Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Overdekt zwembad op het park
  • Veel buitensportmogelijkheden
  • Natuurrijke omgeving
  • 10 minuten van Avonturenpark Hellendoorn
  • Gratis wifi

reviews

8.4

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,4

Dit is het gemiddelde cijfer uit 456 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 456 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gastvrijheid
10
Naam: A.J.P. Slootweg
Datum: 21 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: M. van Essen
Datum: 15 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
het huisje was echt superschoon. Ik heb dit nog niet eerder in een vakantiehuis meegemaakt. Echt een 10 waard.
9
Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijke vakantie gehad
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben het goed naar ons zin gehad, een fijn huis, het park is rustig en een mooie ligging. Wij hadden onze fietsen mee en konden heerlijk op de fiets naar Hellendoorn en Nijverdal. Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Joris
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijn huisje, op een park wat familiair aandoet, mooi gelegen aan een speelvijver in een heerlijke omgeving
8
Naam: Gerrit-jan Zuidema
Datum: 8 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super vakantie gehad, leuk huisje, van alles voorzien. Netjes en schoon. Omgeving super!!
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer van de luchtverwarming wordt niet echt waar en altijd herrie
8
Naam: Silva
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel fijn en rustig en klein park waar wel alles aanwezig is dat je met kleine kinderen wilt
8
Naam: Sandy De Broyer
Datum: 30 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zwembad lag veel vuil in. Bubbelbad werkte niet. De gourmet die ze leveren in de accommodatie was lekker , helaas niet kindvriendelijke , kinderen hebben er weinig kunnen van eten.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: J. van der Meulen
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben echt een geweldige midweek gehad. De tijd vloog voorbij. We hadden dit nodig na een bewogen jaar en het heeft ons goed gedaan. Leuk en vooral vriendelijk personeel, mooi park, luxe huisje. Wij komen zeker nog een keer.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk park. Rust in de natuur. Huisje was wel wat sober en bleef koud ondanks langdurig stoken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie omgeving en rustig vakantiepark. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een super leuk huisje. Goed verzorgd terrein/park en een vriendelijke receptie waarbij we leuke tips ontvingen over de omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 26 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
zoals altijd weer een geweldig huisje, op een prachtige plaats. receptie zoals altijd vriendelijk en alles goed geregeld.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Park wel ok. Restaurant Tante Stoof geweldig. Veel zilvervisjes in onze bungalow.
10
Naam: Monique Dijkema
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben het heel erg naar ons zin gehad op dit nette park en de mooie omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Gezellig, Wij vinden het jammer dat er boven geen sanitair is omdat ,s nachts naar beneden gaan voor ons lastig is.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooi, schoon en rustig park.
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima prettig vakantiepark, goede prijs-kwaliteit verhouding
10
Naam: Anoniem
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima ervaring. Super behulpzaam en vriendelijk personeel. Mooie ligging in bosrijke omgeving.
9
Naam: Lien Convents
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Fam. Frome
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prettige sfeer op een prachtige locatie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
4
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Bij aankomst word geadviseerd om te reserveren in het restaurant, niet wetende dat er niet 1 volwassenen gerecht beneden de 18!! Euro verkrijgbaar is. Maar ja, je zit er al en opstappen doe je ook niet want je hebt geen boodschappen gehaald. Het duurt lang eer de gerechten er zijn, en als ze er zijn zijn ze eerder lauw dan warm, laat staan heet. De receptie is zeer beperkt bezet met personeel, en wij hebben meerdere malen niemand aangetroffen. Tevens is er een “winkeltje” maar daar ligt praktisch niets. Afrekenen is lastig want er zit niemand bij de receptie. Buiten is het terras ruim en groot en voor de kinderen is er zat te doen. Een bak koffie bestellen terwijl de kinderen spelen kan lang duren want vaste gasten worden eerder bediend, en daar hebben ze er genoeg van. Het zwembad oogt prima tot je er daadwerkelijk in ligt. Bij binnenkomst komt een enorme chloorlucht je tegemoet, wat duidt op een erg vies bad! Plukken haren en andere niet nader te definiëren zwarte obstakels drijven voorbij. Niet nadenken als je erin ligt ! De huizen zijn oké en de omgeving prachtig, echter het park zelf kweekt meer verwachting dan dat je daadwerkelijk krijgt ! Wij komen niet meer terug.
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat het verblijf niet geheel was wat u had gehoopt. Onze excuses hiervoor. Mocht dit in het vervolg nog eens voorkomen dat iets niet naar wens is, raden wij u aan om dit kenbaar te maken bij de receptie. Zij denken graag met u mee naar een oplossing. Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden. Graag tot ziens, zodat wij u kunnen laten zien dat dit niet de standaard is op één van onze parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Anoniem
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk opgezet park, goede tips voor activiteiten in de buurt!!
8
Naam: C.J. van de Merwe
Datum: 28 oktober 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heel fijn verblijf gehad waar de kids zich ook prima hebben vermaakt. De kidsclub en ook de speelvijver waren toppers. Fijne locatie voor ons allen.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.