Bel ons op 088 - 0444 999

(gebruikelijke belkosten)

Vanuit Nederland kunt u ons bereiken op 088 - 0444 999 (gebruikelijke belkosten) vanuit België op 02 669 81 98.

Bel mij terug

Wij bellen u terug tijdens de openingstijden van de Gastenservice.

Verstuur

WhatsApp ons

Voeg 06 12 23 94 00 toe aan de contacten op uw smartphone en stel uw vraag via WhatsApp.

Contact

Vandaag geopend tot 21:00 uur

Recent bekeken

We hebben de meest recent bekeken parken, verblijven, kampeervelden en hotelkamers voor u bewaard.

Bospark 't Wolfsven

Bospark 't Wolfsven

Mierlo, Noord-Brabant, Nederland

  • Overdekt zwembad
  • Natuurbad met strand
  • Omringd door de Stabrechtse Heide
  • Gratis WiFi

Adres

Bospark 't Wolfsven

Patrijslaan 4
5731 XN Mierlo
Noord-Brabant
Nederland

Reisinfo

Algemeen

Parkeren

Het is niet toegestaan uw auto bij uw vakantieverblijf te parkeren. U kunt uw auto parkeren op één van de diverse parkeerplaatsen dicht bij uw verblijf.

Openstaande posten

Heeft u een openstaande post, dan dient u dit bedrag alsnog direct aan ons over te maken. Indien u het openstaande saldo al aan ons overgemaakt of dit direct gaat doen, dan moet u bij aankomst op de parkreceptie een geldig betalingsbewijs kunnen overleggen (bijv. bankafschrift). Zonder dit betalingsbewijs moet u de openstaande post alsnog ter plaatse betalen.

Serviceset

Voor uw gemak is er in uw vakantieverblijf een serviceset gelegd. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen en een schoonmaakwegwijzer aan. Eventuele afwijkende instructies worden duidelijk zichtbaar gemaakt in uw vakantieverblijf. Lees de schoonmaakwegwijzer altijd door.

Bezoekers

Familie en vrienden zijn van harte welkom. Overnachtende bezoekers dienen zich bij de parkreceptie te melden. In de periode van 1 mei tot 1 september dienen bezoekers een entree à € 3,50 te betalen.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot 18.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent om binnen de openingstijden aan te reizen, verzoeken wij uw vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer 0031 (0)492 661 661.

Heeft u een arrangement geboekt?

Op uw aankomstdag ontvangt u bij de parkreceptie alle informatie over de inhoud van het arrangement. Houdt u er rekening mee dat u vóór 18.00 uur arriveert als uw arrangement al op de aankomstdag begint.

Toegang vakantieverblijf/park

Gasten van Bospark 't Wolfsven hebben direct toegang tot hun vakantieverblijf met de thuisgestuurde Keycard.

De Keycard is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot uw vakantieverblijf
  • toegang tot de slagboom aan het einde van de centrale parkeerplaats
  • toegang tot het overdekte zwembad en de zwemvijver
  • legitimatie op het park


De laatste drie cijfers op de Keycard geven het nummer van uw vakantieverblijf weer. De Keycard is geen creditcard en is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal verzoeken wij u onmiddellijk onze parkreceptie op de hoogte te stellen. Bewaar de Keycard niet in de zon, op het dashboard van uw auto of in nabijheid van luidsprekers, magneten of mobiele telefoons.

Het komt regelmatig voor dat gasten hun Keycard verliezen of in het vakantieverblijf laten liggen. Breng in dat geval zo snel mogelijk de parkreceptie op de hoogte.

WiFi

U kunt de WiFi inlogcode vinden op de buitenzijde van het keukenkastje.

Toegang zwembad

Alle gasten van Bospark 't Wolfsven hebben tijdens hun verblijf gratis toegang tot het zwembad en de zwemvijver. Op vertoon van uw Keycard kunt u bij de receptie (tijdens openingstijden) uw toegangskaarten ophalen. Kinderen t/m 4 jaar ontvangen geen kaart.

Inventaris

In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor het aantal personen waarvoor het vakantieverblijf is ingericht. 

Glasservies: wijnglazen, limonadeglazen, bierglazen

Pannen: set kookpannen, koekenpan

Serviesgoed: koffiekopjes, koffieschoteltjes, mokken en/of theeglazen, soepkoppen en/of diepe borden, ontbijtborden, grote borden, dessertschaaltjes, schalenset en eierdopjes

Bestek: messen, lepels, vorken, koffielepels en/of theelepels, slacouvert, sauslepel, groentelepels en soeplepel

Overige huishoudelijke artikelen: aardappelschilmesje, asbak, blikopener, kaasschaaf, kurkentrekker, pannenonderzetter, snijplank, theekan, vergiet, afvalemmer, stoffer en blik, bezem, toiletborstelgarnituur, stofzuiger, dweilstok

Vertrek

Op uw vertrekdag wordt u vriendelijk verzocht voor 10.00 uur uw vakantieverblijf te verlaten. Verblijft u op een kampeerplaats, dan dient u deze om uiterlijk 11.00 uur te verlaten. De Keycards hoeven niet ingeleverd te worden.

Na uw vertrek zal de huishoudelijke dienst uw vakantieverblijf controleren op reinheid, eventuele inventarisgebreken en aangebrachte schade. In verband met deze eindcontrole zijn wij genoodzaakt geweest u een waarborg à € 65,- per vakantieverblijf per periode in rekening te brengen. Dit bedrag wordt 7 dagen na vertrek naar u overgemaakt, mits het vakantieverblijf achtergelaten wordt volgens onze voorschriften en indien uw IBAN-nummer bekend is. Als er (schoonmaak)werkzaamheden door de huishoudelijke dienst moeten worden uitgevoerd, wordt (een deel van) de waarborgsom ingehouden. U krijgt hierover schriftelijk bericht.

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.