Park Scorleduyn

Schoorl, Noord-Holland, Nederland

  • Duingebied
  • Wandelen en fietsen
  • Zee en strand

reviews

8.7

Vakantiepark Park Scorleduyn scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 688 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 688 reviews

8
Naam: Ed Hoogendam
Datum: 21 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Park scorleduyn is voor de rest top, jammer van huisje 38.
10
Naam: Fred Thie
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig prachtige huizen en een mooie ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige, schone bungalows in een bosrijke omgeving, je stapt de deur uit en je bevindt je in de duinen, vlakbij de zee.
9
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooi,schoon huisje
9
Naam: A Braakhekke
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
mooi rustig park
10
Naam: Nico Meessen
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Alles was TOP
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, huisjes met alle voorzieningen zowel binnen als buiten. Ochtendconcert door de talrijke vogels, een waar genot!
9
Naam: Betty Peeters Weem
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijne week gehad in een mooi park gelegen in een prachtige omgeving met veel mogelijkheden voor verschillende activiteiten! Prima!
9
Naam: Esther Smink
Datum: 18 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke rustige plek, dichtbij duinen strand en dorp…
8
Naam: Marcel Tonen
Datum: 14 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prachtige villa’s, voorzien van alle comfort. Op een zeer rustig park, zonder andere voorzieningen. Dichtbij het centrum van Schoorl. Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.
9
Naam: Andre Daniels
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een geweldige omgeving, leuk huisje maar de prijs is aan de hoge kant en dan bedoel ik de prijs huis verhouding. Bij aan komt ,het beneden bad zat bloed in het matras en de koel kast was niet schoon. Dit is ons te laat opgemerkt, maar maandag gemeld. We komen zeker nog een keer terug. Groeten André Daniels
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het huisje was verouderd en had hier en daar mankementen. Gezien de prijs en de wijze waarop er voor het huisje word geadverteerd hadden wij er dus meer van verwacht. Jammer dat wij ook als enigste een huisje hadden zonder afgesloten tuin terwijl wij met een kindje van anderhalf kwamen. Daarnaast vreemd dat er zoveel extra geld word gevraagd voor bijv. Een kinderstoeltje. Ik zou dit park zeker wel aanraden voor de natuurliefhebber en gezinnen zonder kinderen, maar had dit liever ook teruggezien op de website zodat wij hier rekening mee hadden kunnen houden .
7
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima woning, te weinig ruimte rond huis.
9
Naam: Anoniem
Datum: 12 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
ideale ligging in een rustig gebied met veel uitvalswegen voor fietsers
9
Naam: Martin Lefers
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Uitstekend. Mooi huisje in een fantastische omgeving.
7
Naam: Miranda
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De woning bood weinig privacy. De buren zitten dicht op het terras en ook alle passanten op de dijk kijken bij de woning binnen. Hier zou meer groen mogen groeien, om inkijk te voorkomen. De woning bevatte geen comfortabele zitplekken. Zowel de bank als de fauteuils waren hard en zaten zeer ongemakkelijk. Ook de eetkamerstoelen zaten geenszins fijn. Het tuinmeubilair bestond uit houten stoelen zonder kussens, waardoor je er niet ontspannen kon zitten. De slaapkamer boven heeft wel een kantelraam, maar er kan weinig frisse lucht naar binnen. Zeker tijdens de warme dagen, werd het heel snel heel warm boven. De indeling in de badkamer is erg onhandig, tijdens het douchen wordt een groot deel van de badkamer nat gespetterd. Zeker als je met 4 volwassenen in deze woning verblijft, is deze badkamer zonder opbergmogelijkheden zeer onpraktisch (je kan amper een toilettas opbergen, er zijn geen kastjes). De televisie in de woning deed het regelmatig niet. Stekker eruit en erin... Voor de prijs die de bezoeker betaalt, mag je toch wel een betere tv verwachten en eigenlijk zelfs een smart-tv. Het voelde heel erg jaren 1990 met de dvd speler en hifi set. De woning was wel heel schoon, het park is mooi, de receptie vriendelijk en de boodschappenfiets is echt service. Al met een voor de ligging, service en het onderhoud in het algemeen een goede voldoende. De woning zelf... voor deze vraagprijs... onvoldoende (niet meer van deze tijd).
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging, schone ruime accomodatie met privacy
8
Naam: Anoniem
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prettig
10
Naam: Klaske Prose
Datum: 11 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Super verblijf, geschikt voor volwassenen
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben een heel fijne vakantie gehad met mooi weer, waardoor we veel hebben kunnen fietsen en genieten van de prachtige natuur zoals de hoge duinen en de zee.
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: A. Wensink
Datum: 6 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldige locatie en complete ingerichte huisjes
9
Naam: Anoniem
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: hans schipper
Datum: 5 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hele mooie en nette woning met een hele fijne ligging
10
Naam: P.G.H. Deeder
Datum: 4 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Hier komen wij graag terug
7
Naam: Miranda.
Datum: 2 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Veel Te krappe parkeerplekken bij de accommodatie. Daar waar 2 auto’s naast elkaar moeten staan. Besteklade niet helemaal schoon Bij de vuilniszak verschonen ligt er troep onderin van vorige bewoners. Sauna niet gebruikt ivm gevaarlijke bediening daarvan. Je komt bij de knoppen door je arm langs de hete kachel te halen. Buitenlamp door stormschade gesneuveld. Deur tegen aan gewaaid. Zat aan een ketting vast. Maar deze brak. Niet goed vast gezeten? Helaas onze borg hierdoor ingehouden. Niet terecht. Neem aan dat het park voor zulke dingen verzekerd is ? Verder een mooie ligging.
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 juni 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
fijne plek lieve receptie
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.