Bel ons op 0900-8810

(€ 0,20 p/m)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 0900-8810 (€ 0,20 per minuut), vanuit België op 070-24 60 11 (€ 0,15 per minuut).

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

De Katjeskelder

De Katjeskelder

Oosterhout, Noord-Brabant, Nederland

  • Midden in het bos
  • Uitgebreid activiteitenprogramma
  • Binnen- en buitenbad
  • Fiets- en wandelroutes
  • Ook voor grote groepen en families
8.0

Vakantiepark De Katjeskelder scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 5657 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 5657 reviews

9
Naam: Eddy Slabbinck
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
PRACHTIGE LIGGING, COMFORTABELE HUISJES EN RUSTIG
8
Naam: Wrm Staaij
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Lpj van der Zanden
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
gezellig mooi huisje alleen jammer de muntjes die je krijg bij de supermarkt bij elke 10 euro wouden we bitterballen op bestellen bij 5 muntjes moest je 2 euro bij betalen maar wat ze niet hadden gezegdt dat je ze daar moet opeten binnen mag je niet mee nemen en je moet zelf ook nog drinken bij bestellen dat vond ik wat minder de rest was super geregeld
8
Naam: Aale Meester
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Er was geen checklist,voor het bestek en dergelijke,verder alles prima
9
Naam: John Kranendonk
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Wij hebben diverse malen gekozen voor de katjeskelder,alleen nu was het qua onderhoud wel minder. De gerestylde woning was prima,maar doe dan ook de stoomcabine. Verder bij aankomst werkte de koelkast niet,de sfeerhaard 2 x monteur geweest en de stoomcabine ook 2x een monteur geweest. Dit vonden wij een vervelende ervaring want om ma-di en woensdag een monteur over de vloer hebben is minder tijdens een verblij van 5 dagen. Dus er moet qua onderhoud nog zeker wat gebeuren. Restylen oke maar dan ook wat nodig is stoomcabine was van slechte kwaliteit!!!! Mvg john
9
Naam: Etienne Cnaeps
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
9
Naam: Jj van Leeuwen
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
SUPER
10
Naam: Trudy De Kroon
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Rust en ruimte van het park endan nog vanaf het park direkt de nature in
9
Naam: C.m Kuppens
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Vriendlijk personeel, goed onderhouden park. Perfecte ligging. Niet te ver van Rotterdam. Goede parkeergelegenheid
8
Naam: Wendy Vd Berkt
Datum: 24 november 2017
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.