Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8794 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8794 reviews

9
Naam: Cornelis Braat
Datum: 19 maart 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Huisje was perfect en wel schoon maar onder en achter de bedden en nachtkastjes waren nogal erg veel spinnenwebben. Er zou meer gerecycled plastic bijvoorbeeld kunnen worden. Personeelslid kon mij in de 1e instantie geen antwoord geven op de vraag wat ik met de blikken v/d groente en drank moest doen.
9
Naam: Pascal van den Broek
Datum: 25 februari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een heel fijn park op een prachtige lokatie midden in de natuur met uitstekende ligging ten opzichte van winkels, Oosterhout en Breda bijvoorbeeld. Accomodatie was prima, schoon en van alle gemakken voorzien met veel speel mogelijkheden voor kleine(re) kinderen. Dankzij speciaal tarief een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We zullen dit park zeker weer boeken!
9
Naam: Edgars Aizpurvietis
Datum: 19 februari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: A. van A.
Datum: 22 januari 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Prima. Bedden zijn goed. Erg prettig dat je met 2 honden terecht kan. Mooie wandelpaden. Er was wel schade aan de bank, wat tijdens de controle niet gezien is... meteen gemeld, want ik heb geen zin in ingehouden borg voor iets wat wij niet beschadigd hebben. De vorige keer ook veel problemen gehad met het terugkrijgen van borg vanwege hondenhaar, terwijl wij gewoon voor 2 honden extra betaalt hadden + de verplichtte eindschoonmaak. Ik hoop dat dat niet meer voorkomt, want dat vond ik een hele nare ervaring en totaal onterecht. Naderhand is er ook geen excuses aangeboden. Dit voorval heeft mijn cijfer flink verlaagd, want eerst waren wij vol lof over de katjeskelder....
8
Naam: Marcel Wubbolts
Datum: 30 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij verbleven een week met kerst in de Katjeskelder in een van de KD huisjes en we hebben genoten! Op internet lazen we naast positieve ook negatieve recensies, met name over de schoonmaak. Maar we kunnen niet anders zeggen dat we blij verrast waren. Ons huisje was schoon. Het was ruim en comfortabel en gezellig ingericht, de bedden lagen prima en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. We hopen zeker nog eens terug te komen.
8
Naam: C.A.M. Bongers
Datum: 21 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: E.C.J. Koenen
Datum: 17 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Emanuele Carrozza
Datum: 3 december 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anonymous
Datum: 10 november 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne locatie
10
Naam: Deborah Kay Llewellyn
Datum: 23 september 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We love Roompot park Katjeskelder and have been many times. We love the location in the woods, being able to hire bikes to cycle in the woods, and to stay in clean and comfortable child friendly lodges.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.