Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Zwembad
  • Natuur
  • Attractiepark

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 743 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 743 reviews

7
Naam: Anoniem
Datum: 27 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi gelegen bungalows in een prachtige omgeving. Heerlijk dat er een wasmachine en droger aanwezig is in de bungalow. De banken in de woonkamer zitten niet echt comfortabel. De deuren kunnen wel een likje verf gebruiken. De badkamer en keuken zijn prima, alleen de vaatwasser wast niet schoon en er lagen nog etensresten in. Maar toch genoten hoor. Het park ziet er vriendelijk en verzorgd uit.
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Helemaal prima. Fietsen waren zeer matig.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooie ligging en comfort woning
8
Naam: Anoniem
Datum: 6 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijk maar ik was erg aan vakantie en rust toe en dat heb ik gekregen. Verzorgd huisje, goede ligging, mooie natuur. Wifi was niet goed. Maar uiteindelijk wel goed gekomen. Vriendelijke man die ons hielp.
8
Naam: Jaap Leguijt
Datum: 4 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Thijs de Jong
Datum: 3 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Eind oktober geweest. Heerlijk rustig, half in het bos. Door corona was, behalve de receptie en het afhaalbalie van het restaurant, alles gesloten. Heerlijke omgeving om te fietsen
10
Naam: Masih
Datum: 2 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hebben het goed ervaren nog steeds en we zijn vaker geweest en blijft een aanrader. Personeel zijn vriendelijk en helpen je goed , communicatie is goed zowel telefonisch als in het echt , en de informatie word je ook duidelijk aangegeven
10
Naam: Anoniem
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zaten in een mooi huis met een prima ligging. De mogelijkheid om op het park eten af te halen is wel heel erg prettig. Daarnaast is de streek echt fantastisch!
8
Naam: Elle
Datum: 31 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er geen tv en geen wc op de bovenverdieping was. De badkamer was toch wel enigszins gedateerd.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Grace Bouw
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ik kom hier al sinds 1994. Eerst met gezin en kinderen. Nu alleen met kat omdat mijn partner is overleden en kinderen al de deur uit zijn. Het blijft een leuk park en de herinneringen blijven.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Rustig park in fijne parkachtige sfeer, met prettige huisjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij hebben erg genoten met onze kleinkinderen , jammer dat er niks open was op her park alleen het zwembad ik weet het jullie kunnen er niks aan doen komt door de corona het was goed geregeld op het park gr Tam Krooswijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
Mooie plaats om uitstapjes te maken
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
We waren erg tevreden met het huisje. Netjes schoon en een goed huisje. Het zwembad was vrij saai... In een roompot park verwachten de kinderen toch tenminste een glimp op te vangen van koos konijn maar die was nergens te bekennen. Sowieso leek hij helemaal niet te leven op het park...
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Uiteraard snappen we dat er corona maatregelen zijn, maar was echt niets te doen. Jammer, gelukkig was het zwembad open.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Heerlijk tot rust gekomen in een comfortabel huisje in een schitterende natuur.
7
Naam: Jenny Partodimedjo
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Wij boeken zeker 2 x per jaar een Roompot vakantie naast onze buitenlandse vakantie, helaas kunnen we niet naar het buitenland dus hebben we 4 x een Roompot vakantie gedaan. En Hellendoorn is toch de enige die minder scoort. Vaak geen personeel te bekennen
10
Naam: Nancy de Roos
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ontspanning
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Een erg fijn verblijf veel rust
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging en de vriendelijkheid van het personeel.
9
Naam: Anoniem
Datum: 19 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De ligging van de bungalow is prima alleen er zit veel mos op het dak wat regelmatig naar beneden valt op het terras Naar buiten lopen is niet mogelijk mijn vrouw kreeg een klodder Mos op haar hoofd
8
Naam: J. de Korte
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de beperkingen in de loop van de week een leuke ontspannen vakantie gehad en daar gaan we voor
8
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Gezellig; mooie ligging. Ons huisje was niet gezellig ingericht
7
Naam: Anoniem
Datum: 17 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Prima
8
Naam: Remco Kerssens
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
De kraan van de douche gaat zwaar. Verder geen opmerkingen
8
Naam: G. Kuipers
Datum: 16 oktober 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
Mooi rustig park in een mooie omgeving. Een park om lekker bij te komen van alle drukke werkzaamheden.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.