Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 91.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout Nb, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis WiFi
8.7

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 52 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 52 reviews

7
Naam: Paul Beersmans
Datum: 17 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rustig en mooi park, vakantiehuisje voldeed aan de verwachting. TIP: graag wat meer licht boven het aanrecht en de eettafel.
7
Naam: C Holster
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Inm Kortenhorst
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Leuk vakantiepark, zeker een aanrader voor gezinnen. Kids kunnen zich buiten en binnen prima vermaken!
10
Naam: J.G. van Driessche
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Chris Vrielynck
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Jolien de Vrind
Datum: 16 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Een bijzondere dank aan Isis! Ik heb haar niet ontmoet, maar leuke enthousiaste dame die voorafgaand ons verblijf belde. Daarnaast leuke attentie ontvangen in het huisje! Bedankt Isis!! Groetjes Jolien, Ramon en Olivier (de vrind/Hendrikse)
8
Naam: G.H. de Vries
Datum: 15 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
onderbezetting in het restaurant.
9
Naam: Leander Wolffensperger
Datum: 15 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Positief: -Mooi gerestyled huisje voor 6 pers. -Al eerder op Katjeskelder verbleven, maar dit huisje zag er toch wel erg netjes uit. -Bedden sliepen lekker, banken zaten prima, 6 persoonstafel was groot genoeg en stoelen zaten goed. -Al het nodige was aanwezig. -Vaatwasser werkte voor de verandering wel goed(schone vaat na 1x inzetten) Aandachtspunten: -Badkamers missen afgesloten deuren. Plaats op zen minst bij de open douche en het bad een douchegordijn. -Missende instructie voor eindschoonmaak (alles schoonmaken? Kruimelvrij schoonmaken?). -1 koekenpan voor 6 personen is echt te weinig. Helaas zie je dit erg vaak.
10
Naam: Kelly Van Lit
Datum: 14 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Super!
10
Naam: Guus Jonkman
Datum: 13 februari 2018
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooie huisjes, omgeving vinden wij erg fijn, zwembad is niets bijzonders, schoonmaak is niet echt heel goed, er lag een hele berg koek los in het te kastje van de vorige huurders. nou kan je mij niet rekenen, al ik in een huisje kom ga ik eerst aan de schoonmaak slag en dat doe ik ook als ik er uit ga . Meerdere malen Katjeskelder geweest en bevalt ons goed!
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.