Vakantie in Noord-Holland, laat u eens verrassen!

Ga op vakantie in Noord-Holland!

Ga op vakantie in Noord-Holland!

Wilt u er eens lekker tussenuit met familie of vrienden? Ga dan eens naar Noord Holland op vakantie! De provincie in het noordwesten van Nederland staat bekend om het eeuwenoude Amsterdam, de lange kustlijn en de historische plaatsjes. Maar er is meer, en dat valt te ontdekken tijdens een vakantie in Noord-Holland! Een vakantie in Noord Holland biedt kansen om de prachtige omgeving te leren kennen en meer van Nederland te zien.

Vakantie in Noord Holland

Zoals bekend is Noord-Holland een veelzijdige provincie. Vooral met het gezin is het leuk om veel activiteiten te ondernemen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de authentieke vissersdorpjes zoals Volendam? Daar kunt u de gehele dag wel doorbrengen! Maak foto's met klederdracht, bekijk de oude ambachten en struin door de haven. Vooral met het gezin en verdere familie is een vakantie in Noord-Holland zeker een succes. Trek er een dagje op uit naar het gezellige Almaar, waar de beroemde kaasmarkten plaatsvinden of steek met de boot over en bezoek het Waddeneiland Texel. Even heerlijk uitwaaien op het strand en genieten van het uitzicht over zee. Dit kan overigens ook langs de lange kustlijn van Noord-Holland in bijvoorbeeld Egmond aan Zee en Zandvoort. Deze bekende badplaatsen trekken jaarlijks vele toeristen en beschikken over stranden met mooie strandtenten waar u gezellig een drankje kunt drinken. Zo wordt vakantie in Noord Holland nog bijna een strandvakantie! Er zijn vele verblijfsmogelijkheden zoals hotels langs de kust, bungalowparken in de bossen of campings op loopafstand van het strand. Voor iedere soort vakantie is er genoeg te vinden in Noord-Holland.

 
Randstad, kustlijn en Wadden

Randstad, kustlijn en Wadden

Tijdens uw vakantie in Noord-Holland kunt u Amsterdam zeker niet overslaan: de hoofdstad van Nederland én de stad vol historie en bezienswaardigheden. Wat dacht u van de talrijke musea zoals het Van Gogh museum of het reeds opnieuw geopende Rijksmuseum? Een leuke maar vooral ook leerzame dag uit voor jong en oud. Daarnaast kunt u tijdens uw vakantie in Noord Holland nog veel meer bezoeken; de stad Haarlem bijvoorbeeld of de Zaanse Schans met zijn authentieke molens en huizen. Vooral voor de cultuurliefhebber is dit een echte aanrader om Nederlandse historie op deze manier van dichtbij te bekijken. Vakanties in Noord Holland bestaan niet alleen uit bezoekjes in de omgeving, maar vooral uit genieten van al het moois in eigen land! De combinatie is namelijk uniek; randstad, kustlijn, Waddeneilanden en veel cultuur en historie is wat u ontdekt tijdens een vakantie in Noord-Holland.

 

Onze suggesties

Marinapark Volendam

Marinapark Volendam

  • Gelegen aan het IJsselmeer met strandje en haven
  • Typisch Volendamse en Hollandse attracties in de nabijheid

Kustpark Egmond Aan Zee

Kustpark Egmond Aan Zee

  • Rustig park, vlak bij het strand
  • Unieke ligging in een natuurgebied

De Graaf Van Egmont

De Graaf Van Egmont

  • Kleinschalig appartementencomplex met zwembad en sauna
  • Aan de boulevard
 

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.