Contact

Neem contact op met onze gastenservice. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar! Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor je bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Kinderanimatie
  • Meer en strand
  • Omringd door natuur

reviews

8.0

Vakantiepark Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,0

Dit is het gemiddelde cijfer uit 9967 beoordelingen

  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid

Bekijk 9967 reviews

10
Naam: Manuela Van der Veen
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
leuke tijd gehad!
9
Naam: Rebecca
Datum: 4 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hebben 3 keer op dit park vakantie gevierd, 2 x in een chalet en nu voor het eerst in een bungalow. De bungalow zouden we zeker nog eens huren, het was schoon, mooie meubels! Wat we miste was een kast/dressoir, waar we boodschappen oid in kwijt konden, hier was geen plek voor, waardoor het er rommelig werd. Ook het servies vonden we erg groot en lomp, ivm vaatwasser is een kleiner servies praktischer. We hebben een supervakantie gehad en ook met het weer getroffen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Supermarkt
  • Gastvrijheid
Te weinig douches ter beschikking. Leuk park, mooie omgeving.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Wij hadden een welnesshuisje uit de 600 serie.. fantastische accommodatie alleen misten we enorm de airco! En met ons de andere gasten ook. Er mogen huisdieren komen maar die kunnen bijna niet even alleen blijven op een warme dag omdat het een sauna is en dus veel te gevaarlijk heet. Ook snachts koelt het niet af doordat het platte daken zijn. Voor ruim €300,00 per nacht vinden wij dat een enorme tegenvaller. We hebben zelf meteen een ventilator gekocht om het nog een beetje dragelijk te maken maar dat was bijna niet te doen.
8
Naam: Roos
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijke week gehad met 4 kinderen in prachtig gelegen park
9
Naam: Carolien van der Ham - Eilers
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Vriendelijk. Fijn dat het autovrij was. Veel natuur. Veel in de omgeving en op het park te doen.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Eric Langenhof
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Graszoden leggen om de nieuwe huisjes Nieuwe huisjes verder uit elkaar plaatsen
9
Naam: Jeanet Wemmenhove
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Heerlijk genoten! Als de kinderen zich vermaken, hebben wij ook vakantie. Lekker zwemmen, fijn ingericht zwemwater! Leuke speeltuin. Wij hadden een nieuwe lodge. Erg mooi! Jammer dat de rest nog niet af was, waardoor het zanderig en stoffig was.
7
Naam: Kitty Belleman
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Kleine toelichting op de cijfers van de schoonmaak en het inventaris v h huisje. Het huisje was verre van schoon! De haren in het douchputje zorgde er voor dat deze doucheputje niet doorliep. Die hebben we dus maar geleegd. Er lagen overal dode muggen en vliegen. De trapleuning is deels los (aan de bovenkant) waardoor mijn dochter bijna van de trap is gevallen . Bestek met etensresten in de bestekla. Kapotte glazen in de kast. Wat ik heb gemist in het inventaris: Bieropener Broodmes Verre van tevreden. De bedragen die jullie vragen als huurprijs, staat niet in verhouding!
8
Naam: A.H Groeneveld-Deboer
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Fijne locatie, nette uitstraling. Kortom, heerlijke vakantie gehad.
10
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
leuke week gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
We hebben een heerlijke week gehad, miste alleen wel plastic bestek en bekers in de boslodgjes. Wij hebben genoten
8
Naam: Marit Vinkestijn
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
Super mooi park met goede faciliteiten. Leuk gelegen in bosrijke omgeving. Leuke huisjes.
8
Naam: Dennis van Haaren
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
wij hebben een prachtige week gehad
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijn verblijf gehad. Wat ons wel opviel is dat er door de auto s erg hard gereden wordt op het park. Ook een pannakooi/voetbal veld op bijvoorbeeld de plek van het basket bal veld een groot gemis voor de jeugd van 11 tm 15jaar. Verder een hele fijne week gehad, genoeg te doen op het park en de omgeving. Het meertje is echt een groot pluspunt. De medewerkers van het restaurant terras zijn erg vriendelijk en gastvrij.
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Een stofzuiger die het goed doet is fijn. Dat er ook onder de bedden wordt schoongemaakt, hebben afval van de vorige mensen weg gegooid
8
Naam: Anne van Wijk
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Bij mooi weer veel te doen, bij slecht weer zou ik t geen week volhouden in de kleine verouderde stacaravan
8
Naam: Audrey Ijpelaar-Janssen
Datum: 3 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Huisje was niet echt Comfort, enkel de vaatwasser was comfort. Trap steil en niet fijn met jong kindje, geen trapveldje bijvoorbeeld. Het werd erg warm boven, er kwam teveel licht binnen waardoor kind niet kon slapen. Geen airco. Wel netjes ingericht. Badkamer was erg klein, geen opberggelegenheid. Huisje was wat klein voor 4 personen vanwege gebrek aan opbergmogelijkheden voor spullen.
8
Naam: Arjan Jonkers
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mooi park grote kampeer plaatsen alleen de horeca ging vroeg dicht
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Coronamaatregelen verbeteren. Verder was de sfeer niet passend bij onze wensen. Veel luide muziek bijv. Plek aan de rand van de camping was wel fijn. Jammer dat er overal plastic draadjes in het grasveld liggen, worteldoek ? Ok muggen de mensen hun vol beter opruimen, slingerde veel rond
7
Naam: Gezin met 3 jonge kinderen
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Mn kritiek punten; Het bungalow huisje was van binnen net een caravan/chalet door al dat harde kunststof. Het was ook erg donker binnen. Hierdoor heeft het geen warme of prettige uitstalling. Er zijn naast de grote speeltuin geen kleine speel plekjes voor kinderen op het park. De receptie heeft geen folders of brochures van activiteiten in of rond het park. Er waren ook geen geprinte activiteiten agendas. Voor alles werd steeds naar de park site verwezen. Het restaurant met kindsclub ligt erg afgelegen. In het zwembad werd harde muziek gedraaid. Zwembaden zijn door de akoestiek en enthousiaste kinderen al erg lawaaierig. De muziek maakte het nog chaotischer. Dit bij elkaar maakt me matig enthousiast maar desondanks hebben de kinderen en wij van een heerlijke vakantie genoten hoor! De ligging in het bos is prachtig, het personeel was vriendelijk en de kinderanimatie was top! Mvg, E. Boon
7
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
natuurwater zeer geschikt voor kleine kinderen supermarkt ligging omgeving park
7
Naam: F. v.d. Weerdt
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het was onmogelijk om ons aan de Corona regels te kunnen houden. Ik ben naar huis gegaan met de gedachte dat het wel eens mogelijk zou kunnen zijn dat ik tijdens het verblijf op het park het virus zou kunnen hebben opgelopen (en dat weet ik pas na een Corona-test, dus dat is niet oké) en dat ik beter niet was gegaan daardoor. Het was gewoonweg veel te druk in deze tijd van het betreffende virus! De kampeer plekken waren overvol, dat kon minder in deze tijd van her virus.
8
Naam: Anoniem
Datum: 2 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Onderhoud
  • Parkreceptie
  • Schoonmaak
  • Supermarkt
  • Vakantieverblijf
  • Gastvrijheid
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Eetgelegenheden
  • Informatie
  • Kindvriendelijkheid
  • Parkreceptie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Fijne vakantie gehad. Jammer dat er geen speeltoestellen op de veldjes staan. Sanitair goed schoon gehouden. Mooie omgeving
8
Naam: Anoniem
Datum: 1 augustus 2020
  • Algehele verblijf
  • Informatie
  • Sport & animatie
  • Supermarkt
  • Zwembad
  • Gastvrijheid
Het geblaf van honden het was zeer extreem het erge is we hebben zelf honden. Maar die blafte bijna niet allen als er weer mensen van het andere veld zich tussen mijn caravan en van de buren heen perste om bij de wc te komen
Toon meer reviews

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.