Bel ons op 088 - 0444999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444999 (gebruikelijke belkosten) vanuit Belgiƫ op 02 669 81 98.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Ook voor grote groepen en families
  • Gratis wifi

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 10034 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 10034 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 17 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ruime accommodatie, goed voorzien en afgestemd op het aantal personen. Fijn dat de parkeerplaatsen naast de bungalows zijn. Enige minpunt is dat de bungalow heel erg gehorig is.
9
Naam: Ronald Swinkels
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Aanbevelen
Fijn verblijf op leuk park. Aanrader!
7
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Ik heb een prima verblijf gehad. Het was fijn om met de pasjes direct het huisje in te kunnen zonder te hoeven inchecken. Toen miste ik toch wel de informatie bij het huisje zelf.. waar hangt de sleutel van het schoonmaak hokje, wat is het telefoonnr van de cafetaria. Ook hebben we twee keer de receptie gebeld en werden we 2 x 5 minuten in de wacht gezet omdat er niemand aanwezig was ofzo? Niet zo netjes.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Zwembad
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: G. Vierkotten-Knaps
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
L.S. Dit jaar hebben wij voor het vijfde jaar een week door gebracht, met onze vijf kleinkinderen, bij de Katjeskelder. De minpunten: De start begon minder goed, de toegangskaart tot de accommodatie functioneerde niet. Door de drukte bij de receptie hebben we ruim een kwartier buiten staan wachten. Er ontbrak een stoel en de bergruimte was minimaal. De berging was na verdelging van mieren vuil en stonk. Echter een medewerker heeft tot tevredenheid, na een tweede melding, de boel keurig in orde gebracht. Ook het bestek was niet compleet. De pluspunten: Voor onze kleinkinderen maar zeker ook voor ons was het een fijne week waarin we veel gelachen hebben en onze band met de kleinkinderen weer verstevigd hebben. Verder ben ik van mening dat ik de accomodatie schoner heb achtergelaten dan dat ik ze heb aangetroffen. Met vriendelijk groet, G. Vierkotten-Knaps.
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
10
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Heel vriendelijk personeel en veel te doen voor kleine kindjes
8
Naam: Anoniem
Datum: 16 juli 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.