De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 15194 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 15194 reviews

10
Naam: Anoniem
Datum: 15 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De vrije ligging van het huisje, je kijkt niet bij de buren op het bord.
8
Naam: Nadia Romeijnders
Datum: 10 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het huisje had iets beter schoon gemaakt kunnen worden
10
Naam: Anoniem
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Nog nooit op zo een leuk en mooi vakantie park geweest!
6
Naam: Jh Odijk
Datum: 9 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park kwam wat sfeerloos over. De gastvrijheid was super.
10
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
6
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Huisje geeft niet echt frisse indruk. Weinig inventaris. Bijvoorbeeld geen broodrooster, geen stampot stamper, geen grote pannen voor 8 pers, geen verlichting in de keuken, bij keukenblok. Sfeerloos, kale wanden, geen kastje voor spullen in de woonkamer. Vieze dotten honden haren op terras
10
Naam: Ingeborg Baar
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben een super fijn weekend gehad in de bungalow die van alle gemakken was voorzien. De mensen van het park zijn enorm aardig/vriendelijk. Het was heel prettig om ons weekend daar door te brengen
8
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Was tevreden met ons verblijf
8
Naam: Sarah Beemster
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Mevlut Donmez
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 8 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Klantvriendelijke service. Dit was voor ons een uitkomst om mijn dochter 1 week niet in gevaar te brengen met corona omdat zij hierdoor deze week niet thuis hoefde te verblijven (wij moesten door een besmetting in huis in quarantaine en zei was gelukkig daarvoor nog niet thuis geweest) ook i.v.m. haar werk in de zorg. Petje af voor jullie snelle en begripvolle service. Onze dank hiervoor
8
Naam: Aad
Datum: 6 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De accu van de auto was helemaal leeg toen we wilden vertrekken. Een paar garages in de buurt gebeld, en die konden of wilden niet komen. Naar de receptie gegaan of de technische dienst kon helpen, en binnen 10 minuten kwam er iemand met een draagbare accu en die hielp ons op weg. TOP!!! De bungalow kon volgens ons wel wat schoner m.n. de vloer. Wel misten we een gordijn o.I.d. voor de voordeur i.v.m. de inkijk. Helaas was alles dicht op het winkeltje en het restaurant na (waar men kon afhalen) ivm Corona. Verder gewoon goed.
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Binnen in de bungalow en buiten op het park ziet het er verzorgd uit.
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Heerlijk rustig
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Er zou wat meer sfeer gecreëerd kunnen worden d.m.v. meer schemerlampjes. Ik mis ook waxinehouders, knoflookpers en grotere glazen voor gin/tonic.
8
Naam: H Overweg
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
De netheid van het park als geheel. Het park is schoon en ook wordt er aandacht besteed aan de groenvoorziening
8
Naam: Anoniem
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
we missen wel wat kleding haakjes op de slaapkamers om je kleding op te hangen. verder hebben wij het prima naar zin gehad, en heerlijk gewandeld in bos en ook om wat fotos te maken. ik gebruik mijn fotos om een maand kalender te maken van mijn gemaakte fotos. ik heb 4 fotos per maand nodig en dat voor 2 kalenders. wij waren ook begin januari 2021 op Klein Vink in Arcen dat viel wat tegen betreft de bungalow oud en koud. met vriendelijk groet Fam, Verkade
8
Naam: L van Doornik
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf. Minder was een gepland onderhoud m.b.t. tijdelijk geen elektriciteit tussen 09:00 en 12:00 uur. Dit betekent dat je misschien de hele ochtend geen stroom hebt (geen verwarming; geen koffie of thee; etc.) en dat geeft onzekerheid over wat te verwachten is. Uiteindelijk viel het mee een stroomuitval van ca. 35 à 40 minuten! Op dit punt kan de communicatie beter en duidelijker zodat de gasten weten waar ze aan toe zijn.
9
Naam: Gea Vermeulen
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hopen gauw weer terug te komen, we hebben genoten.
8
Naam: B. Visscher
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Rustig park met comfortabel huis. Ligging prima voor uitgebreide wandelingen in mooi natuurgebied.
9
Naam: Edwin Eschmeijer
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prima verblijf gehad, mooie ligging, zo het bos in... Tevens extra compliment voor het langsbrengen voor het prima lekkere bestelde eten, iedere keer keurig op de afgesproken tijd.
9
Naam: Suze de Kooter
Datum: 5 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Het park en het personeel is erg vriendelijk, alleen het is jammer dat bij aankomst het verblijf niet goed schoon was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Plezierig verblijf.
8
Naam: A Voorburg
Datum: 3 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Goed onderhouden park, veel speeltuinen, Huisje staan ruim opgesteld, niet op elkaars lip, Konden knutsel pakketten ophalen en buiten speelgoed lenen Enige jammere is en dat heb ik bij een eerder verblijf ook al ondervonden zijn de Poolse arbeiders die ook op het park verblijven. Past niet echt bij een vakantie gevoel en het bos en de omgeving naast het bos ruiken ontzettend naar de wiet. Deze arbeiders zijn met regelmaat net op de rand van het bos te vinden zijn hier aan het roken. Als je dan met de kids het bos in gaat of naar het speeltuintje vlak bij het bos is dit niet echt fijn.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
We zijn super geholpen met onze vragen en ook toen we overlast ervaarden van de buren. Ook toen we melden dat de wc boven niet doorspoelde.
8
Naam: B. Eilers
Datum: 2 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Van het huisje hebben we heel erg genoten, sfeervol, ruim en comfortabel. Verder genieten wij van de natuur om het huisje heen.
8
Naam: Kimberley Lauwen
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Erg leuk park. Kids hebben genoten in de grote speeltuin. Echt geweldig! Wat heerlijk het bos zo om de hoek! Super ligging. Toen ik wegging dacht ik gelijk, ik ga hier binnenkort weer naar toe als het kan!
8
Naam: Debby Van Sintmaartensdijk-bijkerk
Datum: 1 maart 2021
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Prachtig park Mooie omgeving Goede service Enkel wat dingen die we gereserveerd hadden waren niet aanwezig in het huisje Werd wel gelijk opgelost En de rooklucht bij binnenkomst is niet prettig in een kindvriendelijk huisje
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.