Qurios Callantsoog

Callantsoog, Noord-Holland, Nederland

  • Luxe, sfeervolle lodges
  • Rustig gelegen in de duinen
  • 500 meter van zee

Adres

Qurios Callantsoog

Duinweg 4A
1759 NW Callantsoog
Noord-Holland
Nederland
+31 (0)224 - 768207

Reisinfo

Een weekend begint vrijdag om 15.00 uur en eindigt maandag om 10.00 uur. Een midweek begint maandag om 15.00 uur en eindigt vrijdag om 10.00 uur. Een week loopt van vrijdag 15.00 uur tot vrijdag 10.00 uur (7 nachten) of van maandag 15.00 uur tot maandag 10.00 uur (7 nachten). Op zondag hebben wij standaard een kosteloze late check-out tot 18:00 uur. In het laagseizoen zijn wij flexibeler met de aankomst en vertrekdata. Qurios verhuurt zijn accommodaties uitsluitend voor recreatief verblijf. Verhuur langer dan 3 weken is om deze reden niet mogelijk.

Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Neem dan contact op met onze receptie via +31 (0)224 - 768207.

Auto en parkeren

Qurios Callantsoog is prima bereikbaar met de auto. Parkeren kan op een van de centrale parkeerplaatsen. Zo blijft het park rustig en autovrij. 

Openbaar vervoer

NS station Schagen ligt op 12 kilometer van het park. Vanaf daar neem je buslijn 152 richting Callantsoog. Stap uit bij halte Stuyvezandeweg en loop in 8 minuten naar het park. Plan je reis hier. 

Hond mee?

Uiteraard is je hond ook van harte welkom op Qurios Callantsoog. Wij zorgen voor een huisdiervriendelijk verblijf. We vragen je om je aan deze afspraken te houden:

  • Geef bij je reservering aan dat de hond meekomt.
  • Je mag maximaal twee honden meenemen.
  • Lijn de hond aan op het park en op de plekken waar dit staat aangegeven.
  • Laat de hond niet alleen achter in je verblijf.
  • Voor de hond betaal je het diervriendelijke tarief van € 5,50 per hond per nacht.


Rookvrij verblijf

Al onze vakantieverblijven zijn rookvrij. Roken mag alleen buiten op het terras.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.