Contact

Wegens drukte zijn onze wachttijden momenteel wat langer dan u van ons gewend bent. Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9256 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9256 reviews

8
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Heerlijk in de natuur met een huisje op een perfecte ligging
9
Naam: Anoniem
Datum: 26 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
vooral de natuur trekt ons aan Vrij goedkoop chalet (prijs komt overeen met wat het chalet te bieden heeft en hoe deze staat op het park) Maar dit was prima! Gezellig park om te wandelen en gebruik te maken van het water en bos.
9
Naam: Patricia Oppewal-Knaap
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Ondanks de grote van het park, heerlijk tot rust gekomen in dit park midden in het bos! De kinderen genoten van het buitenbad en wij als ouders van bosgeuren en de rust. We komen zeker een keer terug!
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hadden een grote tegenvaller gezien er op de website stond dat er een tennisbaan is en wij grote tennis fanaten zijn hadden wij dit park uitgekozen. Bij aankomst bleek de tennisbaan niet functioneel te zijn. Ook in de buurt was niks beschikbaar. We vonden het park en de omgeving wel heel mooi.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi ruim vakantiepark
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Fijn weekend met mijn dierbare gezin
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Algemeen tevreden. Geen zon is minpunt, geen opbergruimte in kamer is minpunt,
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Fijn park
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Na al in vele parken van Roompot te hebben gelogeerd hadden we dit keer voor Wolfsven gekozen. Het is een mooi ruim opgezet park met camping gedeelte en huisjes. Wij zaten in een 6 persoons punthuisje. Deze is erg netjes ingericht met nieuwe bedden. Deze liggen erg goed. Deze keuken is ook volledig en de banken zitten erg goed. Dat is bij alle andere parken eigenlijk nooit het geval. Wij hebben ons ondanks de Corona maatregelen prima vermaakt. Je kunt gratis midget golven , het zwembad is open en je kunt fietsen huren. Kortom mooi park om leuke omgeving.
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Was prima
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Mooi rustig park, leuke speeltuin. Auto uit en inladen veel sjouwen van en naar parkeerplek. Mis een klein speeltuintje vlakbij het huisje waar ze zelf naar toe kunnen.
8
Naam: Niels Rombouts
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
We hebben een heerlijke vakantie genoten. Boswandelingen, fietstochten, vissen en relaxen. We kunnen er weer een poosje tegenaan :)
7
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
De plek van het huisje was top
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
onze chalet was heerlijk, goed onderhouden en op een top plekje gelegen. We komen in het najaar weer terug!
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Het werd allemaal niet te moeilijk gemaakt (geen lange vragenlijsten met geboortedata etc). We waren vergeten bestek van het ene huisje terug te leggen in het andere huisje. Allemaal geen enkel probleem. Personeel was fijn/meegaand. Park is groot, prima opgezet. Enige minpunt vind ik dat er maar op 1 plek een speeltuin is (of het is afgesloten voor bepaalde accomodaties). Oh ja, en 2 ligbedjes bij het huisje was ook wel lekker geweest. Maar voor die paar centen mag je zeker niet zeuren. Verder alles prima.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Een leuk park, wel weinig duidelijkheid over animatie. Was soms dicht terwijl de deur openstond. Leuk voor kinderen. Goede service en bezorgen aan huis was ideaal!
8
Naam: Leonie
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Leuk park met een mooi huisje midden in de natuur! Enige minpunt is dat sommige stukken er wat verouderd uitzagen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Geslaagd
10
Naam: Nicole
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en daar zijn we Roompot erg dankbaar voor.
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
9
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Genieten eerste vakantie van het jaat
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Relaxt te vakantie.
8
Naam: Anoniem
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: M. Pelamonia
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
10
Naam: Raymond Nijveld
Datum: 25 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Geweldig
8
Naam: Anoniem
Datum: 24 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
8
Naam: Ton van Dun
Datum: 23 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Geen onderhoud gepleegd aan de vijver bij nr. 255
9
Naam: Maartje van Roessel
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
Heel fijn! Prachtig, bosrijk park.
8
Naam: Anoniem
Datum: 22 mei 2020
  • Algehele verblijf
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Vakantieverblijf
Vooral veel rust. Al zijn de chalets best gehorig.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.