Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Safari Resort Beekse Bergen

Safari Resort Beekse Bergen

Hilvarenbeek, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark
  • Uniek resort
  • Wilde dieren

reviews

9.2

Vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen scoort gemiddeld een 9,2

Dit is het gemiddelde cijfer uit 47 beoordelingen

  • Algehele verblijf

Bekijk 47 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 24 februari 2020
  • Algehele verblijf
Prachtige accommodatie. Van alle gemakken voorzien
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 februari 2020
  • Algehele verblijf
Het park was prima en ook de service. Alleen toen we in de huisje binnen kwamen was die niet goed schoongemaakt. Er lagen nog dode muggen en op verschillende plaatsen spinnenwebben. Ook waren er geen gebruiksaanwijzingen aanwezig. Het gaat dan om het kooktoestel de koffie apparaat combi magnetron en de sauna.
9
Naam: Ron Borkent
Datum: 4 februari 2020
  • Algehele verblijf
Fantastische omgeving. Het park is erg mooi. Prima faciliteiten op de klein uitgevallen sauna na. Wakker worden met een paar giraffen is prachtig
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 februari 2020
  • Algehele verblijf
Supermooi en lux huisje. Heel bijzonder zo dicht bij de dieren! Het zwembad was wel echt kleiner dan verwacht, dat is niet goed te zien op de website.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Het was een leuke vakantie, echter het huisje was niet schoon, in de toilet zat nog een remspoor van de vorig bewoner en overal lag stof. Er ontbrak beddengoed voor het campingbedje en er was een handdoek pakket te kort. Toen I’ die op ging halen kreeg ik de indruk dat ik deze gratis kreeg, echter ik had voor 7 personen betaald, dus niks gratis dat was even wat onduidelijk. Maar het huisje en het park, plus het dierenpark zelf waren heel leuk
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 januari 2020
  • Algehele verblijf
Schoonmaak accomodaties kan echt beter.. dit valt me wek tegen bij Roompot maar ook op dit park. Wel leuke vakantie gehad want geweldig mooi huisje en leuk kleinschalig park met heel leuke activiteiten. Voor vakantie met basisschoolkinderen ideaal park.
10
Naam: Anoniem
Datum: 27 december 2019
  • Algehele verblijf
Safari park
10
Naam: Claske Bouman
Datum: 20 december 2019
  • Algehele verblijf
Safari Resort is een geweldig park. Heerlijk om dagelijks de dieren van dichtbij te zien. Kinderen hebben genoten van de speeltuin, het zwembad maar vooral het animatieprogramma.
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 december 2019
  • Algehele verblijf
Het weer was goed en de huisjes waren comfortabel.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 december 2019
  • Algehele verblijf
..................
9
Naam: Denis van Zuijlen
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
Het park is zeer fraai aangegelegd. Ondanks dat we in de herfst verbleven hebben we erg genoten van het park en de faciliteiten. Daarnaast is het personeel op het park erg vriendelijk. Het safaripark zelf is ook echt een aanrader.
10
Naam: Andrea wouters-mos
Datum: 25 november 2019
  • Algehele verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
Huisje was niet schoongemaakt toen we binnenkwamen en restaurant was onze reservering kwijt. Maar beide werden snel opgepakt en opgelost
8
Naam: Sanne
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
Heel mooi onderhouden park, ruime huisjes met gezellige sfeer. Wel karige keukeninventaris, schaar en soeplepel zouden niet misstaan. Safaripark zelf erg mooi en heel veel te doen. Wel ver lopen vanaf huisje naar karibu town en het Safaripark zelf met een oma op leeftijd en 3 kinderen onder de 5 jaar onder ons gezelschap.
10
Naam: Anoniem
Datum: 18 november 2019
  • Algehele verblijf
Een weekend op safari in eigen land: een unieke ervaring en tegelijkertijd van alle gemakken voorzien!
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
Een mooi park, mooi huisje. Een hele bijzondere ervaring om s morgens giraffen, struisvogels en zebras in de achtertuin te zien lopen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
Erg goed
10
Naam: J. Venderbos
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Een super vakantie gehad in het resort. De kinderen vonden het prachtig zo tussen de dieren. Het zijn nette en comfortabele accomodaties. Super!
9
Naam: Daniel Callewaert
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Zeer leuk, alleen was de sauna defect, jammer genoeg, en was er niks om de keramische kookplaat te reinigen. Een koffiezetapparaat was ook leuk geweest,
9
Naam: Anoniem
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Mooi park en goede service, het enige minpunt is eigenlijk de orde en dan vooral gebrek eraan bij sommige bezoekers. Iemand had bijvoorbeeld zijn vuilzak naast ons huisje gedumpt, waarna de inhoud door enkele vogels verspreid werd. De afvalstraat was trouwens op minder dan 50 meter. Ook vinden vele dat ze beter zijn dan iedereen en hun auto niet op de voorziene plaats kunnen parkeren.
10
Naam: Patrick Fransaert
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Wij hadden een super weekend!! Het was echt wat we verwachten en nog veeeel meer, dankzij de geengageerde medewerkers(rangers) . Het park is TOP...
9
Naam: Jurgen de Maeyer
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Het is heel leuk om in het safaripark te verblijven. Zeer leuke huisjes tussen de dieren. Tof zwembadje. Lekker en gezellig restaurant. Leuke animatie voor de kinderen. Toffe bowling. Te kleine supermarkt (aanbod is te klein en te beperkt).
10
Naam: Lesley Tak
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Waanzinnig! Het onverwachts goede weer speelde natuurlijk een grote rol, maar wat een fantastisch weekend hebben we gehad. De huisjes zijn prachtig. Wel wat dicht op elkaar en de hele glazen achterkant kan alleen worden afgeschermd met doorzichtige in-between gordijnen. Daardoor maakten we ons wat zorgen over de privacy, zeker wanneer je in de avond tv en lichten aan hebt, maar uiteindelijk viel het allemaal hartstikke mee. Ons huisje lag precies naast de wandelroute naar Bahari beach dus er was gedurende de dag wel wat voetverkeer dat langs liep, en zelfs dit hebben we niet als vervelend ervaren. Mega verrast dat je écht tussen de dieren verblijft! De zeehonden kwamen zeer regelmatig langs en de giraffen, zebra’s en buffels ook. Fantastisch! De verrekijkers die als cadeautje in het huisje lagen zijn heel hartelijk ontvangen en goed gebruikt. De koffie en thee die klaarliggen en de opgemaakte bedden zorgen er direct voor dat je je thuisvoelt. Bovendien is het personeel op zowel het resort als in het safaripark zeer vriendelijk en behulpzaam. Ons huisje lag tussen Karibu Town en de toegang tot het park in. Met onze peuter van 3,5 jaar en baby in de kinderwagen waren de loopafstanden erg goed te doen. Ons weekend was echt top! Mooie herinneringen gemaakt....
10
Naam: Marc van de Walle
Datum: 11 november 2019
  • Algehele verblijf
Voor herhaling vatbaar!
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 november 2019
  • Algehele verblijf
Fantastisch.
10
Naam: Ruud Verdonk
Datum: 4 november 2019
  • Algehele verblijf
dacht eerst wel duur voor een weekend maar we zijn compleet verrast door de ligging en gewoon alles!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 november 2019
  • Algehele verblijf
wij hadden van op het terras en vanuit de living een prachtig wauw zicht op de dieren. Dit was schitterend!
8
Naam: Sven Dewalque
Datum: 2 november 2019
  • Algehele verblijf
Park op zich mooi en onderhouden Accomodaties niet zo mooi schoongemaakt Wij waren er met kindjes van net geen 2 jaar en vonden het dan ook voor hun net iets te klein om er genoeg voldoening van te hebben
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Het was een avontuur door zo makkelijk het park in te gaan en uit te kijken op giraffen en zebras.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 oktober 2019
  • Algehele verblijf
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.