Contact

Kunnen we u ergens mee helpen? Bekijk de veelgestelde vragen. Of neem contact op met de gastenservice.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Familiepark midden in de natuur
  • Vrijstaande vakantieverblijven
  • Overdekt zwembad en natuurbad
  • Omringd door de Stabrechtse Heide
  • Gratis wifi

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 8712 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen

Bekijk 8712 reviews

10
Naam: Bieke De Langhe
Datum: 16 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Vincent van der Burg
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Mooi park, goed huisje. Parkeerterrein was modderpoel, doordat paaltjes op het weggetje naar het huisje afgesloten waren moest je met de bagage verder door de modder lopen. Jammer met wat extra aandacht had dat voorkomen kunnen worden. Receptie gaf weinig en ongeïnteresseerd informatie.
8
Naam: Mathieu Linssen
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De huisjes zagen er erg goed uit alleen misten we opberg ruimte in de kamer zodat meegebrachte spellen en boeken op de grond moesten liggen
7
Naam: Anoniem
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
De trap is erg lastig als je met een slaperig hoofd naar beneden naar het toilet moet. De trap is dan ook de reden dat ik geen 4 persoonshuisje meer zou boeken. Ook de doucheruimte is veel te klein. Om je uit en aan te kleden moet je wel heel goed in yoga zijn.
2
Naam: Jan van Dam
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Naar de accommodatie toe allemaal plassen en kuilen ook op de parkeerplaats ontzettend slecht en s avonds slechte verlichting in het park als je o.a. richting receptie ging .kan niet met de auto even de koffers afzetten alleen lopen via dit slechte bereik
Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u de moeite heeft genomen om uw vakantie ervaring bij ons kenbaar te maken. Inmiddels hebben wij uw opmerkingen ook kenbaar gemaakt bij het parkmanagement, zodat daar direct aandacht aan besteed kan worden. De veiligheid van onze gasten staat namelijk altijd voorop, zeker nu het ook vroeg donker wordt. Wij hopen dat u desondanks toch een fijn verblijf heeft gehad. Graag tot ziens op één van onze Roompot parken!
Reactie van Roompot Vakanties
8
Naam: Twan Lenting
Datum: 15 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Supermarkt
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
8
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Accommodatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Fijne ligging in de bossen. Mooie natuur!
7
Naam: Anoniem
Datum: 13 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Omdat de receptie 3 dagen dicht was en je niks kunt vragen dat vindt ik jammer.
8
Naam: huisje 36
Datum: 12 november 2019
  • Algehele verblijf
  • Parkreceptie
  • Accommodatie
  • Animatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Zwembad
  • Eetgelegenheden
  • Schoonmaak
  • Aanbevelen
Goede animatie voor kleine kinderen. Vol programma, heel divers ook. Kleine meid heeft zich vermaakt en wilde niet naar huis. Knuffelen met Koos vond ze het allerleukst.
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.