9
Naam: Anoniem
Datum: 13 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: JB Ernens
Datum: 11 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuke huizen, leuke omgeving en park (Belterwiede)
9
Naam: Ria van Zwieten
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de coronatijd hebben wij het prima naar onze zin gehad. De ligging en omgeving hebben ervoor gezorgd dat we optimaal van onze vakantie hebben kunnen genieten.
9
Naam: Anoniem
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fantastische ligging van het park
9
Naam: Brigitte Stigt-Van Melle
Datum: 9 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig. Het enige jammere was dat mijn man geen grotere vissen (karper) kon vangen vanuit ons huisje nr. 47. Bij ons in het hoekje kwam haast geen vis. Toen we verder het park opliepen om te kijken of we bij het meer konden komen lukte dat niet. Er kon alleen maar vanuit de tuinen van de huisjes die aan het meer liggen gevist worden. Er waren nergens (openbare) plekjes om bij het meer te komen.
10
Naam: Bart de Bresser
Datum: 5 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig, gastvrij, super locatie prachtig uitzicht .
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi kleinschalig park aan het water de weerribben en op afstand per fiets en auto naar leuke dagtripjes in de omgeving.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie en rustige plek om te relaxen
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een super mooi weekend gehad, het weer was goed en huisje was perfect, Leuke activiteiten gedaan mooie omgeving. Huisje aan het water konden ze mooi vissen het was een ? weekend.
9
Naam: Angelina Dekker
Datum: 29 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi park en mooie accommodaties.
8
Naam: Bernardus Koster
Datum: 27 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn heel tevreden over ons derde bezoek aan dit park. Enige minpuntjes waren de WiFi van huisje 61 en het Rituals pakketje. - WiFi deed het amper op de Samsung, de IPhone en de tablet. Signaal was heel zwak en geen connectie met internet. Hierdoor kun je ook geen bestellingen doen met QR-code. Werkte dus niet. - Wat betreft het Rituals pakketje staat online dat je bij het premium pakket een setje per persoon ontvangt. Dat was nu niet zo en de vorige keer ook niet. Één pakketje voor twee personen is niet toereikend voor een mid-week.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf met prima huisje. Aandachtspunten voor verbetering: 1) tuinonderhoud incl grasmaaien 2) schoonmaak: te veel spinnen(-webben) aanwezig 3) enkele keukenmaterialen zijn aan vervanging toe vanwege botte snijmessen en beschadigde koekenpannen, etc 4) douchestraal veel te zwak en bed te krap/smal .. 1 van de belangrijkste dingen zowel thuis als op vakantie!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie villa. 1 : terrasdeuren/ramen / kozijnen smerig en terras niet geveegd terwijl tuin zo goed verzorgd was. 2: geen service pakket bv vaatdoekjes etc. 3: helaas alleen magnetron en geen Oven of combimagnetron. 4: Bedtoppers erg slap waardoor ze s’nachts wegschoven, lastig om telkens de toppers recht te leggen in de nacht. Verder een goed verblijf gehad!!!!!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig verblijf maar de accommodatie was echt niet schoon, spinnenrag, vieze vloeren, afzuigkap heel vet en niet werkend, bedden niet opgemaakt zoals we verzocht hadden en badkamer matig schoon. De rituals voor de tweede gaat hebben we moeten vragen. Het huisje was oké en de omgeving prachtig.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heel net park met mooie ligging aan het water.
10
Naam: Arend Venema
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Schitterende omgeving
10
Naam: Bennie Dreijer
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het park Belterwiede is prachtig gelegen en een goede uitvalsbasis om mooi fiets - en vaartochten te maken
9
Naam: Gerrit Hendriks
Datum: 22 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een prachtige ligging, we hebben heerlijk genoten echt een plek om tot rust te komen?? We komen zeker nog een keer terug.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super locatie, vooral nummer 27 met boot
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 september 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben wel genoten van alles .. boot erbij was wel zeer luxe , alleen jammer dat er weinig elektrische bbq te huur waren want bij aankomst kwamen we er achter dat we niet de kolen bbq mochten gebruiken Maar verder tevreden
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.