Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Zwembad
  • Animatieprogramma
  • Bosrijke omgeving

reviews

8.1

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12946 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 12946 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De service van de security ,die ons s,avonds nog geholpen heeft aan bedddengoed en handoekpakket. Receptie was dicht.En dat spul stond bij mij thuis klaar en vergeten ,ook toiletspul, maar die heb ik maar daags erna maar in Oosterhout nieuw gekocht.
10
Naam: Rudy Vd dries
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We zullen er wel willen wonen
9
Naam: Michel Wiebering
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Er wordt erg hard op het park gereden
7
Naam: Saskia van den Heuvel
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Dat we zeker nog een keertje teruggaan
9
Naam: Chris Oury
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heerlijke omgeving. We vonden het jammer dat we al weer weg moesten en hebben afgesproken dat we dit park veel vaker gaan bezoeken
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een geweldig mooi park
7
Naam: Nijstad
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vriendelijke personeel en mooi natuurgebied
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hebben het heerlijk gehad.
9
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima verblijf , fijne bedden
9
Naam: J De Jong
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Kind vriendelijk park
9
Naam: Mariska Van Maris
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prachtig en goed onderhouden park en huisjes en mooie omgeving ik heb genoten met me dochter samen
9
Naam: R. Kicken
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
In een woord de katjeskelder was fantastisch
10
Naam: Anoniem
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Topmidweek gehad. Bedankt
8
Naam: A.E. Burgers
Datum: 29 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima park, perfect onderhouden en in ons geval heerlijk rustig (Corona). Ligging van onze woning was niet fijn. Hoe meer het lente werd, hoe donkerder het bij ons was. Bomen werden groen, dus nergens zon meer. Van mij zou een deel gekapt mogen worden. Medewerkers allemaal reuze aardig. Bewakers op het park, top. Supermarkt prima. Idem horeca en snackbar. Miste overal wel wat sfeer en kleur. Zowel in huis als op terras etc. Bowling ronduit ongezellig. Al met al 13 weken hier gewoond en een prima tijd gehad.
7
Naam: Anoniem
Datum: 28 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn en mooi gelegen park. 2 minpuntjes, bungalow is toe aan opknapbeurt, maar zag dat ze daar al mee bezig waren bij andere huisjes, en de gehoorigheid. Ondanks dat het een vrijstaande woning is konden we toch heel goed de muziek van de buurman horen, ook als alles dicht was.
8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
7
Naam: T leenders Leenders
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Prima park maar duidelijk verschil tussen het gedeelte in het midden en de buiten zijde. Wij zaten in B229 en huisje was zichtbaar verouderd en aan vervanging toe. Gezegd hebbende dat wij bewust de laagste prijs hadden gekozen dus ook geen hoge verwachting hadden ben ik toch van mening dat met minimale effort zaken beter geregeld kunnen worden (verlichting die niet brand, keuken inventaris vies en niet volledig, plint achter de WC boven vervangen) wel erg tevreden over het zwembad en supermarkt. Het fietsverhuur is wel nog wat om over na te denken. fietsen huur je voor 1 dag maar als je ze smiddags huurt dan moeten ze de volgende ochtend al weer terug (minder dan 24 uur) maar als je ze 2 dagen huurt mag je ze 3 dagen houden ?
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
wat betreft coronamaatregelen, duidelijk en overzichtelijk en erg vriendelijk personeel
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Leuk personeel, dure supermarkt. Lekker om in het bos te zijn. Weinig voor 13 jarige.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er weinig gras om de bungalows is. Jammer zoveel naaldbos om de bungalows heen. Was een beetje n dorre boel.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Vies huisje
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Erg rustig. Mooi park, vriendelijk personeel en de ligging zo dicht bij het bos is geweldig!
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
het was erg leuk en we hebben niet eens gemist dat bepaalde zaken niet konden zoals op het terras zitten en wat drinken
10
Naam: Monique de Bruijn
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een heerlijk verblijf! Wij komen graag nog eens terug!!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Ron Luiten
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het is er gezellig en goed geregeld het is jammer van de Corona maar daar kunnen we niets aan doen mvg Ron luiten
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.