Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9779 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9779 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben al vaak bij Roompot geboekt en zijn over het algemeen zeer tevreden
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
kom nog een keer terug
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben genoten huisje wel wat verouderd maar verders prima. Heel erg vriendelijk personeel. Bereid om dingen op te zoeken en mee te kijken . Het park Egmond aan Zee ligt in een mooie omgeving genoeg dingen te doen in de omgeving en de zee vlakbij.
10
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geweldig. Prima chalet. vriendelijke en behulpzame medewerkers. Alles voortreffelijk geregeld.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fraai chalet. Heel mooie ligging. Nabijheid strand
8
Naam: Cor Schipper
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooie locatie maar huisje waar wij zaten uitgeleefd zijn toe aan onderhoud en hadden last van muizen
8
Naam: J.B.G. van Gelderen
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Fijne camping, mooie ligging, sanitairgebouw niet meer van deze tijd!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Al vaker in dit park geweest. Dit keer in het chalet Ohara gezeten, wij vonden het chalet wel erg klein voor 6 personen. Wij waren met z’n tweeën en alles erg smal vooral de bedden smal. We hebben betere ervaring met de ruimere 4 persoons chalets. Ondanks dit alles weer genoten van de omgeving
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Redelijke accomodatie in een mooie omgeving
10
Naam: Romke Keizer
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Enorm gastvrij en een heel erg fijn en veilig park om te vertoeven!. Geen onvertogen woord of overlast op het park zelf en ontzettend fijne medewerkers die heel erg vriendelijk zijn . Een voorbeeld voor andere parken !
8
Naam: Boon
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima midweek gehad. Hoewel we eerder een dergelijk verblijf op het zelfde park hadden geboekt, viel de ruimte/comfort in het verblijf niet mee. Matrassen voor ons te zacht (is heel persoonlijk uiteraard) en toietruimte (wc) is toch wel erg klein. Verder was deze week uit de kunst. Prima park, medewerkers, service, gastvrijheid etc.
8
Naam: Willem Alberts
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rust, ligging, locatie
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: A Nijhuis
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we vonden het huisje wel klein als je er met 6 pers verblijft
8
Naam: P. van Kammen
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fantastische vakantie gehad, maar slecht geslapen omdat de bedden ons niet voldeden.
7
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Geen
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
het belachelijke gebruik van het Engels. Een medewerkster vertelde dat de Roompot internationaliseert, vragen de bezoekers daarom? Ik zag alleen Nederlandse en Duitse nummerborden
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima bevallen.,waren hier voor de 2e keer. Komen vast een keer weer. Prachtig duingebied.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik heb veel klachten te melden, de matrassen zijn erg doorgelegen, in de doucheruimte zit schimmel, het water in het wasbakje loopt slecht weg, de knoppen vd keukenkraan daar is de bovenlaag van afgesleten, waardoor we haast onze vingers aan sneden, heel gevaarlijk. Het leren bankstel is hier en daar gescheurd, de buiten tuindeur sluit heel slecht, onderaan de bodem is een stuk weg, waardoor je met een ruk zo de deur kunt opentrekken, heel onveilig. Kortom, deze type huisjes zijn erg gedateerd en wordt niet op tijd onderhouden merken we. We hebben tijdens ons verblijf het gemeld en het enige wat de receptioniste zei was, oo, dit is vervelend. Er is gewoon niemand komen kijken, zeer triest. We hebben genoeg voor dit huisje (nr 199) betaald, dan verwacht je toch wel dat het in orde hoort te zijn. Ik zou het op prijs stellen, dat ik een deel van het bedrag terug zou krijgen. We komen hier al jaren, maar dit hebben we nog nooit gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtige week op jullie park mogen vertoeven met stralend weer
8
Naam: Thea Dijkman
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Goed rustig park, alleen jammer dat er te weinig parkeerplaatsen zijn. Het is zoeken naar een plekje. Als je slecht ter been bent is het niet zo fijn als je een stuk moet lopen. Is daar dan geen controle op, nummerborden controleren? Ook jammer dat je niet even uit kan pakken voor de deur van je chalet. Voor de rest zijn de plaatsen er om heen leuk om naar toe te gaan. Ik miste het binnenbad, had niet gezien dat er geen aanwezig was.
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
komen zeker nogeens terug
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk dicht bij Egmond aan Zee. Hond mag mee. Goede bedden, alleen de hoes die over de matrassen zit is erg zweet gevoelig. Niet fijn. We hebben genoten
9
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij gaan minstens twee keer per jaar naar park van roompot maar deze komt zeker op ons verlanglijstje
10
Naam: Harm ter Ter Stege
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima zie beoordeling. Paar puntjes= bank was versleten en bomen dienen gesnoeid te worden ivm geen zon, duister en kil
9
Naam: M Wijk
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is een net en schoon park. Chalet was nieuw en zag er erg mooi uit!
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park ligt op een mooie locatie en is rustig dankzij autovrije gedeelte. 4 persoons chalets zijn wel erg donker van binnen.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Het park ziet er netjes uit en personeel is vriendelijk. De camper plaatsen zijn echt ontoereikend. De verharding is onvoldoende en te smalle strook die verhard is. De verharding moet echt beter en investeren in een fatsoenlijke grasstrook. Dan is ook duidelijk hoe je je camper neer moet zetten. Ook zijn er een aantal plaatsen echt te klein/smal. Sanitaire voorzieningen zijn wel oud maar wel schoon. Met uitzondering ban de heren douches. Veeel schimmel aan de dakspanten en er is houtrot te zien.
7
Naam: Anoniem
Datum: 23 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We willen graag eerder kunnen zwemmen, om 08.00 uur. Graag een magnetron met oven functie. We misten het gewone koffiezet apparaat. Gezellig zwembad personeel.
9
Naam: Anna Eijgenraam
Datum: 22 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuke ligging . Restaurant met schnitzel van 300gram echt niet meer van deze tijd. Is veel te veel!!!!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.