Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Vakantie in Brabant: altijd gezellig bij Roompot Vakanties!

Een vakantie in Brabant met Roompot vakanties

Een vakantie in Brabant met Roompot vakanties

U bent helemaal aan vakantie toe en kunt niet wachten? Pas op dat u niet hals over kop zomaar een keuze maakt. Regel uw vakantie in Noord Brabant zorgvuldig en betaalbaar via Roompot vakanties. Wanneer u graag in Brabant op vakantie wilt, heeft Roompot een aanbod van gezellige vakantieparken in Brabant waar u een leuke vakantiewoning kunt huren. Roompot verhuurt al jaren vakantiewoningen en weet precies wat u nodig heeft om een goede en ontspannen vakantie in Noord-Brabant te kunnen genieten. U heeft vast wel eens gehoord van vakantiepark Beekse Bergen in Hilvarenbeek of het vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout in Noord-Brabant? Dit zijn nog maar een paar van de parken die Roompot in haar bestand heeft. Belt u eens met de klantenservice of mail hen vanaf de website en maak uw plannen en wensen bekend voor uw vakantie. De medewerkers van Roompot geven u graag een advies op maat voor een heerlijke vakantie in Brabant.

Een arrangement tijdens uw vakantie in Noord-Brabant

Wanneer u kiest voor een arrangement kunt u een activiteit die u aanspreekt combineren met uw verblijf tijdens een Noord-Brabant vakantie. Zo weet u zeker dat er in uw vakantie in Brabant de mogelijkheid is iets te doen waar uw interesse ligt. Op elk vakantiepark van Roompot kunt u zwemmen en lekker eten. Daarnaast heeft elk park zijn eigen faciliteiten. Op de Katjeskelder in Oosterhout bijvoorbeeld heeft u een minigolfbaan tot uw beschikking. Dat is natuurlijk leuk voor het hele gezin. Ook is er een constante internetverbinding aanwezig, zodat u niets van thuis hoeft te missen. In vakantiepark De Beekse Bergen worden seizoensarrangementen georganiseerd. Het is echter ook de moeite waard om er zelf per voet of fiets op uit te trekken, want alle parken van Roompot liggen in unieke Hollandse natuurgebieden. Bij de Beekse bergen ligt de grote waterplas De IJzeren Man. U kunt hier varen, vissen en en vogels bekijken. Bekijk ook de website voor gerichte informatie over de vakantieparken van Roompot in Noord-Brabant.

Boek uw Noord Brabant vakantie tijdig online

Boek uw Noord Brabant vakantie tijdig online

Wanneer u vroeg in het jaar uw vakantiewoning al reserveert, kunt u gebruik maken van de vroegboekkorting en heeft u ook meer keuze qua accommodaties bij Roompot vakanties. Let altijd op speciale acties, last minutes en andere aanbiedingen, want het zou toch zonde zijn als u een geweldig aanbod zou mislopen. Regel ook uw verzekeringen bij de boeking. Ga meteen naar Roompot.nl om uw vakantie in Noord-Brabant op tijd te boeken.

Onze suggesties

De Katjeskelder

De Katjeskelder

  • Zeer kindvriendelijk park
  • Zwembad met buitenbad

Bospark 'T Wolfsven

Bospark 'T Wolfsven

  • Overdekt zwembad
  • Natuurbad met strand

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.