De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 16257 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 16257 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Tim Kramer
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het was een erg geslaagd weekje. Wij wisten wel dat we in een kindvriendelijk huisje zaten maar waren niet bekend dat het een apart kind-gedeelte was met hekken eromheen en een klein toilet boven. Wellicht lag dit aan onszelf maar wanneer we gebeld worden om extra borg te betalen omdat we met vier mannen zijn, had er wellicht iemand ons kunnen inlichten. Dit heeft de pret niet gedrukt en we hebben ons prima vermaakt in omgeving Oosterhout. Het terras was vorig jaar erg goed bevallen door het bestellen met QR-code. Helaas was dit nu niet meer aanwezig op het terras waardoor het iets minder was. De ruime keuze aan speciaalbier in de supermarkt blijft voor ons het grootste pluspunt van de Katjeskelder. Met vriendelijke groet, Tim Kramer
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben het heerlijk gehad en met een groot pluspunt dat we lastminute zelfs nog een huisje konden krijgen met hond. En een super fijne omheinde locatie. Prachtig naast zo’n groot natuurgebied
7
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Niet ons ideale park, aanrijden in stadse omgeving, heide wel mooi, medegasten wisselend, soms overlast tot 02:30 uur. Geen liefde op eerste gezicht, maar werd fijner naarmate we er langer waren. Horeca personeel is vriendelijk, reserveren voor zwembad is niet prettig (2x kunnen zwemmen in acht dagen). Kortom een voldoende, maar het houdt niet over.
9
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben het als een warm bad ervaren, ga zo door 👍🏻
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Er is geen wanddecoratie, dit zou de huisjes nog meer sfeer kunnen geven. Verder mooie vrijstaande verblijven en heerlijk ruim!
10
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed geholpen door medewerkers en vriendelijk
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk tot rust gekomen met familie. Fijn om zo de natuur in en het terras op te kunnen stappen.
10
Naam: J Guyt
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een mooi en goed verzorgd park rust en toch sprankelend in een mooie omgeving , heb er van genoten
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi groen park met fijne huisjes!
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Zeer fijn verblijf gehad, kids hebben het enorm naar hun zin gehad, genoeg te doen voor alle leeftijden
9
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 10 dagen in een safaritent gezeten, deze waren uitstekend! Het sanitairgebouw was erg verouderd, en vaak ook heel vies. Animatie was er weinig, en voor veel moest er betaald worden. De meiden van roompot deden het overigens wel top en waren erg lief! Maar het aanbod was weinig, vooral met regen werd er niks extras aangeboden. 1 Speeltuin en een mini indoor is voor zon groot park te weinig. Service was verder prima!
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad, jammer van de kleine tuin
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het park was leuk en gezellig, veel faciliteiten. Het huis was vies en slecht Wi-Fi. Medewerkers waren vriendelijk.
8
Naam: Patrick de Jong
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Ik ben, zoals eerder vermeld, ontgoocheld in de aanwezigheid van Koos. Ik kom reeds 9jaar naar de Katjeskelder, voorheen altijd met vrienden die kindjes hebben en dit jaar voor de eerste keer met mijn eigen kindjes die groot genoeg zijn om Koos te herkennen. En wij hebben hem slechts 2x 5 minuten gezien in de mini disco (terwijl dit andere jaren elke dag een halfuur was) en 1x tijdens een meet & Greet. Als de reden Corona is kan dit perfect opgelost worden door de ouders te verplichten een halfuur een mondmasker aan te laten doen. Ik denk dat de meesten daar geen probleem mee zouden hebben, zolang hun kinderen maar tevreden en blij zijn
9
Naam: C_w_ RemmeltsHoeding
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We hebben ons prima vermaakt, alleen was de kinderanimatie en vooral Koos summier. Jammer want dit was voor ons een reden om nu al 3 jaar achtereen met onze kinderen te boeken.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jullie personeel is en heel vriendelijk en heel deskundig. Maar zoals eerder aangegeven het verder binnenrijden op het park is geen positieve uitstraling. Verder waren in het huis nr. 250 sommige dingen al aardig aan slijtage onderhevig ondanks dat het huis nog niet lang geleden gemoderniseerd is.
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Jammer dat je voor alle activiteiten zoals de knutselmiddag en bingo extra moet betalen. Dit is absurd voor wat je betaald voor het park
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super leuke vakantie beleefd dank zijn Roompot
7
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben regelmatig lang moeten wachten op het terras. Ook toen het iets drukker werd in het restaurant moesten we lang wachten. Onze accommodatie was niet schoon, hingen spinnenwebben en het rook niet fris. Wel aangegeven, weinig veranderd. Heel druk op het park, soms geluidoverlast van jongeren
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij vinden het een heel leuk park vooral voor de kinderen die hebben het heel erg naar hun zin gehad ondanks de corona maatregelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ondanks het wisselvallige weer hebben wij voor de vierde keer weer enorm genoten op het park en van de omgeving.
7
Naam: C.G.L. Diepen
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met drie kleinkinderen in de leeftijd 6-8-10 wordt vanwege de extra prijzen voor de diverse spelonderdelen het minder leuk. Dit naast het geld voor het verblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Leuk en netjes park
8
Naam: Rob Biesta
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Wij hadden de FV12 Comfort en dat was een uitstekende keus. Het park zag er keurig onderhouden uit en ook de voorzieningen voor kinderen was prima. Kortom, complimenten aan de verantwoordelijke (en vooral vriendelijke) medewerkers en wij komen graag nog eens terug.
7
Naam: Anoniem
Datum: 31 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Leuk en kindvriendelijk park. Huisjes niet proper en verouderd. Triestige Koos. Ook geluidshinder s avonds en snachts.
8
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooie tent, goed onderhouden. Maar wel jammer dat we op zoek naar een balletje, vanalles wat niet bij de tent hoorde, onder de tent vonden. Stoelen, tuinhekje, bed achtig iets..
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 juli 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een zeer fijn, rustgevend en ontspannende sfeer ervaren tijdens ons verblijf. Genoten van tegelijkertijd de rust, als de activiteiten, belevingen en bezienswaardigheden in het park als in de dichte omgeving. Zeker aan te raden bij anderen en voor herhaling vatbaar!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.