Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13612 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 13612 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Prachtige dagen beleeft! We komen graag terug ?
9
Naam: PJ Oerlemans
Datum: 8 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heel leuk park ook de prijs is zeer goed
7
Naam: Frits Coenen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was heel slecht gepoetst en voorafgaand aan ons verblijf kregen we volledig foutieve informatie over de voorzieningen in de keuken.
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Eerste keer dat wij via roompot boeken. Volgend jaar komen wij opnieuw terug. Echt toppie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top vakantiepark met goede ligging. Alleen jammer dat we tijdens ons verblijf alleen op de vertrekdag mogelijkheid hadden om te zwemmen. Met tropische temperaturen is een week voldoende op dit park. Helaas in onze week geen gebruik kunnen maken van het zwembad omdat alle bloktijden al vol waren.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was niet schoon. Overal spinnenwebben. Zelfs op de lampjes naast het bed. Erg oud en kapot meubilair.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
De bedden waren gedatteerd en sliepen niet lekker. Vanwege de corona maatregel konden wij niet spontaan iets gaan doen zoals we gewend waren.
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijk verblijf gehad, met een speeltuintje voor de deur; ideaal voor twee gezinnen met kleine kinderen. Wat we wel misten in het huis waren plastic bordjes, bekers en kommetjes. Met jonge kinderen is alleen keramiek en glas niet altijd handig...! De badkamers en keuken waren netjes en schoon bij aankomst. De vloer was nog wel erg vies. De kleren van de jonge kinderen waren direct vies door het kruipen over de vloer. Dat zijn dus twee puntjes van aandacht. Maar verder zijn we alleen maar positief over het park en het verblijf.
9
Naam: Chris
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad, ligging is erg goed. Rust en ruimte. Huisjes niet dicht op elkaar. Fijn dat het bos zo dichtbij ligt. Kindvriendelijk.
7
Naam: Wilma Marsman
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Met elkaar hebben we het leuk gehad. Voorzieningen in bungalow waren goed. De schoonmaak was waardeloos. De vloer was zo vies zwart dat het leek alsof die net geasfalteerd was. Buiten waren de tafels en stoelen niet schoongemaakt, ook lag er nog een gebruikte bbq. De kolen daarvan lagen voor en naast het terras. Tevens was het terras bezaaid met afgeknipte mensenharen.
10
Naam: Sander Volkers
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We vonden het erg leuk voor het eerst met ons gezin op vakantie! Misschien moeten jullie het iets minder leuk maken voor kinderen onze dochter van bijna 2jaar wou niet meer mee naar huis ze heeft voor het huisje staan huilen toen we naar huis moesten en wou echt niet mee haha. Alleen vonden wij het wel jammer dat we een kindvriendelijk huisje hadden alleen geen kinder bestek of bordjes. En we vonden het erg vreemd dat er geen schaar was maar voor de rest een super leuke fijne en zorgloos midweek gehad!
7
Naam: Peter Mevissen
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
als er in de brochure staat gerestyled dan kijk ook of de vaatwasser niet aan vervanging toe is dat de douche putjes ook schoon zijn verder heb ik wel een leuk verblijf gehad
10
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het huisje kon schoner,het was niet vies.Maar kon schoner.
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
7
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten, jammer dat we niet vaak konden zwemmen
9
Naam: Anoniem
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Ik vond het huisje wel leuk maar had het wel iets nieuwer qua inrichting verwacht. Ik vond het fijn dat er een tv in de slaapkamer hing en een wasmachine stond. Qua schoonmaak/hygiëne kan het wel beter.
8
Naam: Daphne
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een hele leuke vakantie met een goeie sfeer, het huisje was mooi en de ligging te gek. Wel kwamen we in een huisje terecht waarvan veel kapot was (buiten tafel, kapotte scharnieren, gebroken borden) en was het niet schoongemaakt. Het personeel was vriendelijk en de buren waren ook gezellig! Bediening van het restaurant kan aan gewerkt worden, maar het eten en de activiteiten waren te gek.
8
Naam: C Villerius
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
heel leuk park, mooi huisje
10
Naam: Jos de Kok
Datum: 7 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Top vakantiepark! Zeker voor herhaling vatbaar.
6
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
voor zon grote camping zijn er zeer weinig douches, waarvan er ook nog eens een aantal buiten bedrijf waren tijdens ons verblijf. Dus het zwemmen zo gepland dat we daar haar konden wassen. De douches hebben ook een zwak straaltje, waardoor douchen alleen maar langer duurt! Verder stonden wij op een veld waar de helft bestond uit seizoensplekken. Deze mensen staan al jaren meerdere weken of zelfs maanden op deze plekken, met elkaar. Buiten dat dit niet gezellig is eigenen zij zich de ruimte ook toe. Wij wilden naar familie op het naastgelegen veld. Dit moest dan langs de seizoensplek door de afscheiding, dit werd ons niet in dank afgenomen. Gelukkig bleven we maar 4 dagen, maar fijn is anders. Verder wel een leuke camping voor onze zoon van 4.
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het verblijf niet geheel naar wens was. Onze excuses hiervoor! U kunt er van op aan dat jouw bevindingen met de verantwoordelijke personen besproken worden, teneinde verbeteringen door te voeren. Wij hopen dat u verder een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
9
Naam: Anoniem
Datum: 6 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
10
Naam: Anoniem
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
het is een fijn Park, maar met 3 kinderen elke dag betalen voor activiteiten is best prijzig!
9
Naam: Koenraad Celis
Datum: 5 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
een mooie verblijfplaats om met familie op vakantie te zijn.
8
Naam: Daniëlle Hoek
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk weekend geweest.
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
huisje vies,veel oud en vies meubilair. TV en stoel boven uit het jaar kruik . Stoomcabine aan de buitenkant erg vies . jammer geen standenstoel of ligbed. Verder was het qua ligging erg goed en voor een week na een grote schoonmaak van ons zelf goed te doen
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Uiteraard dient iedere accommodatie bij aankomst schoon te zijn. Onze excuses dat dit bij u niet het geval was. De overige feedback zullen wij intern oppakken. Hier kunnen wij alleen maar van leren. Wij hopen dat u verder een aangenaam verblijf heeft gehad. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was zo jammer dat ons huisje niet schoon was. Overal stof, spinnen, vlekken. De douche was in slechte staat, deze hebben we niet gebruikt! Mede omdat het allemaal niet goed schoon was. Onhygiënisch. Er lag vies bestek in de bestekla. Dit moet toch anders? Helemaal nu!
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat het verblijf niet geheel naar wens was. De accommodatie hoort uiteraard schoon te zijn en zeker in deze tijd. Dat dit niet zo was, vinden wij dan ook jammer. Wel raden wij aan dit altijd te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie geeft echter aan dat dit niet is gebeurd. We hadden dit graag vernomen, zodat we dit konden oplossen. We gaan hier dan ook naar kijken, zodat wij zulke situaties kunnen voorkomen! Graag tot ziens!
Reactie van Roompot Vakanties
7
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
1
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Een degelijke schoonmaak van de accommodatie is in deze tijd zeker vereist. Wij kwamen in een huis vol spinnewebben met in de sanitaire ruimtes en de slaapkamers een plaag van zilvervisjes, waar zeker de ongediertebestrijding gewenst is. Elk toilet bezoek en elke avond voor het slapen, de slaapkamers ontruimen van een klein leger aan zilvervisjes. Snachts liepen de zilvervisjes gewoon in bed en over je armen, als je lag te slapen. Verder ging je overdag bijkomen op je terras, zaten de buren de hele dag te blowen en zat je regelmatig de lucht van drugs in te snuiven.
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat het verblijf niet was wat u had gehoopt. Dit vinden wij jammer en hiervoor onze excuses! Naar aanleiding van uw bericht hebben wij contact opgenomen met de parkreceptie en zij geven aan dat er echter geen melding heeft plaats gevonden van de schoonmaak. Wij raden u altijd aan dit te melden, zodat de receptie naar een oplossing kan kijken. De overige feedback zullen wij intern oppakken. Hier kunnen wij alleen maar van leren. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
6
Naam: Anoniem
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was een heel mooie omgeving met veel speeltuinen voor kindjes. Spijtig dat de huisjes waar we waren een beetje ouderwets waren, met weinig licht. Ik vind het ongelooflijk dat de schoonmaak niet standard inbegrepen is voor die prijs en dat je geen korting krijgt als je langer verblijft. Het zwembad is echt klein en het was onmogelijk om 1,5 meter afstand te houden. De douches waren zogezegd buiten gebruik maarde redders zeiden niets als anderen ze aan het gebruiken waren!
Bedankt voor uw bericht. Wat vervelend dat het verblijf niet geheel naar wens was. Het onderhoud heeft onze aandacht. Zo zijn wij bezig met het uitvoeren van restyles om de huidige accommodaties en faciliteiten een nieuwe en frisse look te geven. We hopen dat dit meer naar wens is. De overige feedback zullen wij intern oppakken. Hier kunnen wij alleen maar van leren. We zien u graag nog eens, voor een betere ervaring.
Reactie van Roompot Vakanties
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.