Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

 • Chat

  Sorry, we zijn even offline.

  Start chat
 • WhatsApp

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw appjes.

  06 22 16 71 56
 • Facebook Messenger

  Vanaf 08:00 beantwoorden we uw berichtjes.

  Facebook
 • Telefoon

  Vanaf 08:00 uur kunt u ons weer bellen.

  (gebruikelijke belkosten)

  Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit België: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Resort De Rijp

Resort De Rijp

West-Graftdijk, Noord-Holland, Nederland

 • Vakantiehuisjes in oud-Zaanse stijl
 • Binnen- en buitenzwembad aanwezig
 • Kindvriendelijk
 • Waterrijke omgeving
 • Nabij Amsterdam, Volendam en Alkmaar

Adres

Resort De Rijp

Burgemeester Dalenbergstraat 50
1486 MT West-Graftdijk
Noord-Holland
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Er mogen maximaal 1 of 2 auto’s bij uw vakantieverblijf geparkeerd worden (afhankelijk van het type vakantieverblijf). De auto’s dienen op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen te worden geparkeerd. Overige auto’s kunt u buiten de slagboom op de parkeerplaats parkeren. Wij vragen u de auto op het park zo min mogelijk te gebruiken in verband met de veiligheid en ten gunste van het groen.

Servicepakket

Voor uw gemak hebben wij een servicepakket in uw vakantieverblijf gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich vooraf te melden bij de parkreceptie.

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag en vrijdag tot uiterlijk 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer 0031 (0)88 – 070 80 90.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de receptie van het resort alle informatie over de inhoud van het arrangement.

Toegang resort

Resort De Rijp maakt gebruik van een separate in- en uitgang. De slagbomen werken met een in- en uitgaand systeem om het aantal auto’s op het park zo beperkt mogelijk te houden. Dat betekent dat u de slagboomkaart niet twee keer achter elkaar voor dezelfde slagboom kunt gebruiken. Gelieve na 11 uur ‘s avonds tot 7 uur ‘s ochtends het park niet meer te betreden met de auto.

WiFi

Resort De Rijp beschikt voor een groot gedeelte over een WiFi-netwerk. Tevens is het restaurant voorzien van een WiFi-netwerk.

Vertrek

Op de dag van vertrek dient u om uiterlijk 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Langer blijven is alleen mogelijk in overleg met de receptie en tegen betaling.

Wij willen u vragen uw vakantiehuis bij vertrek schoon en opgeruimd achter te laten. Na vertrek wordt uw verblijf gecontroleerd op netheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. Indien nodig zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen.

Uw sleutel, slagboomkaart en zwembandjes kunt u afgeven bij de receptie. Als de receptie gesloten is, kunt u deze in de brievenbus van de receptie deponeren.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.