Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Vakantiepark Hellendoorn

Vakantiepark Hellendoorn

Hellendoorn, Overijssel, Nederland

  • Overdekt zwembad op het park
  • Veel buitensportmogelijkheden
  • Natuurrijke omgeving
  • 10 minuten van Avonturenpark Hellendoorn
  • Gratis wifi

reviews

8.5

Vakantiepark Vakantiepark Hellendoorn scoort gemiddeld een 8,5

Dit is het gemiddelde cijfer uit 79 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 79 reviews

9
Naam: G.J. Roest
Datum: 17 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij komen al vele jaren in uw park en beleven steeds weer uitstekende weken in uw accomodatie. Gelukkig treffen wij bijna altijd goed weer ook al komen we meestal voor de echte zomer. We waarderen de vriendelijkheid van de dames van de receptiebalie en genieten van de prachtige omgeving plus de fraaie ligging van de huisjes inclusief de rust van uw park. Als we gezond blijven (we zijn beiden de 80 al gepasseerd) dan hopen zeker nog enkele keren terug te mogen en kunnen komen. Dus tot ziens zullen we dan maar zeggen.
10
Naam: Myriam Hamelink
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima accommodatie, zeker voor herhaling vatbaar!!!
8
Naam: B.J.M. Dijkman
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Het is voor oudere mensen lastig om te douchen in het bad, men kan makkelijk vallen met alle gevolgen van dien, om op de, bij de bungalow behorende, parkeerplaats te komen moet men een paar maal steken om te kunnen parkeren, toegang is nogal smal. Voor de rest is het een mooi en goed verblijf.
9
Naam: H.G.J. Brouwers
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
mooi park in een prachtige omgeving
10
Naam: Pieter Reijm
Datum: 16 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij kiezen altijd voor een roompot park vanwege de ligging en de uitstraling.
9
Naam: G. de Rooij
Datum: 12 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park: verzorgd, veel groen, omheinde tuinen. Verblijf van één week. We genoten van de stilte. Helaas verbleven ons laatste weekend 6 jongens in de bungalow naast ons. Dit was hinderlijk in de nachtelijke uren. Mooie omgeving: genoten van onze fietstochten.
9
Naam: Willy Goris
Datum: 12 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heerlijk weekje ertussen uit met alles erop en eraan.
8
Naam: B.K Stuivenga
Datum: 11 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig en net park
8
Naam: Frans van Schaijk
Datum: 11 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Ronald Graaf
Datum: 8 juni 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een mooie nog rustige natuurlijke plek weg van alle drukte.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.