Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Overdekt zwembad op het park
  • Veel buitensportmogelijkheden
  • Natuurrijke omgeving
  • 10 minuten van Avonturenpark Hellendoorn
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 154 beoordelingen

Bekijk 154 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi schoon luxe huisje
7
Naam: Oostdijk
Datum: 18 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: anoniem
Datum: 15 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne mensen, leuke bungalow, en pracht omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
goede zonligging en fraaie accommodatie.
9
Naam: Johan ter Horst
Datum: 14 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park zeer goede vakantie woningen. Goede ligging. Mooi restaurant
8
Naam: Bert Wijnen
Datum: 14 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendelijkheid, schoonmaak viel tegen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 14 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
een rustig park wat niet te groot is, en waar men nog tijd heeft om alles rustig uit t e leggen. Ons huisje (nr. 39 ) is minder geschikt voor oudere mensen. daar hadden wij geen rekening mee gehouden. een gereserveerde plek tegen een warme gril waar vlees werd gegrild was ons toegemeten. geen goede plek pm rustig te eten. Wij kregen nadat wij er over geklaagd hadden een andere plek toegewezen in een donkere hoek aan de bar in het cafe. een volgende keer gaan we ergens anders eten.
9
Naam: Welberg
Datum: 12 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
kleinschaligheid bij dit park heeft wel iets waardoor iedereen snel kan handelen en van alles wat weet
9
Naam: Albert A. Tuintjer
Datum: 11 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het park is super goed huisjes zyn mooi
9
Naam: G.J. Roest
Datum: 9 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We komen niet voor niets al vele jaren naar Hellendoorn en dan in het bijzonder naar uw park! Als we gezond blijven (we zijn beiden de 80 al gepasseerd) hopen we zeker nog vaker naar uw park te komen! Daarom zeggen we nu alvast: Tot ziens volgend jaar!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.