Strandhuisjes Julianadorp

Julianadorp Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Vrijstaande beach houses
  • Slapen op het strand
  • Zee en strand

Adres

Strandhuisjes Julianadorp

Strandslag Julianadorp
1787 PP Julianadorp Aan Zee
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)22 - 3200007

Reisinfo

Aankomst

Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Je kan je melden bij de receptie, hier ontvang je de sleutel. Inchecken is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en vrijdag tot 20.00 uur. Als je later wilt inchecken kan je contact opnemen met de receptie onder telefoonnummer +31 - (0)223 20 00 07.

Bagageservice

Op aankomstdagen vervoert de tractor je gelabelde en afgesloten bagage (maximaal 1 stuk van 23 kg per persoon) vanaf de parkeerplaats naar het terras van je strandhuisje om 15.00, 16.00, 17.00 en op vrijdag ook om 19.30 uur. Vervoer van bagage is voor eigen risico.

Vertrek

Je kan uitchecken tot 10.00 uur.

Bagageservice

Op de standaard vertrekdagen rijdt de tractor één keer langs alle strandhuisjes, startend vanaf 09.00 uur bij nummer 491 en eindigend bij nummer 401. Let op: je afgesloten bagage dient dus om 09.00 uur klaar te staan! De bagage wordt vervolgens naar de centrale parkeerplaats gebracht, waar je je bagage zelf in ontvangst dient te nemen. Wanneer er veel bagage vervoerd moet worden, rijdt de tractor meerdere ritten naar de centrale parkeerplaats. De tractor rijdt echter maar één keer langs je strandhuis om bagage in te laden. Op zondag is er om 17.00 uur een extra bagageservice vanaf het strand naar de centrale parkeerplaats. Vervoer van bagage is voor eigen risico.

Algemeen

Parkeren

Bij aankomst parkeer je je auto op het openbare parkeerterrein bij de aankomstreceptie. Bekijk hier de plattegrond.

Eigen vervoer

Reis je met een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Strandslag Julianadorp. De receptie bevindt zich aan de achterzijde op de openbare parkeerplaats Strandslag Julianadorp.

Openbaar Vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Helder Zuid. Vervolgens neem je buslijn 30 of 32 naar Julianadorp en stap je uit bij de halte Tigchelaarstraat. Vervolgens loop je in westelijke richting over de Van Foreestweg en sla je aan het einde van de weg linksaf, na enkele minuten vind je Strandhuisjes Julianadorp aan je linkerzijde. Deze looproute duurt circa 25 minuten.

Barbecue en vuurkorven

Op het terras van je strandhuisje is barbecueën en het gebruik van vuurkorven niet toegestaan in verband met brandgevaar. Daarbuiten is het gebruik van een barbecue alleen toegestaan onder de volgende voorwaarden:

  • Geen overlast voor de andere gasten door rook e.d.;
  • De barbecue dient op een veilige plaats te staan;
  • Naast de barbecue moet een emmer water of zand staan;
  • Alleen aanmaken met aanmaakblokjes;
  • Open vuur direct op de grond is niet toegestaan;
  • Indien er gevaar bestaat voor duinbrand, dan behouden wij ons het recht voor om barbecueën niet toe te staan.


Gourmetten en grillen

Gebruik van gourmetstellen, grillplaten, elektrische ovens, etc. is niet toegestaan in verband met elektrische storingen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de strandhuisjes.

Kinderstoelen

Kinderstoelen staan niet standaard in de strandhuisjes.