De Heihorsten

Someren, Noord-Brabant, Nederland

  • Ruim park
  • Omringd door natuur
  • Wandelen en fietsen

reviews

7.7

Vakantiepark De Heihorsten scoort gemiddeld een 7,7

Dit is het gemiddelde cijfer uit 50 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf

Bekijk 50 reviews

9
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Extra opbergruimte in de badkamer, dienblad en een kledingrek op de slaapzolder. Dit is een aanbeveling.
7
Naam: Anoniem
Datum: 27 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
wij zaten in huisje C2. Ligging was prima maar we kregen de idee dat de eigenaar zich aan de minimale eisen had gehouden. Ook de website van Roompot was hierbij misleidend. Het suggereerde bij boeken dat er mbt bouwen een fase 1 en fase 2 is(waarbij fase 1 was afgerond maar men was hier nog volop bezig). Ook stond er dat dit type huisje airco had maar dat bleek bij aankomst nu een optie evenals een berging. Beide niet aanwezig bij ons huisje. Stuitend, temeer daar wij evenveel betaald hebben als mensen met hetzelfde type huisje met wel deze faciliteiten. Airco is zeker nodig. De buiten temperatuur was max 22 gr overdag en snachts rond de 10 gr. Het huisje koelde snachts af naar 22 gr en overdag liep de temperatuur op (met gordijnen de hele dag dicht!) tot 28 gr. De verlichting in de huiskamer en douche was slecht. Kortom: zeker een park met potentie, mooie ligging, vriendelijke medewerkers maar niet roompotwaardig om het al zo (onder deze condities) te verhuren. Graag krijg ik een reactie. Met vriendelijke groet, C.Boonstra
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijke week gehad! Super mooi vakantie huisje en een hele fijne bank! Wel zou ik persoonlijk de tv aan de muur maken zodat je em kan draaien naar het zit gedeelte. Nu hebben we het kastje verplaats. Ging ook prima maar was een pintje. Verder hebben wij een heerlijk verblijf gehad in jullie huisje. Groetjes Anna & Lucas-Jan
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
heele mooie om geving veel natuur
7
Naam: Emile Daenen
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geen berging in of buiten de accomodatie. Geen licht boven de spiegel in de badkamer. Geen verduistering mogelijk in de serre van de accomodatie.
8
Naam: Robert de Gans
Datum: 24 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Nieuw park in opbouw, gelukkig weinig last gehad van de werkzaamheden, goed ingericht huis helaas ontbrak er hangkasten en geen boven keukenkasten zodat alles, ook glaswerk en servies onderin de keukenkastjes stonden, niet zo handig voor de oudere huurders. Gezien dat ook de beplanting nog klein is geen privacy rondom het huis.
7
Naam: Lianne
Datum: 16 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Bij aankomst op het eerste gezicht een prachtig huisje. Dat is het ook echt! Maar als snel vielen ons dingen op: - grote stofwolken onder de bedden en banken en rietluizen in bed - Positie tv in de woonkamer, ondertiteling is alleen te lezen vanuit de stoel - Hondenharen op de vloer maar ook op een van de bedden - Veel hinder gehad van kikkers binnen (ondanks alle deuren dicht) - huisje was erg warm - niet heel servicegericht, een van de kinderen kreeg buikgriep, maar voor schoon beddengoed was er geen service. Moesten dat zelf betalen. - gordijnen eigenlijk overal te kort - stopcontacten op 1 kamer deden het niet en op een andere kamer geen stopcontacten of nachtkastje beschikbaar. Al met al, er is echt nog wel wat verbetering te boeken voor dit park in aanbouw. We wisten dat het park niet af zou zijn, dus daar hadden we ook geen problemen mee.
7
Naam: Janine Bos
Datum: 15 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi huisje, vriendelijk personeel bij de receptie, hele kleine supermarkt, nog een beetje kaal park omdat het in aanbouw is. We vonden het erg vervelend dat de tv op hotelstand stond. We hadden 4 pubers en de Nintendo Switch mee omdat het weer wat tegen zat. Maar konden geen gebruik van de spelcomputer maken, en op het park zelf was verder ook nog niets te doen.
8
Naam: Astrid Klein
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Ontspannen, rustig, goede sfeer
7
Naam: Pien Heijnen
Datum: 14 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat het fietshok niet inbegrepen was .Horren voor de ramen ivm met muggen en vliegen .
5
Naam: Anoniem
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Er waren heel veel prikmuggen. Onze dochter is 30-40 keer gestoken in het weekend (terwijl we goed gecontroleerd hebben en er veel hebben doodgeslagen). Ik zou overal horren plaatsen. Daarnaast gaven de matrassen aan de rand weinig ondersteuning, waardoor je alleen precies in het midden van het matras lekker ligt. Verder missen er nog wat details in de huisjes, zoals haakjes voor handdoeken, de lamp op zolder hangt veelste laag, enz. Wat ook raar is, is dat er niet beddengoed geleverd wordt voor een 3-jarige. Veel peuters/kleuters zullen gewoon in een normaal bed slapen.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Wat vervelend dat uw dochter zoveel muggenbeten heeft. Wij hopen dat deze snel verdwijnen en uw dochter er geen last meer van heeft. Wij zullen uw opmerkingen over de horren, de matrassen, de door u genoemde details over de vakantiewoning én het bedlinnen kenbaar maken bij het parkmanagement van de Heihorsten, zodat daar aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen u in ieder geval, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken. Graag tot ziens!
Reactie van Roompot
3
Naam: Marja Vervuurt
Datum: 13 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We hadden een 6 +2 huis gehuurd. Door omstandigheden waren we gelukkig maar 4 + 1.Wat hebben we op elkaars lip gezeten! Hoe kun je in zo’ n kleine woonkamer met 6 + 2 verblijven? Er was een ruime slaapkamer, in de anderen kon je niet eens je bagage kwijt. Je kunt niet met twee personen tegelijk omkleden, geen plek. Het is de allerlaatste keer dat wij bij Roompot zo’ n fors bedrag voor een weekend uitgeven. Bovendien was de prijs wel “roompot hoog” maar bezat de Heihorsten nog nauwelijks faciliteiten. Bij aankomst was het in huis 26 graden. Met een baby van 6 weken erg onprettig. Huis koelde moeizaam af. Waarom geen gordijnen als voorzorg gesloten. De “vliegenhorren” waren wel erg knullig aangebracht en hielden maar weinig insecten tegen. De inventarislijst was wel aanwezig, maar de inventaris stemde niet overeen. Alleen lage kastjes in de keuken, waarom geen hangkast voor servies, je moet gewoon gym oefening doen om een bord uit de kast te pakken. Zelfs toiletpapier ontbrak op de wc’s. Slaapplaats “op zolder hebben we helemaal niet gebruikt, veel te warm, we hebben nog geen leeftijd voor crematie! Bestek was mooi en goed en ruim gesorteerd!
Bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer om te lezen dat uw verblijf op de Heihorsten niet geheel naar wens is geweest. Graag bieden we onze excuses aan. Het is tenslotte ons doel om al onze gasten een fijn verblijf te bezorgen. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook een melding bij de parkreceptie óf via het servicecenter te maken, indien bijvoorbeeld de inventaris niet compleet is, er mankementen zijn óf wanneer u algeheel niet tevreden bent. Het personeel zoekt graag nog tijdens uw vakantie naar een passende oplossing. Wij zullen uw opmerkingen in ieder geval doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat zij hiervan op de hoogte zijn en hier aandacht aan besteed kan worden. Wij hopen u, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken.
Reactie van Roompot
7
Naam: Ruben
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie ligging tussen de bossen en een prachtige accomodatie. Een paar verbeterpunten: - beter stofzuigen, er lag een dikke laag stof onder de bank en bedden - een gordijn bij de badkamer maken. Wij moesten een eigen handdoek elke keer klemmen tussen het raampje om privacy te hebben in de badkamer. - een hor in de slaapkamer ramen. De muren zitten nu al vol met geplette muggenlijkjes. - een verduisterend gordijn in de slaapkamer. - aanpassing van de plattegrond. Het lijkt alsof er alleen bouwwerkzaamheden op een bepaalde plek in het park zijn maar er zijn overal werkzaamheden. Wij hebben bijna bijbetaald om een accomodatie ergens te hebben ver weg van de bouwwerkzaamheden die op de plattegrond worden aangegeven.
1
Naam: Denise A Dix-Dhondt
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is schandalig dat jullie de volle prijs aanrekenen op de Heihorsten terwijl het park nog geen 25 % af is ! We keken vanuit de keuken op graafmachines, stellingen, en Dixies !! Jullie hadden in jullie correspondentie gezegd dat er nog gewerkt werd maar DIT was nog een park VOLLEDIG in opbouw. Dit mag nog niet verhuurd worden en als dat dan toch gebeurt moet het wel aan gereduceerd tarief ! Wij zijn na 3 dagen [van de 7] terug huiswaarts gegaan. Hebben meteen ook onze reservatie in Hechtel-Eksel voor november geannuleerd want daar is het OOK nog niet “af” [EN meer dan 300 euro betaald voor het privilege van te annuleren aub !]. Dit willen we geen tweede keer meemaken.
Hartelijk dank voor uw bericht. Wat jammer dat uw verblijf op de Heihorsten niet is verlopen zoals gehoopt. Graag bieden we onze excuses aan. Op dit moment wordt er nog gewerkt aan het park de Heihorsten en nog niet alle faciliteiten zijn beschikbaar. Het is mogelijk dat de bouwwerkzaamheden overdag wat overlast met zich mee brengen. Wij doen er alles aan om dit tot een minimum te beperken, maar helaas kunnen wij dit niet volledig uitsluiten. Wij zullen uw opmerkingen in ieder geval doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat zij hiervan op de hoogte zijn. Als tip willen wij u meegeven om in het vervolg ook melding te maken bij de parkreceptie óf via het servicecenter indien u tijdens het verblijf niet (geheel) tevreden bent. Het personeel zoekt graag naar een passende oplossing, zodat u alsnog een aangename tijd heeft. Wellicht behoorde in dit geval omboeken tot een mogelijkheid. Wij hopen u in ieder geval, ondanks uw ervaringen, nogmaals te mogen begroeten op één van onze parken.
Reactie van Roompot
10
Naam: M. Kop
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooie woning. Perfecte locatie. Prachtige ligging van het park.
9
Naam: Jacob Verheij
Datum: 10 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Bevalt prima, goede tijd gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 7 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
We zijn zeer tevreden over het huisje en de omgeving. Het park is nog niet helemaal klaar dat was wel iets minder.
9
Naam: Willeke Schut
Datum: 6 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
een mooi park, wat nog wel in ontwikkeling is, maar daar hebben we geen enkel overlast van ervaren. het park is kleinschalig en dat is juist heel fijn en de reden waarvoor we voor dit prk hebben gekozen.
5
Naam: Annemie Palmen Van Kessel
Datum: 3 september 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Huisje mooi,personeel super, wat niet leuk was warmte in huisje veel glas gordijnen in achter ruimte. En veel riet luizen. Dan waren er bijna geen faciliteiten.
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Prettig om te lezen dat u tevreden bent over de gehuurde vakantiewoning en het personeel op De Heihorsten. Dat lezen we graag. Wij zullen uw verdere genoemde verbeterpunten zeker doorgeven aan de betreffende parkleiding, zodat hier aandacht aan besteed kan worden en de mogelijkheden tot verbetering bekeken kunnen worden. Wij hopen dat u in ieder geval een aangename tijd heeft gehad op De Heihorsten én in de omgeving. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot
9
Naam: Anoniem
Datum: 30 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Mooie nieuwe locatie in siper mooie omgeving. Bloeiende heide was een onverwacht extraatje
8
Naam: Jos
Datum: 26 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Jammer dat er geen smart tv was.
8
Naam: Egbert Lampen
Datum: 24 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De villa was helemaal geweldig en perfect uitgerust. Heel solide en mooie bouw met goede materialen dus kwa uitstraling is dit nieuwe park een lust voor het oog! Alleen hadden wij nog het geluk, dat wij in de laatste week van de bouwvak-vakantie zaten, waardoor er weinig bouw-aktiviteiten plaatsvonden aan de nog af te maken huizen, maar voor de nieuwe gasten die deze week arriveren zal het wel een nachtmerrie worden om tussen alle herrie en praktisch geen andere faciliteiten zoals bijv. een zwembad, speeltuin e.d. voor de kinderen. Als je pech hebt, dat er aan huizen gewerkt wordt die pal naast je liggemn, dan zit je daar echt niet op je gemak en wordt het echt een hel-vakantie, want de rust is dan ver te zoeken. Verder is het misschien nog aan te bevelen om horren voor de ramen te plaatsen, want je wordt werkelijk opgevreten door de muggen en allerlei ander ongedierte (zandvlooien of iets dergelijks) Ook hebben onze kleinkinderen en mijn vrouw vreemde bulten en uitslag overgehouden!
10
Naam: Anoniem
Datum: 23 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Het is een mooi en schoon huis ondanks dat het park nog niet gereed is. Alles was er wat nodig was. Totaal geen aanmerkingen.
9
Naam: Anoniem
Datum: 17 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Prima accomodatie , nieuw en gezellig ingericht.
7
Naam: Henk Waldus
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Splinternieuw huis van goede kwaliteit met aandachtspunten. Park is nog in aanbouw, was bekend. Veel last van steekvliegen gehad. Horren ontbreken en dat is jammer. Het was een warm weekend, mooi! Mede door de serre met platdak was het erg warm in het huisje, met name boven in de slaapkamers. Geen airco. Achter in de tuin een golfbaan gescheiden door een heuveltje. Een net voor overkomende golfballen lijkt ons een must. Meerdere ballen in de tuin en die dingen moet je niet op je lichaam krijgen.. In de keuken alles voldoende aanwezig voor 8 personen.
7
Naam: Remon Koerse
Datum: 16 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Wij hadden een accommodatie 2c gehuurd op de heihorsten voor zes personen maar de zogenaamde slaapzolder voldeed niet aan de verwachtingen mede omdat er geen nachtkastjes aanwezig waren waarop je als je ging slapen je telefoon of je bril kon opleggen verder konden we Nergens onze kleding ophangen of neerleggen simpelweg omdat er gewoon geen kast ruimte was . Op de slaapzolder was het al niet zo hoog en dan wordt er ook nog een enorme lamp midden in de kamer opgehangen zodat je continu je hoofd stootte. In het huisje zelf waren er geen horren in de ramen zodat je niet met de warmte s’avonds de ramen op kon doen omdat je dan lek gestoken werd .
9
Naam: Anoniem
Datum: 14 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn
10
Naam: Anoniem
Datum: 13 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Een mooi park we hebben genoten
8
Naam: Dasha Kross
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
De villa was super luxe en tip top in orde, op de horren bij de ramen, te veel last van vliegen en muggen! Ook erg jammer dat de faciliteiten nog niet af waren. En er nog niet veel gras rondom villa gegroeid was waardoor veel last van blubber.... Denk dat als alles eenmaal klaar is lijkt het mij een super vakantie park om met vakantie te gaan.
8
Naam: Rob Savelkoul
Datum: 9 augustus 2021
  • Algehele verblijf
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Huisjes zijn echt super, park zal als het af is zeker een betere beoordeling krijgen, voor nu (nogmaals) prijs vs. accommodatie voor nu buiten proporties.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.