Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

  • Chat

    Sorry, we zijn even offline.

    Start chat
  • WhatsApp

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw appjes.

    06 22 16 71 56
  • Facebook Messenger

    Tot 21:00 uur beantwoorden we uw berichtjes.

    Facebook
  • Telefoon

    Tot 21:00 uur kunt u ons bellen.

    (gebruikelijke belkosten)

    Vanuit Nederland: 088 - 0444 999 Vanuit Belgiƫ: 02 669 81 98

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11681 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 11681 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Zeer vriendelijk park. Je voelt je er meteen thuis. Ziet er netjes en opgeruimd uit, veel ruimte tussen de huisjes en goede parkeergelegenheid .
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Jammer dat er maar prullenbak was voor 4 badkamers. Ook is de bewaking onredelijk!! Wij hebben officiële waarschuwing gekregen terwijl het van andere huisjes was die in de speeltuin stonden..
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
7
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
WiFi en Netflix was goed
8
Naam: Mark van Giessen
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Temperatuur in het huis lastig te regelen (14 pers.) Vloerverwarming en de verwarming in de badkamers blijven erg lang warm. Wel werd er op onze opmerking snel gereageerd. Maar de monteur gaf aan dat hier niet veel aan te doen was.
8
Naam: Sanne Everink
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Erg mooi park, ruim opgezet en daarom kregen we het gevoel dat het helemaal niet druk was. Mooi huisje (we hadden een gerenoveerde), schoonmaak kon wel wat beter vooral op de grond. Onze verwarming deed het niet, na een melding werd dit echt binnen een mum van tijd opgelost, super! Aankleding van de huisjes kan misschien wat gezelliger, was nogal kaal. Maar alles was aanwezig we hebben genoten met de kids. Via internet zouden we moeten betalen voor een kinderstoel en een kinderbed, daarom dit zelf allemaal mee genomen. Eenmaal aangekomen stond dit gewoon allemaal gewoon in het huisje. Dus dat was wel een beetje raar? We hebben gekozen voor dit park gezien de ligging dichtbij de Efteling waar we naar toe zijn geweest. Het park heeft ons blij verrast. Ruim opgezet, netjes en genoeg te doen voor de kindjes. Erg blij met de bolderwagen die klaar stond, wat een lol hebben de kinderen gehad. Koos Konijn bleef erg lang elke keer super leuk! Onze zoon was door het dolle heen. Er was ruim de tijd voor een foto of een knuffel. Onze complimenten hiervoor. Bedankt Katjeskelder, wij komen zeker nog eens terug.
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Luxe Bungelows nieuwe restyle
8
Naam: Anoniem
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Harry Zutphen
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
We hebben een heel fijn verblijf gehad met ons hele gezin ( 20 personen-kinderen, kleinkinderen en aanhang). Het mooie verblijf is ook aan hen te danken. Maar het huis was prima. Een klein puntje van kritiek was de gehorigheid (wat overigens niet vreemd is met 20 man en diverse oudere jeugd). Maar de open trappen naar boven zijn erg gehorig en kosten bovendien veel energie omdat de warmte naar boven trekt. Maar dit detail dit niet af aan de heel fijne dagen die we gehad hebben. Een steeds terugkerende vraag was: wanneer gaan we weer?
9
Naam: Wilfred Van Iperen
Datum: 19 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Over het algemeen weer een goed verblijf gehad op de katjeskelder, het huisje is ruim en netjes ingericht. Ook de vloerverwarming is een welkome toevoeging in de wintermaanden. Het park zelf is ruim en van alle gemakken voorzien. Voor groepen ook ideaal vanwege de ligging dicht bij Breda.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.