Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Familiepark
  • Strand
  • Duingebied

reviews

8.3

Vakantiepark Kustpark Egmond aan Zee scoort gemiddeld een 8,3

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9018 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid

Bekijk 9018 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We waren nog geen 10 minuten op het park en toen zagen wij dat een parkmedewerker een brief onder mijn ruitenwisser deed. Waar in het Engels werd omschreven dat ik terug naar school moest om te leren parkeren/auto rijden. Als ik dan ook vreemd geparkeerd stond zou dat terecht zijn. Ik kon niet verder de bosjes in. Echt heel erg teleurstellend. Het was de vuilnisman, volgens de medewerkers van de receptie. Geen enkele excuus gekregen. Erg jammer. Kan er nog een beetje boos om worden.
8
Naam: Ynte Hoekstra
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De ligging van het park en de heldere en vriendelijke informtie van uw medewerkers.
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
naast pluspunten een zeer krische noot: de matrassen zijn zo zacht dat er een stoel op de kamer gezet moest worden om even te kunnen zitten. op de bedrand was dat onmogelijk. het veel te zachte matras zorgde voor eenieder van ons na een paar dagen voor rugklachten. een volgend verblijf wordt hierdoor uiterst onzeker, wat we betreuren. een goede nachtrust is toch essentieel voor een prettig verblijf.
10
Naam: Anoniem
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Alles was op top goed verzorgd. Wij zaten in het kind vriendelijk chalet. Nr 226 vond wel dat de muren best vies waren. En in de badkamer de randen schimmel bevatten. Maar verder was het helemaal perfect. Up2date
10
Naam: Corrie Melis
Datum: 24 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
een heerlijk vakantiepark
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Park is vanaf de weg niet goed aangegeven (geen herkenbaar bord). Veel dingen nog in de oude huisstijl. Het leek of park niet met de tijd is meegegaan. Weinig parkeerruimte op het park. Opzich prettig huisje met mooie nieuwe keuken, ruime inventaris en prima badkamer. Huisje is wel verouderd en deurklinken gammel, deuren beschadigd, muren en plafonds smoezelig. Bij binnenkomst erg chemische schoonmaaklucht terwijl het huisje niet schoon aandeed. Eettafel was erg gammel. Veel spinnewebben en dode muggen op hoofdbord van bedden, nachtkastjes en muren. CV maakt veel geluid en radiatoren tikken (bijvullen?) Voor 2-4 personen is dit een prima chalet, met 6 wordt het erg krap. Fijn dat het dichtbij het strand is. Daar is het park ook op uitgezocht. Verder geen gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik vind het altijd weer fijn om naar huisjes van Roompot te gaan. Ik ga ieder jaar 2 keer naar en huisje van Roompot. Heeft ook te maken met de leuke aanbiedingen waardoor het betaalbaar blijft.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Eindschoonmaak is een bizar hoog bedrag. Verder was bijna alles goed geregeld. Het huisje was netjes en had bijna alles wat we konden wensen. Voor de kleinsten zou het nog fijn zijn als de punten van de meubels afgerond waren. Het ledikant was helaas geen echt bedje, maar een campingbedje wat we zelf op moesten zetten. De medewerkers bij de receptie waren erg vriendelijk. Ook degene die de telefonische bestelling opnam van het eten was erg vriendelijk. We waren erg gecharmeerd van het feit dat wat er ook besteld werd, er geen bezorgkosten in rekening gebracht werden.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi park. Huisje was niet sfeervol.
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Genoten van mooi weekend weg. Coronaproof uit eten beviel zeer goed. Thuisbezorgd in je accommodatie. Bungalow helemaal in orde. Alleen leek het dat bed het zou begeven, tijdens het omdraaien.
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het is altijd weer gezellig en goed geregeld op Park Egmond aan zee. Vriendelijk personeel, goed eten, fijne huisjes....
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We komen zeker terug :-)
8
Naam: Roelof Rop
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De verwarming had hoger kunnen staan toe wij daar binnen kwamen het was erg koud
9
Naam: Huib Verhoef
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijke plek op loopafstand van het dorp en de zee natuurlijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park is lastig te vinden. Er staat geen bordje bij de ingang, en er word gebouwd. Hierdoor reden we er in eerste instantie voorbij. Het huisjes was prima en leek schoon, Toen we de bedden verschoven kwam er wel wat stof te voorschijn, en de afzuigpak deed het niet. Maar over het algemeen waren wij erg tevreden.
9
Naam: Ineke Siewers-Adriaanse
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij kennen Roompotpark Egmond aan Zee al redelijk goed, maar hebben tot nu toe alleen daar gekampeerd. Dit maal een huisje gehuurd voor een lang weekend. Is prima bevallen. Huisje zag er goed uit, goede inventaris, goed schoongemaakt in deze corona-tijd. En de prijs was door een aanbieding niet duur. Het park heeft een mooie ligging en ligt ook niet ver zee en duinen af. Ik had bij de reservering vermeld dat we dit weekend geboekt hadden ivm de verjaardag van mijn man. En wat ontzettend leuk, er stond een fles wijn met felicitatie op tafel bij binnenkomst. Heel erg attent. We hebben een heel leuk weekend gehad en komen zeker weer terug.
9
Naam: M Lieman
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijn park, leuk huisje en het weer hielp ook mee
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed;verwelkoming bij de poort. Wat beter kan is kachel aan voor de gasten komen en radiatoren ontluchten, bijzonder vervelend geluid.
7
Naam: Stefan
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Mooi en net park, goed chalet maar er mag wel onderhoud gedaan worden aan de gehele badkamer!
8
Naam: L.B.M. Groenewegen
Datum: 23 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park, mooie ligging.
9
Naam: Robert Westra
Datum: 22 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Heerlijk de wind te horen. Ligging van het park zelf verasste ons. Niet te abstract. Mooi met heuveltjes en duinen eromheen.
8
Naam: Annelies De De Wal
Datum: 22 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Gastvrijheid
Hebben een camper en alles aan boord dus eigenlijk nergens gebruik van gemaakt. Ontvangst was vriendelijk en prima, ook eten besteld was ook goed en vriendelijk behandeld. Dus gewoon een prima indruk...wij als camperaars vinden de prijs aan de hoge kant omdat wij nergens gebruik van maken maar verdrr nergens terecht kunnen in deze tijd. Maar zoals gezegd prima behandeld
8
Naam: Derk de Jonge
Datum: 22 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig en dicht bij de zee.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke week in een gezellig huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima omgeving, maar park lijkt enigszins gedateerd. Wel een fijne vakantie gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben dit park als zeer rusrgevend ervaren voelde ons er zeer welkom. Een ding vind ik jammer, we zijn vergeten om de dames die zo in ons huisje hebben gepoetst een kleinigheid te geven, ditwas zeer verdiend geweest.
10
Naam: Anoniem
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een super mooi plekje in Nederland
9
Naam: Jan Haas
Datum: 21 november 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een heerlijke ontspannende en actieve midweek op een prachtig park in een comfortabel huisje in een prachtige wandelomgeving - duinen, strand en bossen - en in een gezellig Egmond aan Zee.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.